meklēju sev jaunus ratus, labus un tas attiecigi arī nozīmē vieglus, bet godīgi sakot esmu apjucis piedavajuma, jo īsti nesaprotu no cik gramiem, tad ratus(komplektu) var uzskatit par viegliem, man pašalaik laikam ir virsū alexrimi, kas bija komplektā ar velo, nav ne jausmas cik viņi sver. apstajies pagaidām esmu pie DT swiss 240 S ratiem kuru svars ir 1655g tas ir daudz vei meklēt vieglākus. ja es pareizi atceros no weight wiiniju lapas, tad tur komplekts svēra kautkur ap kg.
ar cik gramiem jus ripojat?
būtu interesanti uzzināt cik sver rati kas der karlux?
tu meklē ratus karlux’am? 1655 ir ļoti ok svars
V-bermzes vai disku?
Cik paša svars?
Cik pumpē riepās?
Tubeless (UST) vai parastie?
Pielietojums (pozēšana vai braukšana)?
Prasības pret stingrību?
Vai ir budžeta ierobežojumi?
Neesmu ebrejs, ka atbildu ar pretjautājumiem, bet lai varētu Tev atbildēt ir jāzin ko tieši tu gribi zināt. Nenoformulējot jautājumu līdz galam precīzi Tu riskē saņemt atbildes, no sērijas: “ir ok!” vai “baigi labi!” utml.
1655g ir tuvu top ratiem,vienīgi cik atceros tad DT swiss svars ir bez ekscentriem,tātad + ~100g.
Karbona Tufo ratu komplekts (MTB) sver 1350g, nak ar DT Swiss 240s rumbam. Protams cena ir virs videjas :)
[quote=e-biker]meklēju sev jaunus ratus, labus un tas attiecigi arī nozīmē vieglus, bet godīgi sakot esmu apjucis piedavajuma, jo īsti nesaprotu no cik gramiem, tad ratus(komplektu) var uzskatit par viegliem, man pašalaik laikam ir virsū alexrimi, kas bija komplektā ar velo, nav ne jausmas cik viņi sver. apstajies pagaidām esmu pie DT swiss 240 S ratiem kuru svars ir 1655g tas ir daudz vei meklēt vieglākus. ja es pareizi atceros no weight wiiniju lapas, tad tur komplekts svēra kautkur ap kg.
ar cik gramiem jus ripojat?
būtu interesanti uzzināt cik sver rati kas der karlux?[/quote]
Ir baigi ok, pats braucu, ļoti izturīgi un labi ripo, ja esi vieglāks par 70 kg, vari mēģināt vieglākus pameklēt.
Man rumbas DT 240
Aploces 4.2 D
Esmu kritis un braucis gan Riekstukalnaa gan Somijaa, nav ne vainas. Vari vēl Laurim no Trek komandas pajautaat, shim ar taadi rati.
[quote=kacs]V-bermzes vai disku? - DISKU BREMZES
Cik paša svars? - PASLAIK 85, BET KAD BIJA TRENINI PAGAJUSO VASAR GANDRIZ KATRU DIENU TAD BIJA AP 80
Cik pumpē riepās? - PIE VIENA ATBILDE UZ NAKAMO JAUTAJUMU , BRAUCU PAGAIDAM AR RR PARASTAJAM, BET IEGADAJOT OTRU DISKU PARI PIE FOXA IEPIRKSU JOES RIEPU KONVERSIJAS KITU
Tubeless (UST) vai parastie?
Pielietojums (pozēšana vai braukšana)? BRAUKSANA, BET JA PERKU KAUTKO TAD ARI TA LAI MANS IEKSEJAIS DIZAINERS UN ESTĒTS IR APMIERINATS
Prasības pret stingrību? NU BRAUCU PASLAIK TIKAI LATVIJA UN NAV DOMA TUVAKAJOS GADOS VILKT UZ ALPIEM
Vai ir budžeta ierobežojumi? PROTAMS, SIE KONKRETIE MAKSAJA AP 400EUR, JAU TAS IR DAUDZ, BET GAN JAU SAVU KREDITKARTI VEL VARESU PAMOCIT[/quote]
Nu apmeram ta, parejiem atbildetajiem jau tagad paldies par uzrakstitajam atbildem
varu piedāvāt http://bontrager.com/model/02389/en
par 240Ls
tu esi psihiatrs- amatieris? 8)
paņem normālus ratus, tā uz 1.6-2 kg un kapā savam priekam, nekas nejuks nost un varēsi atļauties darīt ko tu gribi, nevis ko tehnika atļauj.
