Man radusies taada probleema ka aizmugreejais paarsleedzeejs netiek liidz 1. atrumam, paliek starp pirmo un otro. Trosiites itkaa nav pie vainas jo pat ja trose galiigi briiva nekas nemainaas
Ir tādas divas skrūvītes uz pārslēdzēja. Vienu skrūvīti vajag paskrūvēt vaļīgāk. Cik sapratu tev 1. ātrums skaitās mazākais zobrats, vai kā?
Pirmais man skaitas VIEGLAAKAIS aatrums
njaa ir tur 2 vas skruuves pie vienas rakstiits H a pie otras L-kuru skruuveet?
Viena nozīmē HIGH, otra LOW. Tad jau laikam HIGH, ja domā lielāko zvaigzni. Kautgan kad regulēju pārslēdzējus, nekad šo prikolu neatceros, ja nav īstā, tad skrūvē otru.
viss ir OK visi aatrumi iet kaa pa sviestu :) PALDIES
Vajadzeeja valjiigaak atskruuveet L skruuviiti un bik cieshaak H skruuvi
PALDIES :)
starp citu, to L (low) skrūvīti varēji arī neaiztik, tā atbild tikai par spriegotāja zemāko robežu - ja tu viņu pievilki un joprojām viss strādā (arī 8. vai 9. zvaigznīte), tad, visticamāk, pirms tam robeža bija nepareiza - pārāk zemu iestādīta un riskēji ar ķēdes iekrišanu starp dropautu un mazāko zvaigzni
vareetu buut jo bij taa ka vienreiz paarkrita paari 9atrumam, laikam vieniigaa reize kad lietoju 9.
bet tagad iet no 1-9 bez aizkjekshanaas
vispaar es L skruuviiti atlaidu valjiigaak H nedaudz pievilku
nu ja, taa sakot - nospraudi spriegotaaja darbibas radiusu citas robezaas… mnja, H vai tikai ari nebija high - tb AUGSTAM parnesumam, tb - mazajam zvaigznitem… pats muzigi aizmirstu, bet tad ielukojos spriegotaja, kad tas nobidits lidz vienam galam, un tur diezgan skaidri redzams, kura skruve ierobezo kuru poziciju
Taisni otrādi. Pārslēdzēja gājiena robežu pretī lielajam zobratam regulē ar LOW skrūvi. Ja robeža atrodas starp pirmo un otro (lielajiem) zobratiem, tad L skrūve jāpaskrūvē drusku vaļā, vizuāli sekojot, lai pārslēdzēja rullīši nostātos tieši zem lielākā zobrata (protams, regulēšanas brīdī pārslēdzējam arī būtu jābūt uzslēgtam šajā malējā pozīcijā).
Robežu pie mazākā zobrata, savukārt, regulē ar HIGH skrūvi (attiecīgi šai brīdī, protams, pārslēdzējam atrodoties H pozīcijā, t.i., ķēde uz mazākā zobrata).
Priekšējam pārslēdzējam otrādi - L robeža atbilst mazākajm zobratam, H - lielākajam.
nu logiski ja skatas ka zemaakais(LOW) aatrums ir lielas zobrats
L-labā puse (skatoties no aizmugures), ļoti vienkārši atcerēties, ja nu kāds pēkšņi uz ielas aptur un prasa…
(H varētu atcerēties kā “hhhhkreisā puse”)
nu ja, man viņas mūždien jūk atvainojos Irene, bet tāpēc piemēroju “ielūkojies spriegotājā” tehnoloģiju, un tā nepieviļ nekad ;)
Man jautājums par priekšējo pārslēdzēju Deore - dažas dienas atpakaļ neveiksmīgi to izkustināju no vietas(nezināmu iemeslu dēļ tas bija atskrūvējies, varbūt diversija …) un sāka strīķēties gar ķēdi, īsāk sakot pielikts tas ne maniem spēkiem atpakaļ pie rāmja ir, bet vairs neslēdzas tik ideāli kā agrāk, t.i. noklikšķinot pārslēdzi, ķēde tarkšķ uz esošā zobrata bet nepārlec, ja parslēdža kloķīti ne tikai noklikšķina, bet ar pirkstu vēl itkā pabīda uz priekšu un tad viss ok. Kura skrūve man jāpiegriež, kura jāatlaiž lai būtu kā agrāk, vai vienkārši pārslēdzis ne tā uzlikts?
Ja pirms atskrūvēšanās viss strādāja normāli tad tikai jāpieskrūvē paralēli zobratam un apm 2mm virs lielākā zobrata. Galu regulēšanas skrūves nevajadzētu aiztikt. Precīzāku pārslēgšanos pieregulēsi skrūvējot trosītes garumu pie pārlēdzēja roktura uz stūres.
Lai slēdzas!
Pamēģināšu, paldies
[quote=bobcom]L-labā puse (skatoties no aizmugures), ļoti vienkārši atcerēties, ja nu kāds pēkšņi uz ielas aptur un prasa…
(H varētu atcerēties kā “hhhhkreisā puse”)[/quote]
noderīgas analoģijas :)
[quote=Yeti][quote=bobcom]L-labā puse (skatoties no aizmugures), ļoti vienkārši atcerēties, ja nu kāds pēkšņi uz ielas aptur un prasa…
(H varētu atcerēties kā “hhhhkreisā puse”)[/quote]
noderīgas analoģijas :)[/quote]
Nu bet NAV tak tas L labajā pusē, skatoties no aizmugures… (ja vien neskaita faktu, ka principā visa kasete atrodas labajā pusē :))
Forši! nu nē, no aizmugures skatoties, pārslēdzēja zemākā L (low) pozīcija ir labajā pusē attiecīgi zem mazākajām zvaigznītēm, kurā pusē ir H/L skrūves, tas vairs nav svarīgi! Tagad tikai atcerēties L - LABAIS un H HHHHHHHREISAIS :D :D un skatu leņķi no aizmugures :)
Burkanbeins
Nav taču nekā vienkāršāka, kā pārbaudīt. Uzslēdz ķēdi uz mazākā zobrata un paskaties, kuru skrūvi aiztiekot, pārslēdzējs reaģē ar kādu kustību ;)