Pagājušo nedēļ veiksmīgi beidzās mēģinājums 100% legāli Pēterbaznīcas skatu tornī uzvest pirmo velosipēdu!
Neliels raksts un reportāža par to šeit
Priecīgus Līgosvētkus visiem!
Pagājušo nedēļ veiksmīgi beidzās mēģinājums 100% legāli Pēterbaznīcas skatu tornī uzvest pirmo velosipēdu!
Neliels raksts un reportāža par to šeit
Priecīgus Līgosvētkus visiem!
Balagaans. Piedodiet par nekorekti jautaajumu, bet kaada rediisa peec skatu tornii vajadziigs stiept velosipeedu? Da jebkaadu. Jei bogu, ja es buutu liftnieks, teiktu- puis, nes, davai, pa trepeem… Tu nestu? Tev to vajadzeeja? Tu ko- tornja serdei pa perimetru brauci, lai aatraak Riigas panoraamu apluukotu? Nav briinums, ka sabiedriibaa ir dalja cilveeku, kas uz velosipedistiem skataas c. optiskās šautenes tēmekli. Es viņus pamazām sāku izprast.
“Mans mērķis- panākt lai cilvēki velosipēdu var droši atstāt nepieslēgtu jebkur, un nevienam nešķitīs laba doma, ka to vajag bez atļaujas aizņemties.”
Kamēr to vēl neesi panācis, riteni vēl nevar atstāt vienu pašu, un tāpēc tas ir jāņem augšā tornī. ;)
Reklāma
Pēc virsraksta cerēju, ka velosipēds uzstutēts tornī gaiļa vietā, bet izlasot rakstu vīlos… Nu velosipēda iedabūšana liftā ta ka nebūtu nekas ekstraordinārs… :)