varu tev piedāvāt MAVIC CrossRide par 180 ls, jaunus
[quote=Baltais]varu piedāvāt http://bontrager.com/model/02389/en
par 240Ls[/quote]
sitie jau ir ūbersmagi rati, biki bik pari 2kg, tu neveli man panakumus laikam :)
nu ar karluxu ir ta ka vins cik es noprotu liek uz savam race machinām tikai pašu vieglāko un labāko ko 21gs var piedāvāt, tapēc man interesē cik smagus ratus vīņš izmanto, bez psihloģiskas iedziļināšanās, tīra un balta interese
vai nav skaistuļi :D
bik bik ZEM 2kg
1820g
Gan jau Karlux pats pateiks, bet man liekas, ka viņš smādē ratus, kas ir virs 1200 g.
Es esmu šo jautājumu pētījis visai daudz. Starp citu, ratu svars lielā mērā nemaz neatsaucas uz to izturību! - jo ratu svaru vairāk kā 100 g robežās nosaka aizmugurējās rumbas svars. Ļoti viegla aizmugurējā rumba palien zem 200 g, pat zem 180 g. Paskaties pats svarus plaši lietojamām pak. rumbām, tie ir plašā diapazonā 450 - 250 g.
No man zināmajiem, “paviegli” ir šie rati:
2 off, Stans ZTR 355 rims, 28hole, black
1 off, Skyline Mig45 Straight-pull front hub, 28hole, black
1 off, Skyline Mag150 (Shimano 9speed) rear hub, 28hole, black
56 off, DT Aerolite spokes, black
56 off, DT Prolock alloy spoke nipples, black
Weight (Pair): Approx. 1130 grams
Price: £934.99
[quote=Ansis]Gan jau Karlux pats pateiks, bet man liekas, ka viņš smādē jebkurus ratus, kas ir virs 1200 g.
Es esmu šo jautājumu pētījis visai daudz. Starp citu, ratu svars lielā mērā nemaz neatsaucas uz to izturību! - jo ratu svaru vairāk kā 100 g robežās nosaka aizmugurējās rumbas svars. Ļoti viegla aizmugurējā rumba palien zem 200 g, pat zem 180 g. Paskaties pats svarus plaši lietojamām pak. rumbām, tie ir plašā diapazonā 450 - 250 g.[/quote]
galīgi nepiekrītu. atsaucas gan uz izturību, gan stingrību, gan ekspluatācijas izdevumiem un latviski sakot “jāšanos” ekspluatācijas laikā.
liela daļa supervieglo detaļu der tikai pozētājiem, normālam XC vajag vieglas, bet ne supervieglas detaļas, ja vien braucējs nav sērkociņš.
tūlīt atnāks pacients un sāks stāstīt makšķernieku stāstus par pasaules kausiem, par lekšanu pa milzīgiem dirtiem ar to pašu krosa velo- tas viss ir buļļa kakas un tukša plātīšanās. velo svars un izturība nosaka to, ko tu ar to varēsi darīt. izvēlējies WW aparatūru- nu tad pozē un esi ārkārtīgi maigs pret savu “brīnumu”.
tās pašas rumbas- nopērc piemēram American Classic (yay, pieneņpūkas svarā) un paskatīsimies cik nervu šūnas tu pakāsīsi un cik “ilgi” viss kalpos?
cita opcija: nopērc drusku smagākās DT Swiss 240/ SunRingle Dirty Flea, un brauc, nevis čakarējies.
fubar, Tu taču zināsi, ka pak. rumbai barabāna un ass materiāls daudz nosaka svaru. Paņem dārgu rumbu ar titāna barabānu, problēmu nebūs. Paņem lētāku, taču vieglu ar alumīnija barabānu - zobrati ēdīsies iekšā barabāna ribās, bet tā nav mirstamā vaina, visai ribai cauri jau neizēdīsies. Arī vieglās asis nelūst, ja vien zvērīgi nepārvelk ekscentru.
