Man ir projektors, pats gan netieku uz pasākumu.
Leadville kinoseanss Trekveikalā nebūs?
kaut kad uztaisīsim seansu :)
[quote=ktn]Pašlaik apsveru šādas iespējas:
- braukt ar savu pārvietotāju, tad varu paņemt 1 pasažieri bez veloturētāja, vai 2-3 ar velo turētājiem;
- pievienoties kādam citam braucējam.
~Ogre - Rīga apkaime…[/quote]
1.2 izklausās ideāli, taču wrongway it kā dāma vēl vēlas piedalīties, tad jau esam trīs stopētāji?
Wrongway’s un dāma brauks ar aizlienētu transportu.
Tā kā -2 bez transporta esoši braucēji.
Cerams tas mērenais temps būs arī man pa spēkam. Bet ja nē, braukšu mājās, nav tālu.
Diemžēl jāmaina plāni- nebūšu. Vienā no atslodzes braucieniem Siguldā stipri sasitu plaukstu, varbūt pat ieplēsu kādu kauliņu. Krakšķis bija kā uzbraucot sausam bērza zariņam :)
Neuztraucies - kompanjons Tev jau ir! :)
man te grūti izsekot kas ar ko te brauc-nebrauc, bet man uz jumta ir viena briiiva vieta un salonaaa ariii, braucu no riigas!!
Vakar aizmetu ziņu.
[quote=Baltais]hello!
vai kādam ir dabūjams video projektors? ir leadville 2010, ko noskatīties un arī citas velo filmas[/quote]
Paņemšu.
Baltais,
Man šķiet, ka būs par daudz to projektoru :D
nu tad būs 2 :)
Ierosinājums visiem dalībniekiem — kā būtu, ja pasākuma sākums tiktu nolikts uz plkst. 1iem ?! Nebūtu tik agri jāizbrauc no rīgas un, otrkārt, diena arī būs vairāk iesilusi. Bet tas, visticamāk, īstenojas tādā gadījumā, ja vairākums balso: PAR ! :)
starts 11:00, no rīgas atrāk par 8:00 nav jāizbrauc
Ja būtu 13:00, tad censoņi varētu ar Valgas vilcienu 6:32 no Rīgas izbraukt, vilciens ienāk 9:48 (laikam) un tad tos 65 km līdz Kornetiem no Valgas aizmīt pa 3 h :]
Jāsāk laicīgi, lai nav pa tumsu pret kokiem jāapsitās :)
Kādam ir brīva vieta braucējam no Rīgas?
Piesakos, piesakos :)
nepatīk man šī prognoze, ja līs visu brauciena laiku, tad nekāda lielā kaifa, pafočēt arī nesanāks. http://meteo.lt/skaitmenine_prog_lt_zem.php?skpt=lt_krit
Kaifs būs. Varbūt cukuriņiem ne, bet pārējiem būs :) Par fočēšanu gan škrobe.