Atskrūvēju vaļā 2. gadus nekustinātus klaņu centrus un tur atklājās PLUDMALE. Gribējās jau likt kāda humora sadaļā :D
Bet ja nopietni. WTF? Rāmis populārā brenda 8500 pelēkais. Pludmali velo ir redzējis tikai ziemā. Sēdekļa truba smulšu vētrā nav skrūvēta ārā. Nu, braukts jau pa visādiem dubļiem ;) Vai tiešām visas smiltis ielīdušas caur tiem caurumiem aizmugurējā trijstūrī? Gultņos jau caur turieni netiek, bet liekais SVARS! :o :D
šīs smiltis tiek iekšā caur to vietu kur ir stutes savilcējs, tici vai nē, bet tā ir ;)
es to vietu parasti smuki notinu ar izoleni, un tādas problēmas man tas nesagādā ;)
[quote=emils]šīs smiltis tiek iekšā caur to vietu kur ir stutes savilcējs, tici vai nē, bet tā ir ;)
es to vietu parasti smuki notinu ar izoleni, un tādas problēmas man tas nesagādā ;)[/quote]
Var arī nogriezt paplatu kameras gredzenu un pārvilkt problemātiskajai vietai.
KKTK, paldies par superiigo vizuaalo piemeeru!
emils pareizi uzrakstiija par stutes savilceeja vietu, Grafomaans uzrakstiija labu profilakses variantu.
Beztam, ir vel neskaitaami varianti kaa izvairiities no shiis probleemas - visu atrisina katra fantaazijas lidojums.
Starpcitu, varat pashi iedomaaties, kaadus uudens daudzumus shaadaa veidaa ir iespeejams savaakt raamii… :D
Arkādijs manam vecajam rāmim ieķepēja zaļu plastilīnu tajā iezāģējumā. Tur tiešām bija redzama spraudziņa pa kuru tecēja iekšā ūdens.
Šim rāmim spraudziņu gar stuti nemanu, bet laikam par zemu novērtēju smilšu spēku. Un šim rāmim ūdens iztek pa pakaļējo trijstūri - labs izgudrojums, nekas nav jāurbj ir tik jāpatur ratā kādu brīdi ;)
Cik man mans meistar stāstīja, arī tos caurumu pakaļējā trijstūrī ir jāķepina ciet, kā arī aizmugurē ir vēl caurumi kuri paredzēti dubļu sarga stiprināšanai, tie ar ir jānotin. Man stāstīja, kā viņi gatavojuši riteņus uz šosejas gonkām, zapte sasmērēta priekšā visam ritošajam, un visi caurumi nolīmēti… Šo to esmu aizguvis no šīm metodēm.