American Classics rumbas nepiemini… tām ir cita nelaime.
[quote=Ansis]fubar, Tu taču zināsi, ka pak. rumbai barabāna un ass materiāls daudz nosaka svaru. Paņem dārgu rumbu ar titāna barabānu, problēmu nebūs. Paņem lētāku, taču vieglu ar alumīnija barabānu - zobrati ēdīsies iekšā barabāna ribās, bet tā nav mirstamā vaina, visai ribai cauri jau neizēdīsies. Arī vieglās asis nelūst, ja vien zvērīgi nepārvelk ekscentru.
American Classics rumbas nepiemini… tām ir cita nelaime.[/quote]
tagad ražo tādus alumīnija barabānus, ka titāns nestāv līdz. manai Dirty Flea nav vairs robi barabānā, kaut arī kasete ir ar atsevišķiem zobratiem. nav jau man tev jāstāsta, ka nevar bezgalīgi atvieglot konstrukciju- vienā brīdī tas tiks veikts uz izturības rēķina. gudrs pircējs izvēlēsies risinājumu līdz šai robežai, un robežu novilks sev vēlamu- atkarībā pēc pielietojuma.
XC vienu, AM citu, DH pavisam citu.
AC tika minēts kā perversijas kalngals. Šoseja, kas ir sajaukusi adreses.
[quote=fubar][quote=Ansis]fubar, Tu taču zināsi, ka pak. rumbai barabāna un ass materiāls daudz nosaka svaru. Paņem dārgu rumbu ar titāna barabānu, problēmu nebūs. Paņem lētāku, taču vieglu ar alumīnija barabānu - zobrati ēdīsies iekšā barabāna ribās, bet tā nav mirstamā vaina, visai ribai cauri jau neizēdīsies. Arī vieglās asis nelūst, ja vien zvērīgi nepārvelk ekscentru.
American Classics rumbas nepiemini… tām ir cita nelaime.[/quote]
tagad ražo tādus alumīnija barabānus, ka titāns nestāv līdz. manai Dirty Flea nav vairs robi barabānā, kaut arī kasete ir ar atsevišķiem zobratiem. nav jau man tev jāstāsta, ka nevar bezgalīgi atvieglot konstrukciju- vienā brīdī tas tiks veikts uz izturības rēķina. gudrs pircējs izvēlēsies risinājumu līdz šai robežai, un robežu novilks sev vēlamu- atkarībā pēc pielietojuma.
XC vienu, AM citu, DH pavisam citu.
AC tika minēts kā perversijas kalngals. Šoseja, kas ir sajaukusi adreses.[/quote]
AC Magnija rati shoseja tiesham dzivo neticami labi. Izturiba ar nav slikta. Pedeja Rigas velomaratona jaunietis ar siem ratiem iekluva zavala, ratu salocija ta, ka rats cauri daksai vairs negaja. Nekas nesaluza, plaisas nav, Arkadijs iztaisnoja un rati atkal kalpo ideali.
Cik saprotu, tika vaicāts mans viedoklis - ok, varu padalīties :)
-
Ar ko es labprāt brauktu un kam dotu priekšroku, ja man būtu tāda iespēja - viennozīmīgi tas ir Mavic un uzreiz izcelšu Crossmax ratus - kāpēc gan Mavic un Crossmax, ja ir zināms, ka nav nemaz tik uber viegli un var tak brīvi dabūt vieglākus iespējams pat par lētākām naudām. Atbilde ir vienkārša - ja gribi izturīgu XC velo, tad ir jābūt izturīgiem ratiem un Crossmax ir diezgan veiksmīgi savienojuši optimālu svaru ar izturību, BET… ir viens liels BET - šis svars tomēr ir drusku virs vēlamā, jo rati arī ir viena no nozīmīgākajām detaļām velosipēdā - jo viegli rati dod ļoti lielas priekšrocības gan kontroles, gan rites īpašībās un ne velti rati bieži vien ir dārgākā un sarežģītākā velo daļa, kur ir jāpadomā… BET ratiem ir jābūt arī izturīgiem un tas ir ļoti būtiski. Bet pie kā tad tas viss noved - turpinu:
-
