Rāmja aizsargs ?

Kā sauc to mantiņu, lietiņu kura liek uz rāmja zem ķēdes lai ķēde nesistos prēt rāmi ? Cik tāda ~ maksā ? Esmu pāris cilvēkiem redzējis … Tādas ar klipsi liekamas … Un kur tādas var iegādāties ?

Frame/Chainstay Protector…es pirku, man šķiet bija kādi Ls 5, tagad varbūt vairāk, katrā velo veikalā…labāk papildus nostiprināt ar vadu savilcējiem…

Uztin melno izolacijas lenti. Es savulaik Author pirku Elkor bodee par 1.5 ls.

Skaidrs … Paldies …

ZZK ir diezgan labi veidoti Specialized un vienkāršāki ZZK

Mantiņu uztaisi pac. Veca kamera, šķēres + izolene.
Pieredze rāda ka laika gaitā pat divkāršu kameru + izoleni noteiktā vietā ķēde izbubina cauri, kā uzvedas tās plānās nopērkamās ādiņas es laikam negribu zināt…

izskatīsies briesmīgi jo man ir gaišs rāmis … CIk lasu nav jau viņi nemaz tik dārgi lai pēc pāris mēnešiem nevarētu pamainīt … :)

satin rūpīgi un būs ok. pats divus gadus braucu un šodien pārtinu, jo vecā bija sasprēgājusi. galos nostiprini ar savilcējiem.

Sasprēgājusi? Nu nezinu…nopērc melnu…ja nemaldos, tās ražotas no poliestera, nospriego ar klipsi, tad nopērc tievos vadu savilcējus, 4 būs OK. Un izskatās stilīgi…tas tā, mana rekomendācija…

es te tā iedomājos- vieglā gala alu rāmis (vai karbons), notīts ar izolācijas lentu :) zvērā!

man labāk patīk auduma variants, var noņemt, pamazgāt un izskatās ok. un ķēde nako vēl nav noberzusi.

MELNO izolācijas lentu! Tā šovasar atkal modē nāk ;)

Man uz viena no velo ir SkinLyzzard neoprēna aizsargs no 2000 gada (izgājis neskaitāmas dubļu kristības), pilnīgi vesels, pabijis vismaz uz trīs rāmjiem. Tad par kādām izolenēm var būt runa.

kur šo pēdējo minēto SkinLyzzard var nopirkt?

nav jau obligāti tieši šo zīmolu, man uz velo ir Specialized neoprēna aizsargs, un kalpo tik par labi kā LOOK pieminētais. Aizej uz jebkuru veloveikalu un pajautā…uz Tērbatas “TRASĒ” noteikti bija…

Xsportā

pamanīju, ka tam lizard skin arī ir ādas izstrādājums. jāmeklē tāds.