Bremžu kluči ir pārak tuvu disku bremzei un tā rezultātā strīķējas diska bremze ar klučiem, nav ne jausmas kā tos pieregulēt? Varbūt varētu ieteikt kā to lietu atrisināt?
Pameegjini vienkaarshi iznjemt ratu, paspiest atpakalj supportaa cilindriishus, ielikt ratu un tad skaties kaa buus.
Man bija līdzīga problēma aizmugurē. Īsti neatlaidās bremžu cilindri. Izņēmu ratu, noņēmu klučus, maksimāli izspiedu cilindrus, noslaucīju, sapūtu ar WD40, iespiedu atpakaļ un vairākas reizes izspaidīju. Sāka vieglāk staigāt un vairāk atlaist. Neaizmirsti kārtīgi noslaucīt.
Varbuut ko esmu sapratis nepareizi, bet vai tad Stroker Trail bremzei kluchi jau defoltaa “peld” pa rotoru un nekaadas atstarpec tur nav?
Jo vienkaarshi arii dziivee liidz shim visiem Stroker trailiem kluchi vienmeer sliid pa rotoru, cik nu esmu redzeejis (dazjpadsmit gab.)
Nekas tur nepeld, ja atlaiž cilindrus un pareizi iecentrē starp tiem rotoru, tad viss ir kārtībā.
…mjā,mana pieredze arī ar Hayes Stroker nebija labākā - stīķējās,grūti bija iecentrēt,dabūjuši dubļu vannu cilindri negāja atpakaļ .Nomainīju uz Avid sulīgajām - viss perfekti.