RCZ bike shop

Man der

spiežu pogas ap 14

Laimigais, sanāca pasūtīt? Vēlmes Tev aizsūtīju, gribētos kādu feedback, lai zinu, ir vai nav man budžets ziemassvētku Jim Beam kastei!

jā, viss ir uzsūtīts !!!

20/12/2017 - Votre colis est en cours d’acheminement.

Manta klāt !!!

26 … 689 … 689

Iespējams briest viens operatīvs sūtījums no šīs bodes. Ja interesē pievienoties un dalīties ceļa izmaksās - welcome!

PTZ tabulu neliksi?

Sūtiet vnk e-pastā

Šodien skatoties RCZ piedāvājumu, iekrita acīs dažas lietas, bet, vienam sūtot, nedaudz zūd jēga. Varbūt kāds arī kaut ko domā iepirkt no šī veikala? Gribētu pasūtīt pēc iespējas ātrāk.

Pamanīju vienu dakšu par saldu ciparu Manitou Tower Pro 29", diez cik laba ideja būtu likt pilsētas ebaikam?
Iespējams tuvākajās pāris dienās pievienotos.

Labi. Ja tomēr atteiksies no šīs domas un neviens cits nepieteiksies, tad sūtīšu vienītī rīt pievakarē.

Starp citu, iepriekš te bija daži komentāri par kaut kādu procentu skaitīšanu klāt. Vakar, ietestējot pirkšanas procesu, pēc adreses ievadīšanas man arī pa virsu tai cenai, kas norādīta lapā, vēl uzrēķināja 17 procentu PVN. Varbūt pirms tam nebiju pareizi ielicis kādus reģiona iestatījumus, tādēļ tā, bet šitāds aspekts man uzpeldēja.

O, paldies par info, paskatīšos pamēģināšu cik nu piemetīs.

Es labprāt pieteiktos uz koppasūtījumu. Kāda ir pieteikšanās procedūra ?

Tā kā izskatās, ka koppasūtītāju nebūs daudz, tad sūti ziņu uz plusqueparfait@inbox.lv (vai PM) ar vēlmēm un telefona numuru. Domāju, ka būs ar priekšapmaksu, jo apgrozāmie līdzekļi man ir tik, cik ir. :) Savākšana būs Rīgā, pie Botāniskā dārza (tuvējā apkaimē varēšu pievest).

Ja vēl kādam ir interese, sūtiet vēlmes uz e-pastu līdz šodienas 17.00. Pagaidām ir divi sūtītāji.

Lecu nost jo to dakšu uz kuru skatījos tauta ir izpirkusi.

Varbūt kādam arī aktuāli kkas no veikala, doma uzsūtīt nākoš 5dien.
Labprāt sadalitu shippinga izmaksas ar vēl kādu.

Shipinga izmaksas šajā kantorī var būt DĀRGAS. Pēdējā reizē, šipings uzauga līdz 47 eiro, un sūtījumā nebija neviena oversized prece (lielākais - klaņu komplekts), tā kā jārēķinās, ka beigu galā, var nemaz nebūt tik lēti.

Es no viņiem esmu sūtījis vairākas reizes. Tur shippings lec pa lieliem soļiem, kad pārsniedz noteiktu svaru. Ja uzlec 47 eur, viens no risinājumiem ir dažas smagākās/ne prioritārās mantas izmest no saraksta.