Jautājums vairāk tā kā meitenēm …
Ir iegādāts pulsometrs Sigma Sport Fit Watch, bet kā nu gadījies kā nē - negrib uztvert pulsu ar krūšu jostu.
Minējumi par izbeigušos bateriju, nepareizu konfigurāciju utt. atkrīt, jo tas viss strādā uz mana (puikas) torsa, bet meitenei nestrādā.
Vai tiešām var būt tā, ka sirds ir tik maza, ka vienkārši josta nevar uztvert ritmu un attiecīgi neatspoguļot to pulsometrā.
Metenīte ar ir diezgan maza (augumā un citos parametros), bet tas jau nenozīmē, ka krūšu jostai nevajadzētu ķert pulsu.
Vai tomēr ir tā, ka modeļi speciāli sievetēm ir īpaši veidoti ar lielākām iespējam “uzķert” mazāku sirsniņu? :)
es lietoju pulsometru pusotru gadu, nekādu problēmu nav bijis, bet metenei nerāda :)
jautājums Bigfish - vai iegādājies citu? un vai cits rāda adekvāti?
Man ar ir šis agregāts jau vairākus gadus. No sākuma kalpoja labi, ja trenējos viens, bet kopā ar pārinieku, kam bija Polar, mans Sigma reizēm gļukoja rādot pulsu pat 600. Tagad sievai Sigma nerāda, bet man pastāvīgi gļuko, pat ar jaunām baterijām. Iesaku sist gaisā, kamēr nav par vēlu.
[quote=Janiss]es lietoju pulsometru pusotru gadu, nekādu problēmu nav bijis, bet metenei nerāda :)
jautājums Bigfish - vai iegādājies citu? un vai cits rāda adekvāti?[/quote]
Iegādājos Polar pulsometru un nav bijis nekādu problēmu.
Man arī Polar rādīja stabilāk nekā VDO, tā kā ir pamats domāt ka Polar izstrādajumi ir stabilāki, tomēr lai būtu garantija ka meitenei 100% rādīs, tad manuprat pie pirkšanas vajadzētu parbaudīt. Ar VDO man sākumā arī bija problēmas, bet tās beidzās kad kārtīgi ar ziepēm nomazgāju jostiņas kontaktus. Varbūt arī Sigmai var līdzēt .
Starp citu, eksistē želejas tieši priekš pulsometru jostām. Man mājās kaut kur vajadzētu būt un pats nelietoju. Tiesa, nav forši tur vēl kaut ko smērēt un labāks risinājums ilgtermiņā būtu iegādāties jūtīgāku un precīzāku aparātu no Polar vai Suunto.
Meitenei gluzhi vienkaarshi NAV sirds. Gluzhi kaa manai pirmajai sievai. Taa gadaas.
Man pasham SIGMA pulsometrs reizeem nekjeera, kameer deveejs sauss. Bet toties zem augstsprieguma liinijas pabraucot kaadus parametrus man raadija!!! Un Riigaa uz ielas, kad trolejbuss brauc blakaam! :)
Pirms lietošanas vienmēr samitrinu sensoru ar ūdeni un pārliecinos, ka viss strādā. Pēc katras lietošanas kārtīgi nomazgāju jostu zem silta tekoša ūdens. Gandrīz gada laikā nav bijis problēmu. Pulsometrs - Sigma!
nu es nez ka sigmām ir tur uztaisīts, bet polaram smalki kontakti uz siksnas ir, es tās ar ziepēm un tad viss nevainojami strādā.
nevajag jau arī piekasīties pie vārdiem, sensors bija domāts - jostiņa/kontaktiņš :)