Pulsometrs rēķina nepareizu pulsu

Nezinu, kas tar par joku. Lietoju Trelock bt1000 pulsometru, jau gadu. Pēdējā laikā (Uz ruļļa) šis sāk rādīt jokainas lietas:

1. Ilgi nevar uztvert signālu.
  2. Kad uztver, rādījumu rāda tieši 2 reizes mazāku. Ja man pulss 130, viņš rāda 65…
    Sākumā domāju, ka varbūt no mobilā tel. kautkādi blakus efekti (tas stāv blakus uz stūres), jo klausos mūziku uz austiņām.
    Tad nomainiju abas baterijas, gan devējam (jostai) gan uztvērējam. Un tagad viņš man sāka rādīt otrādi uz augšu. :)
    Sēžu vakarā, pie TV, jāizmēra pulss… Skatos - 110 (!) Bet pēc sajūtām ir 60 (Izmērot manuāli 55)
    Vai kādam šītāds joks ir gadījies? Kādi varētu būt ieteikumi?

Man bija Sigmai- kad iekšā siksnā trāpīja ūdens un, atverot, iekšā visi vara celiņi bija smuki zaļā krāsā. Tiešām rādīja precīzi divreiz mazāk vai vairāk, nekā dzīvē.

Tā bija ar divām siksnām, no kurām viena bija kādu nedēļu jauna. Remontēt iekšā nebij’ko, nācās pirkt jaunas. Par laimi, sigmai tās ir atsevišķi dabūnamas pat mūsu bodēs un par lētu naudu.

Teorētiski mitrumam tajā siksnā nevajadzētu nokļūt. Jaukts nav. Jāpameklē laikam būs jauna siksna…

Pamēģini izņemt bateriju! Gan jau redzēsi, kas tur iekšā darās. Viena no manām Sigmas jostām tā uzvedās, būdama nedēļu jauna. Protams, ka to es arī nejaucu pirms sākās gļuki.