Šad tad sanāk braukt ar velo un suni saitē un, tā kā šiverēju ar labo roku, tad šajā situācijā atliek vien bremzēt ar pakaļu.
Jemot vērā visu augšminēto likās, ka varētu samainīt bremzes vietām. Cik palasījos internetā, viens otrs priekšējās bremzes pārlikšanā uz labo roku ir atradis risinājumu teju visiem pasaules kreņķiem.
Gan jau ka kāds(a) šo lietu jau izmēģinājuši. Tad nu gribētos zināt, vai ir vērts un cik viegli pierast. Jebšu labāk atstāt, kā ir?
man pirmajam veliitim “Pantera solo” bija ta - kreisa roka - pakaljejas bremzes un laba roka priekshejas :) bij tadi gadijumi ka kads draugs gribeja izbraukt - un tad bija entie mutes raavumi, delj pieraduma ka bremzes ir otradak. Taka domaju ka gaumes lieta. man pasham ir kreisa pr. bremzes un laba-aizmugurejas, otradi negribetu likt, esmu pieradis. Kreiljiem noteikti gribetos otraadi.
guf - pabrauc vairak pa mezha tacinjam, dublishiem, kaut ko slidigu un tad pasaki pec kura kritiena Tu paarstaaji 80% gadijumos izmantot priekshejo bremzi :D :D
bet vizinoties pa taisniem, asfaltetiem gabaliem prieksha protams ir loti ok :)
Arī senos laikos ar senu Panther bija ši pati lieta. Nekāds diskomforts, tikai pieraduma vaina. Pēc tam pārsēžoties uz jaunu riteni pirmo nedēļu rokas juka (bet uz acīm nereizi tomēr nenolikos).
Tā kā var droši izmēģināt. Cik tur tā darba - divas skruvves un gatavs:)
Man abiem ričukiem labā - aizmugurējā, kreisā- priekšējā. Pats esmu pieradis. Man liekas, ka bremzēju pēdējajā laikā vienlīdz daudz ar abām. Vecajam labajai rokai bija bremžu rokturis tā sadilis, ka krita ārā trosīte. Nedēļu aizmugurējo bremzi pārliku uz kreiso pusi. Man tā nepatika. Man liekas, ka tā patiešām ir gaumes lieta.
Kādas muļības, neko nevajag mainīt. JO, bremzējot parasti ir vajadzība arī slēgties uz zemākiem robiem, rezultātā varam atļauties palaist aizmugures bremzes vaļīgāk un pārslēgties. Saini suni var nest dajebkurā rokā, tāpat kā stūrēt jāmāk ar abām rokām vienlīdzlabi (man pat liekas ka labāk stūrēju ar kreiso ;)
Un vēļ - 80% ir jābremzē ar ABĀM bremzēm.
Un vēl - kāpēc tu iedomājies, ka ar saini rokā bremzēt ar aizmuguri ir sliktāk? Man liekas tas taisni ir saudzīgāk, lai neliktos pār ragiem. Ar vienu roku žongējot, ar priekšu var bremzēt kamēr stūre ir taisni, kā pagirz tā lido. Ar pakaļejo līgani vari bremzēt vienmēr!
Mainīt vietām varbūt ir vērts tiem, kas arī ar moci brauc.
A vot suni gan nevar pie jebkuras rokas. Tas zvērs ir iedresēts pie kreisās un BASTA. Starp citu arī daži bijušie -esošie motobraucēji maina bremžu novietojumu uz stūres pēc moču modes.
man liekas, ka ja maina bremžu puses (kreisā vs. labā), tad kaut kas ir jādara arī ar pārslēdzējiem. klasiskajā variantā viss ir diezgan loģiski: ar kreiso roku tiek apkalpotas priekšējās bremzes un priekšējais zobrats, ar labo - pakaļējās bremzes un zobrats. bet tas tā - pie visa jau pierod. bet pats neredzu nekādu praktisku pamatojumu šiem eksperimentiem. Un piekrītu KKTK viedoklim - braucot ar vienu roku, daudz drošāk ir bremzēt ar pakaļējām bremzēm.
Anglija, Austrālija … Tās ir divas vietas kurās arī satiksme pa ielām ir pretēji. Tāpat arī ir bremžu rokturu izvietojumu uz stūres tiem ražotajiem velo. Tāds nu viņuiem tas standarts. Tākā vienu šādu Anglijas tirgū pabijušu velo nupat iegādājos, tad pirmās gonkas nāksies testēt kā ir ar pretēji novietotām bremzēm braukt. :)
Piekrītu. Tas bremžu un slēdžu izvietojums šķiet loģisks. apmainot kautko vietām, varētu dažās situācijās sanākt neērta čakarēšanās…[/quote]
Man liekas, ka tas nav svarīgi, lai būtu bremzes un ātrumi pie vienas rokas. Tikpat var būt arī jaukti. Jo es nekad nepārslēdzu ātrumus un nebremzēju reizē. Vismaz man tā liekas, ka neesmu nekad bremzējis un reizē pārslēdzis ātrumus :) Pašam Viss aizmugurējais ir pie labās rokas un priekšējais pie kreisās.