riepa nav apaļa. vienā vietā ir. nevis pumpa bet bedre.
Ko braucot ļoti jūt.
Ko darīt?!?
baigā bēda. :(
Iepriekš ar jaunu riepu bija tāpat. vēl trakāk.
p.s. abas tās riepas ir jaunas un uzlikt ir daudz grūtāk nekā veco.
un pēdējos centimetrus uzspiežu ar plakano skrūvgriezi jo rokām to nevar.
Vai var but tā ka deformējas riepa?
Papēti, vai tas nav saistīts ar ventiļa vietu- tur visbieŽāk riepa negrib iesēsties vietā. Ja tur nebūs iesēdies, k-kur citur pietrūks… Es ar pirmās reizes pamatīgi nomocijos dabūt vietā. Tagad pārsvarā ar 6 atm gaisa aiziet!
Izmanto bortējamās lāpstiņas.
Piemēram šādas: http://www.pedros.com/levers_yellow.htm
Būs vieglāk un ātrāk uzmontēt.
Kā arī grūtāk sačakarēt, jo man pat bail ar skrūvgriezi darboties tādās vietās, kur var sačakarēt riepu,kameru, aploci.
Piepumpē līdz pusei riepu un apskaties vai nemet, ja izveidojusies pumpa vai bedre, tad palauz riepu uzvienu un otru pusi,lai labāk ieguļas.
Pirmkaart, saaksim ar to, ka ir jaaiemaacaas pareizi uzmonteet riepu.
Un vel ir paaris viltiibas kaa panaakt lai riepa uz aploka seedeetu kaa pienaakas. Bet to gan forumaa neuzrakstiit. Tas ir tikai dziivee paraadaams.
p.s. nekaadus skruuvgriezjus! Tikai speciaalaas montaazjas laapstinjas ir jaaizmanto, ja tieshaam neizdodas uzmonteet ar rokaam.
Forumā gan nerakstīsim! Savādāk nebūs vairs klientu, jo cilvēki mācēs uzmontēt riepas! Es nevēlētos iet pie tāda meistara.
Un principā pilnīgi neko nepateici ar to. Jāiemācās - nevar būt!
Vēl ir variants ka ir kāds eksotisks riepas/diska izmērs un tāpēc gan grūti uzmontēt gan arī riepa nesēž kā vajag.
Līdzīgas problēmas ir bijušas ar vienu DTH riepu, kurā bija paredzēts iepūsts 6+ atmosfēras. Kamēr neuzpumpē līdz tām 6 (piemēram iepūš tikai 4) tad arī tā riepa neparko negribēja normāli „iesēsties” un viena vietā bija bedre.
ir tā ka es tagad apskatiju.
riepa ir itka vairak plakana tieši ventiļa vietā.
un biezākā vieta ir tiesi pretī.
piepumpēju kameru un redzu tieši tādu bildi tikai izteiktāk.
tiešām kamera.
spec pirku p 3.5ls ar neredzetu ventili.
janoperk sodien pa 2.5l ar masinas ventili.japamegina.
kā arī tā lenta starp disku un kameru tur loti nesakartota
to es tult uztisu ats vjdzigaja platuma.
[quote=roliis]
janoperk sodien pa 2.5l ar masinas ventili.japamegina.[/quote]
Vai shitais nav vainiigais? KAs ir tas neredzetais ventiilis?
[quote=roliis]
janoperk sodien pa 2.5l ar masinas ventili.japamegina.[/quote]
Vai shitais nav vainiigais? KAs ir tas neredzetais ventiilis?
es saubs vai pats ventili ko maina
bet tas kameras man pardeva bz ceka ar atlaidi un pardeveja vinas bija paslepusi aiz lellem
teica ka tas ir čehu kamras, esot labakas
lai gan planakas
ventili aprakstit?
tur tada galvina japaskruve ara mazliet, ta lai uz vinas uzspiezot laiz gaisu.
tad uzlieku pāreju lai var ar masinas pumpi pumpet.
medz but riepu un aploku kombinacijas,kuras isti negrib iet kopa. uz ztr crest aploka schwale racing ralph ust versija plikam rokam vnk nelida.ar citam riepam loti palidzeja tas,ka riepas bortu(pasu pamatu) iesmereju ar kko. tad sanak dabut virsu.pec ka lenam pumpejot ar roku palidzibu iztaisnoju riepu(paliecu pa labi/pa kreisi atkariba no ta,kura puse japacel uz augsu… ta bez 6atmosferam riepa nostajas sava vieta.
Roliis es domāju ka tā lenta jauc visu gaisu Tev,paņem izolentu tās lentas vietā uztin uz aploces divus apļus pēctam izolentu nosmērē ar kārtīgu ziepjūdeni uzmontē apvalku iepumpē riepā kādas 2 atmosfēras iegriez riepu turot rokās un paskaties kurā vietā met paloki apvalku tajā vietā uz kuru pusi vajag,pēctam iepumpē kādas 5-6at un ja riepa taisna izlaid gaisu līdz vajadzīgajam spiedienam un brauc,lai veicas!