man problēmas kārtējās ar pulsometru Polar. Rāda visu ko ņem no rata, bet no jostas-respektīvi pulsu vispār neņem. Uz jostas tur kaut kā vispār nemanu baterijas vietu.Ko darīt???
Precizē kāds modelis pulsometram un kāds siksniņai?
Vai vienkārši nomaini siksniņai bateriju (ja iespējams) vai visu siksniņu.
saslapināji kontaktus?
parasti var dzirdēt ar ausi, kad sirdsritma sensors strādā un noķēris pulsācijas
dažiem polar modeļiem jostām nav maināmas baterijas, lai cik stulbi tas izklausītos…
nu manā gadījumā arī laikam šis STULBUMS, jo josta ir presēta un kaut kādas teorētiskas vietas ,lai kaut ko mainītu nav redzamas.
īstenība man jau zb, 3 mēnešu laikā 3 pulsometrs, šim gan rekords 2,5 mēnēši ,pirmie 2 izturēja attiecīgi 1 un 2 nedēļas…un jāņem vērā ka ne lētākie
nu manā gadījumā arī laikam šis STULBUMS, jo josta ir presēta un kaut kādas teorētiskas vietas ,lai kaut ko mainītu nav redzamas.
īstenība man jau zb, 3 mēnešu laikā 3 pulsometrs, šim gan rekords 2,5 mēnēši ,pirmie 2 izturēja attiecīgi 1 un 2 nedēļas…un jāņem vērā ka ne lētākie[/quote]
uz garantiju vai tad nevar samainīt? :)
Kurš Polar modelis???
CS 100
cik saprotu tev ir T31C transmitters. jūtu līdzi…
“The average battery lifetime of Polar T31, T31C and T61 Transmitters is 2500 hours of use. Polar recommends that the transmitter battery be checked by a Polar Service Center if you have your receiver battery replaced. The whole transmitter needs to be replaced in cases where the battery is flat.”
pat manam Sigma pa 25 Ls ir maināmas baterijas…
Visiem janakajiem modeliem POLAR ari nak siksnas ar mainamu bateriju!!!:)Siksna izmaksas kadus 25latus,bet ar mainamu bateriju jau,pats nupat iegadajos.
Seit bus izplatitaja telefona nr.29187816 Viesturs,ja nekludos dzivo Marupe,kaut kur taja rajona
siksnu reizi 2,5 menesos??? produktu lapa rakstit MEGA GIGA stundas mana gadijuma esmu noripojis ap 2000 km may be… naher man tads Polar tad vajadzigs, pietam katra siksna ir kodeta uz savu uztvereju…
nav katra kodeta ta vini tik raksta tas viss ir sviests!!!Nju ir vel sadi tadi knifi,kurus varbut neesi ieverojis
1.siksna pec trenina vnm jatur nesaspradzeta,vismaz vienam galam jabut atspradzetam
2.Jauzmanas no mitriem kontaktiem,izkalte pec iespejas atrak vinu
tātad, ir viena maza problēma ar POLAR CS600. Pulsu rāda ik pa laikam, kad tam pašam gribās. Vidēji no 30% līdz 70% no visa laika, ko tas ir ieslēgts. Par bateriju maiņu, siksnas slapināšanu un mazgāšanu, un devēja atpogāšanu lūdzu nestāstīt, tas viss tiek darīts.
Aizdomas ir par devēju vai tā siksnu, jo, pakustot šos, pulsa rādījumi drīzāk atjaunojas, nekā nē. It īpaši tāpēc, ka rudenī uz tā nobraucu kādus pāris metrus pa asfaltu. Bet nav izslēgts arī jebkurš cits variants, protams.
Tāpēc meklēju palīdzību! Gribu aizņemties uz kādu dienu (vai pat dažām stundām) POLAR WIND pulsa devēju ar siksniņu. Protams, ar nodomu sakombinēt devēju, siksnu un pašu aparātu dažādās versijās, un pārbaudīt, kādas kombinācijas strādā un kādas nē.
