Varbuut kaads var pateikt kur Riigaa var speciali pasuutiit raami, un par cik (apmeeram) procentiem daargaak iznaak pasuutiit nekaa pirkt veikalaa jau gatavu
ko nozīmē speciāli pasūtit?
Krievijā izgatavo titāna rāmjus uz pasūtījuma, laikam Latvijā tāda iespēja nav.
ir viens kantoris lietuvā… ja palaimēsies, atradīšu pie favorītiem
http://www.4t-bikes.com/
http://www.4t-bikes.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25
Harkovā un Maskavā izgatavo arī magnija rāmjus:
Palieliniet kreisās puses bildīti - uz rāmja ir uzgleznota melna pantera ar atvērtu rīkli!
[quote=Ansis]Harkovā un Maskavā izgatavo arī magnija rāmjus:
Palieliniet kreisās puses bildīti - uz rāmja ir uzgleznota melna pantera ar atvērtu rīkli![/quote]
Laikam jau vairs neražo,vismaz kad man viņus vajadzēja tad kantoris “Litech” jau bija ciet.Un informācija iekš www.birota.ru liecina ka bij.savienībā tos vairs neražo.
mja, interesants ungāru - krievu kopdarbs… interesanti, kas nogāja greizi? Tomēr antikorozīvais pārklājums, vai kas cits patraucēja? 2,8 mārciņas (1.27 kg) ir vieglāks par (manuprāt) jebkuru karbonu tajā laikā, un līdz šim brīdim viņi, varbūt, būtu noskrējuši līdz 1.2… quite interesting!
Fizikas Institūta vīri, kas strādā ar metāla sakausējumiem, stāsta, ka atrast dažus % pareizo piemaisījumu 90+ % magnija, lai materials kalpotu vajadzīgajam mērķim, esot ļoti grūti. Varbūtīgākais iemesls, ka Litech tieši ar to īsti nebija ticis galā… iespējams, tie magnija rāmji drupa kā brīnumsvecītes. Labi vēl, ja nebija viegli aizdedzināmi:)
man zināms tikai viens kantoris Andrejsalā
Tā kā man pašam bija Litech rāmis tad varu pastāstīt ka daļai no rāmjiem bija prblēmas ar konstrukciju kur atrodas sēdekļa trubas savilcējs,rāmis pēc kāda gada šajā vietā sāka plaisāt. Šī problēma bija gan MTB gan RR rāmjiem. Nelīdzēja arī rāmja pastiprināšana un metināšana,plaisas parādijās blakām. Savulaik biju atgādājis divus TEAM un vienu ELITE modeļa rāmjus, abi TEAM saplaisāja,bet ELITE vēl joprojām ripo,šogad būs 4 sezona.
Starp citu šādas pat problēmas mēdz būt arī Krievijā ražotajiem titana rāmjiem.
Varbūt nebūs tieši mērķī, bet, Vsports, adrese Ceesu iela 11, painteresējies par šo kantori: http://www.pmpbike.net/. Viņiem veikalā stāvēja no tā kantora sūtīts custom made titāna rāmis.
Firma CORRATEC piedāvā šādu versiju pasūtīt velo speciāli priekšs sava auguma.
Itāļu meistars MAURO SANINO veic karbona ramja roku darbu(gan MTB gan ROAD). Rāmis dzīvē patiešām izskatās satriecoši. Pašreiz LV ir divi šādi velo šedervi - abi MTB - Uldis Kaufmanis un Aigars Zvingulis ir šie cilvēki kad ar tiem brauc. Cena nav no tām mazākajām bet… 1400Ls būs jāšķiras.
Un tad ar šiem velosipēdiem ir jābrauc spiciāli individuāli rīkotās sacensībās, jo neies jau braukt mačos kur visi parastie brauc. Tā jau var arī pirmo vietu nedabūt :D
nu nevajag jau tā :) nedomāju, ka tādus riteņus iegādājas, lai uzvarētu. tādus riteņus pērk, lai pašam prieks.
:D kads tur sakars ar pirmo vietu. Tu domaa kad tiem kam uzielam ir autinji virs 100, 000 tie ari dabon pirmas vietas?
kadelj tad tu vispar njemies un uzlabo savu dzels rumaku? vnk citi to dara augstakaa liimenii par lielakam izmaksam un viss. Ta kaa saki savus izmerus un pasutit tew a :D
Par magniju kā materiālu runājot: vai kāds Latvijā brauc ar magnija stūres iznesumu? Vai nav bailes, ka plīsīs?.. Es atradu, 110 mm garš magnija iznesums sver stabili zem 100 g.
Neiesaku, magnijs ir trausls. Konstrukcijās kur uz kārts ir veselība, tas nav tā vērts.
ITM The Stem ir loti labs iznesums (magnija) un par to laikam Ansis ari runa… bet ja godigi - tad nav isti jega maksat tadu pikji par ITM magniju, kas tik tiesham ir mazak izturigs piemeram par Ritchey WCS alu vai Syntace F99 - iznesumi ir daudz un dazadi - pavaica man - pastastisu :)
Jā, es skatījos tieši ITM The Stem, bet maksāt tādu piķi par iznesumu man nav prātā…
bontrager’am ir parasts alu iznesums ap 110-120 gramiem.
44.99Ls