Problēmas ar R7 dakšu

Lietoju šo dakšu kopš šā gada septembra. Esmu novērojis un ne tikais es, ka šī dakša nemīl turēt gaisu vajadzīgā spiedienā (tas ir samērā ātri kļūst mīkstāka un nākas no jauna uzpumpēt, tas notiek arī nebraucot). Praktiski paiet apmēram trīs četras dienas un spiediens ir tāds, ka normāli braukt nav iespējams pie maniem 85 kg. Kur varētu būt problēma (esmu nomainījis arī ventīli). Varbūt, ka šīm dakšām piemīt šāda slimība!

Nav vajadzīgais spiediens jo armatizatoru cietība šīm dakšām baigi ātri mainās, vienu brīdi var būt diezgan mīksti amīši, bet kad kļūst auxtāks tad baigi cietie!

Ko nozīmē “auxstāks”?

Sn1p3R, vai tu pats saproti, ko uzrakstīji? :) Kāds sakars tava teikuma sākumam ar beigām? Un ar guntisv uzdoto jautājumu?

Es savai R7 neesmu novērojis nekādu būtisku apkārtējās temperatūras ietekmi uz cietību. Arī pagājušoziem, kad temperatūra bija zem nulles.

Un gaiss arī laukā nenāk. Cik sapumpēju, tik ir.

auksta laikaa nedarbojas tikai leetas dakshas :p
R7 vaidzeetu visam turet normali ja vien neesi pircis latvijaa. parbaudi vai visur visas skruuves kaartiibaa, ja ir tad mainu saljnjiku ;)

[quote=emils]auksta laikaa nedarbojas tikai leetas dakshas :p
R7 vaidzeetu visam turet normali ja vien neesi pircis latvijaa. parbaudi vai visur visas skruuves kaartiibaa, ja ir tad mainu saljnjiku ;)[/quote]
Velosipēds ir pirkts xsportā - modelis Revolution Team par Ls 1800 (pēc tās cenas un pārējā aprīkojuma vajadzētu būt visam kārtībā…bet nekā). Nepatīkami tāpēc, ka pirms tam jau braucu ar Fox dakšu un tur jau problēmas nebija nekādas…

To>Sn1p3R
Lūdzu neraksti muļķības. Zāles pīpētājiem ir citas diskusiju telpas.

To> GuntisV
Neviena dakša nedrīkst laist gaisu tik īsā laika periodā, tātad ir problēma. Samērā bieži dakšas montāžas laikā (rūpnīcā k-kur Ķīnas dienvidos) gadās iesprukt pa kādam svešķermenim starp blīvslēgu štokiem. Izjaucot un iztīrot, to var viegli novērst.

nes uz x-sportu!!
apelē pie garantijas!

[quote=Agnis]nes uz x-sportu!!
apelē pie garantijas![/quote]
tā jau būs jādara! Vienīgi gribēju zināt kāda ir citu pieredze ar šāda tipa dakšu.

atved uz VELOPROFU, domāju, ka sataisīšu, ja būs tradicionālā Manitou kaite! ;)

Kas ir tradicionālā Manitoru kaite???

Tradicionālā kaite ir gaisa laišana pa vienu konkrētu vietu! :)

Ventīlis… ;)

Es jau rakstīju, ka ventīli nomainīju, bet problēma palika!

Noskrūvē ventīlim micīti, sataisi krūzītē biezu ziepjūdeni, ar pirkstu pārvelc pāri ventīlim vienu ziepju burbuli un paskaties, vai tas neplešas un neplīst.

Ar R7 nobraucu visu sezonu…kaine problēm!!

Manā gadījumā liekas fubar uz ventīļa vītnes kautko bik uztina - kopš tās reizes tur kā zvērs (iepriekš ik pa 3mēnešiem prasījās uzpūst)