P.S. Šokolāde, alus v.c. pēc aizdevēja izvēles :)
Pēdējā laikā arvien vairāk dzirdu sūdzības par Polar :(
Ja par baterijām, tad ir gadījies arī ka nopērkot lētākas pēc 2 dienam nobeidzas - nezinu kas par vainu vai nu Ķīnas ražojums vai kas cits. Kopš pērku no dārgā gala, ar baterijām vairs problēmu nav bijis.
Par to jostas atsprādzēšanu - man liekas ka muļķības, jo man mājās pastāvīgi josta (VDO) karājas sasprādzēta uz žāvētāja trubas vannasitabā vai uz stūres un nekāda baterija no tā neizbeidzas.
Baterijas ir no gana dārga un kvalitatīva gala. Pārējie devēji (gan ātrums, gan kadence) strādā nevainojami, arī apgaismojums darbojas bez iebildumiem.
Vispār, kāda ir pieredze ekspluatēt POLAR pie zemām temperatūrām, zem -5 grādi? Zinot firmas izcelsmi, vajadzētu būt pilnīgi OK, bet kas dzīvē negadās…
cik ir slēpots/skriets pie ap mīnuss 10, man viss ir ok. par savu vispār nevaru sūdzēties ne par ko. man cs-300 kādi nu jau 3 gadi
Un nu ir tāda lieta, ka dažiem cilvēkiem elektronika nekāda neiet un beidzas nost. tā vienkārši ir.
Man ar ir POLAR CS-300. Esmu vidēji apmierināts. Kamēr esmu viens tikmēr strādā ideāli, bet ja blakus ir SIGMA pulsametrs, tad gan sākas joki. Pie viena noteikta sigmas modeļa man tiek noķerts blakus braucēja pulss,tādējādi iznāk, ka braucu brīžam pat ar 250 un augstāku pulsu, bet dažreiz atdodu pulsu citiem, tādējādi man ir māzs puls, bet viņiem negļuo.
CS300tajam ir nekodētais signāls, tāpēc ķer ko pagadās.
CS600, RS800 ir kodētais WIND raidītājs, svešus neķer un savu uztver kādu 10 m rādiusā. Arī pilsētā, zem trolejbusa vadiem u.c. rāda.
Bet protams, tas ir, kamēr viss strādā labi. Tas nav mans gadījums, diemžēl. Tagad gribu pārbaudīt, kas ir noticis un kurai no trīs detaļām jāuzņemas atbildība.
Pastāv arī divi citi varianti (resp. nopirkt jaunu raidītāju bez izmēģinājumiem, vai sūtīt pēc garantijas uz Tallinn), bet ne viens, ne otrs man īsti nepatīk.
Cik zinu CS300 gan ir kodēts signāls ?! Manam vismaz bija. Nerādīja blakus braucēja pulsu. Nebija gan 10m, tik kādi 50cm :)
[quote=onkulis]Pēdējā laikā arvien vairāk dzirdu sūdzības par Polar :(
Ja par baterijām, tad ir gadījies arī ka nopērkot lētākas pēc 2 dienam nobeidzas - nezinu kas par vainu vai nu Ķīnas ražojums vai kas cits. Kopš pērku no dārgā gala, ar baterijām vairs problēmu nav bijis.
Par to jostas atsprādzēšanu - man liekas ka muļķības, jo man mājās pastāvīgi josta (VDO) karājas sasprādzēta uz žāvētāja trubas vannasitabā vai uz stūres un nekāda baterija no tā neizbeidzas.[/quote]
…iebildīšu tev, jo biju pats pie izplatītāja Mārupē, kurš man ieteica:
- pēc gonkas noņemt no siksnas (obligāti, jo mitrs un pieslēgts smazina bater. mūžu)
- pēc gonkas siksniņu nomazgāt ar ziepjūdeni un noskalot (lai sviedros esošie sāļi nesaēd siksniņā esošos lokanos kontaktus)
- obligāti atstāt ventilējamā vietā ,lai izžūst - nevis maisiņā vai somā starp visu sasvīdušo mantību).