Pulsometra remonts

Mana sūdzība ir tāda, ka pulsometrs neķer pulsa jostas signālus. Tikai pieliekot ļoti tuvu klāt jostai pulsometrs sāk uztvert signālus. Visticamāk problēma ir jostā.

Mani interesē vai vispār šādas lietas ir labojamas? Vai ir iespējams iegādāties jaunu jostu?
Pulsometrs SIGMA PC 15 (pirkts i-veikalā)

(Garantijas termiņš beidzies…)

[quote=Briedis666]Mana sūdzība ir tāda, ka pulsometrs neķer pulsa jostas signālus. Tikai pieliekot ļoti tuvu klāt jostai pulsometrs sāk uztvert signālus. Visticamāk problēma ir jostā.

Mani interesē vai vispār šādas lietas ir labojamas? Vai ir iespējams iegādāties jaunu jostu?

(Garantijas termiņš beidzies…)[/quote]
maybee baterija vainiiga? :)

[quote=MZGD][quote=Briedis666]Mana sūdzība ir tāda, ka pulsometrs neķer pulsa jostas signālus. Tikai pieliekot ļoti tuvu klāt jostai pulsometrs sāk uztvert signālus. Visticamāk problēma ir jostā.

(Garantijas termiņš beidzies…)[/quote]
maybee baterija vainiiga? :)[/quote]
Pilnīgi jaunas

jaunas nenozīmē labas - uz čuju šķiet ka batarejas ir galvenās vaininieces.

No paša pieredzes varu pateikt, ka pilnīgi jauna “tablete” ir trāpījusies tukšāka, nekā vecā. Pirku Daugavgrīvas ielas “1000 skrūvēs”.

man ir lieka sigmas josta, ja vajag dod zinu!

Ziņa nosūtīta uz emailu!

Pareizais variants ir uzreiz pec iegades nopirkt divas jaunas baterijas.
Man ari ir PC-15.
Un tas kas ir ieksha no veikala, tas var nolikt rezervee. Var ari ar testeri parbaudit ja nu kas.
Pashaa pulksteni bachu var ari nemainit - tur jau vizuali bus redzams. Bet jostaa noteikti vajag svaigu.
Testeri ari rekomendeju :)