Ar ko brauc tie, kam ir iespēja tikt pie vislabākā - šogad Pasaules čempionātā MTB Maratonā un arī dažos citos nozīmīgos mačos Roels Paulisens (šī gada čempions MTB XC MC) brauca ar jauniem prototipa versijas ratiem - Mavic karbona ratiem ar R-Sys tehnoloģiju - karbona aploks un spieķi - un ratu svars - 1100g un ar šiem ratiem tika izcīnītas jau vairāki izcili panākumi dažādos nozīmīgos mačos, bet vai mēs tādus tuvākajā laikā redzēsim un vai ar tādiem brauc ikdienā - NĒ. Kāpēc gan nē - atbilde vienkārša - ratus var viegli iedalīt - ikdienas un sacīkšu ratos. Sacensībās ir ļoti būtiski, ja Tev ir viegli rati, bet tieši sacensībās šie rati Tevi nedrīkst pievilt - Mavic karbona rati ir izturīgi un viegli, apvieno visu, ko var vēlēties, bet pēc sacensībām tie tiek iznīcināti (netiek izmantoti tālāk), jo tik viegli rati pagaidām vēl nespēj izturēt regulāru slodzi, “nogurst” un var pievilt kādā mirklī, kas nekad nebūtu pieļaujams Mavicam. Arī ražot tuvākajā laikā netiek plānoti tik viegli rati - labākajā gadījumā - ap 1150-1200g MTB R-Sys Mavic varbūt uztaisīs un tad droši varēs teikt, ka tie ir izturīgi rati, bet kāmēr tas vēl nav noticis, tad šādi rati der tikai vieniem mačiem. Līdzīgi ir ar alumīnija NoTubes ratiem - ir Race sērija, ko stingri iesaka tikai un vienīgi sacensību dienai, svars vienai aplocei ir zem 300g un ieliekot tādas aploces labos ratos sanāk ap 1100g rati, bet piebilde ir viena - tikai Race Day un spiediens MAX 33Psi - tas ir ļoti zems spiediens un labākajā gadījumā šādi rati derēs kārtīgam XCO krosam, bet nekad maratoniem, kur vajag ātrumu un cietas riepas. Vienkārši tik vieglus nevar izmantot - tas mūs noved pie dabiska secinājuma - alumīnija aploces nevar būt vieglākas par +/- 370g lai tās varētu sapumpēt uz 50-60Psi, kas arī ir vidējais optimālais LV un ikdienas apstākļiem.
-
Vizbeidzot - izlasot to visu un izdarot dažādus secinājumus, testējot dzīvē un lasot cilvēku atsauksmes - ar ko tad brauktu un braucu es pats - kā jau minēju Crossmax rati ir izturīgi un diezgan viegli - to noteikti var teikt par aplocēm - Mavic ražo lieliskas un izturīgas aploces ar dažādām īpāšibām un svaru - vislabākais parasti tiek apkopots Crossmax ratos, bet vai atseviši arī ir dabonams kaut kas tik labs - jāsaka, ka pēc maniem novērojumiem nē - tātad par aplocēm savam Race un arī ikdienas treniņu ratam (kuram bez šaubām ir jābūt tik pat izturīgam kā Crossmax un varbūt pat vēl izturīgākam un noteikti vieglākam un noteikti ne UST) izvēlos 2000.gada pirmā izlaiduma Crossmax 28 spieķu keramiskos platos aplokos - svars 420g. Pirmie un vislabākie Crossmax v-bremžu aploki ar keramisko virsmu - kāpēc labākie - tāpēc, ka bija uzbūvēti tik pamatīgi, ka keramikas pārlājums nelobījās nost ne kripatiņu, dubultās pistongas un platais pazeminātais standarts, kā arī zemais svars un vienīgas no Crossmax saimes, kuram der standarta spieķi un ir 28 caurumi. Šādus aplokus iespieķoju ar DT Aero speiķiem uz FRM Feather Team karbona 56g priekšējās rumbas un Tune 160 aizmugurējās rumbas. Vienīgais mīnus, kas ir atklāts Crossmax 2000-2002.gada aplokiem ir tas, ka ja aplokā tiek iekšā ūdens un savlaicīgi netiek izdabūts ārā, tad pie stiprāka trieciena ratu 2. vai 3. sezonā tiek izrauta pistonga, kas principā nozīmē aploka dzīves beigas - to var novērst, piemēram, ieliekot DT Aero spieķus, kas ir ārkārtīgi izturīgi un to lielākais pluss ir mazāks nospriegojuma spēks, kas ir nepieciešams veiksmīgam spieķojumam, līdz ar to liekot mazāku spiedienu uz pistongām. Protams aprīkoti ar NoTubes bezkameru komplektu un “parastām” riepām (300-400g) bez kamerām un ar pašlāpošo šķidrumu, kas nozīmē praktiski nekādus “prakolus” vai pārsistas riepas ilgi, ilgi un viennozīmīgi ļauj braukt ar zemu spiedienu riepās. Āaa… un galvenā šo ratu priekšrocība - keramiskais pārklājums - dubļi vai ne - stājas kā likts, kluči 2x sezonā max ir jāmaina un nesanāk kā Zviedram 2002.gada WCS, kas izbeidzās bremzes… Tātad šie ir mani primārie Race un ikdienas rati, ko izmantoju braucot agresīvi visur kur pagadās - pilsēta, trepes, trotuāri, dropiņi, mežš, nelieli dirti, grants utt. Papildus komplektēju treniņratus uz Mavic XC717 keramiskajiem 32h aplokiem ar DT Aero spieķiem un Speed Tec 68g pr. rumbu un Soul Kozak 167g aizmugurējo rumbu, protams, ar NoTubes bezkameru komplektu. Šie gan nav tik izturīgi un vadāmi, kā iepriekšējie, bet tomēr ir drusku vieglāki un arī diezgan patīkami rati. Savam agresīvākajam tuvākās nākotnes baikam ar disku bremzēm visticamāk tiks komplektēti Tune Prince/Princess vai Soul Kozak rati ar Notubes Race 7000 aplokiem un DT Aero spieķiem - šie rati gan varētu svērt ap 1100g un viennozīmīgi būs tikai Race dienām pa agresīvu XC krosu, Alpu tūrēs un citos tehniskos mačos paredzētam velo.
-
Gala komentārs - papildus visas rumbas var un tiks papildinātas ar full ceramic keramiskajiem gultņiem, kas samazinās svaru, samazinās berzes pretestību un paildzinās gultņu dzīvotspēju. Dārgs bet vēlams papildinājums.
Piepilde Fubar daiļrunīgajam komentāram un tiem, kas šaubas par vieglu detaļu dzīvotspēju kārtīgā XC vai tamlīdzīgi - kā zināms velosipēds ir jākopj un savlaicīgi jāmaina bojātas detaļas, tad arī jebkuras vieglas detaļas kalpo ilgi un uzticami, kā arī fakts, ka nopietni braucēji detaļas maina, katru sezonu un ja nepieciešams, tad vairākas reizes sezonā, jo nevar nobraukt 15k ar vienām detaļām un vienkārši sakot - arī nevajag. Pieminētās American Classic rumbas, kuras esmu daudz lietojis - nekas dižs, bet vismaz priekšējai arī nebija nekāda vaina - 2x sezonā nomainu gultņus par pāris latiem un sezonas beigās izmetu ārā un nopērku jaunu un viss turpinas ideāli. Par kvalitatīvākām supervieglajām daļām nekas līdzīgs nav dzirdēts, jo piemēram Tune rumbām kvalitātes ziņā analogus atrast ir grūti un gultņi kalpo ilgi pat pie intensīvas ikdienas dragāšanas.
Mans gala vārds un novērojumi ir vienkārši - var salikt ļoti vieglus ratus, velo utt, bet ir ļoti daudz laika jāvelta plānošanai, testēšanai un izpētei, lai savāktu izturīgu un labu velo. Fubar trāpīgi teica, ka vajag vieglas, bet ne vienmēr supervieglas - un tur arī iestājas lielākais domājamais gabals, kur ir jāizpēta un jāizsecina, ko var likt superviegl un ko tikai vieglu… bet par smagu vajag aizmirst jau pašā sākumā!
Tas arī viss no mans 8 gadu Weight Weenie pieredzes :))
[quote=e-biker]vai nav skaistuļi :D
http://www.nubuk-bikes.de/typo3temp/pics/934ae458e7.jpg[/quote]
Nu man tieshi taadi tik melna krasa