Skaidrs, paldies.
Vareetu info par kādām ne pārāk dārgām palikšanas vietām iekš Smiltenes. Tā teikt no vietējo mutēm- zelts ausē. Ja reiz disku dejas būs.
Vai ir paredzēta iepazīšanās ar trasi pirms gonkas? Jeb varbūt trases karte?
Trases apskate plānota 18. maijā (ja būs izmaiņas, tad ziņosim), karte arī tiks izlikta i-netā, pēc Krimuldas SEB posma. Nav jābaidās, ka dažādu līmeņu braucējiem trases apskates laikā, varētu rasties problēmas, jo trases zinātāji būs vairāki. Līdz ar to būs iespēja sadalīties grupās ar dažādu tempu. Arī īso distanci varēs lēnā gaitā izbraukt.
p.s. par naktmājām ievāksim info un varianti tiks piedāvāti.
Par naksmājām. Vistuvāk starta vietai un arī vislētākā vieta ir “Kalbakas”, tikai 1km no autotrases. Maksa 7 ls. No Raunas puses iebraucot Smiltenē ir “Cērtenes dzirnavas”, tur arī sākot no 7 ls. Tehnikuma teritorijā ir viesnīca “Kalna ligzda”, kur par vienu vietu jāmaksā 14 ls ar brokastīm un 11 ls bez brokastīm. 2 vietas 24 ar ēsšanu un 18 bez. Bērniem līdz 12 gadiem puscena un līdz 3 gadiem par velti. Viesu nams “Oāze” piedāvā mājiņas ar 8 vietām par 25 ls. Tā atrodas braucienā no Raunas puses. Pilsētas parkā ir “Brūzis”, no 15 ls. Ja ir jauks laiks, var gulēt teltīs turpat pie starta Tepera ezera krastā.
nu kā ta paliek ?
dancosim dancosim!
Tu par ko jautā? Par pedāļu mīšanu? Par dancošanu jau sen ir izlemts… Vai grīda būs “iebonierēta”?
man tāds “čaiņiku” jautājums - vai elites un amatieru trases ir vienādas, vai arī ir kādas nianses? Ja trases ir vienādas, kāda ir motivācija braukt Elites grupā, nevis “čaiņiku” grupā?
jautājums dēļ šaubām, kur pieteikties. zinu, ka Riekstukalna krosā elites grupā es galus atdotu, bet te???
Trase, gan elitei, gan amatieriem ir viena un tā pati, taču atšķirība ir naudas prēmijā (tā nav vienīgā motivācija, taču viena no…).
kā ir ar palicējiem teltīs? cik cilvēki parasti paliek?
[quote=egils13]man tāds “čaiņiku” jautājums - vai elites un amatieru trases ir vienādas, vai arī ir kādas nianses? Ja trases ir vienādas, kāda ir motivācija braukt Elites grupā, nevis “čaiņiku” grupā?
jautājums dēļ šaubām, kur pieteikties. zinu, ka Riekstukalna krosā elites grupā es galus atdotu, bet te???[/quote]
Manuprāt vienīgā motivācija braukt elites grupā ir nopietns treniņu darbs. (te es pat nerunāju par sportistiem kuriem tas ir darbs)
Ja tāda nav bijis, tad tieši tam ir domāti amatieri. Pats arī braukšu amatieros, jo nav man vēl iznācis neviens treniņš uz velo šosezon.
Izklausaas ka jaapsver doma piedaliities, jo peec nu jau bikinj ierastajiem SEB un naakamaa dienaa uz darbu, gribas bikinj arii atvilkt elpu kopistiski ar draugiem, piemeeram shajaa gadiijumaa taadaa Latvijas pilseetaa kaa Smiltene… :) ai
Interesē vai trases iepazīšanas brauciena laikā braucēju, kurš aizvakar nomina ar vidējo 19,0, tiešām neatstās mežā Smiltenes vilkiem par barību?
Trases iepazīšanas brauciena laikā pavadīs vairāki trases zinātāji ar velosipēdiem, neizbēgami notiks sadalīšanās pa grupām pēc tempa. Vietējie solīja nepamest lēnākos, domājams ka problēmām nevajadzētu būt.
no vilkiem baidities mezha nebraukt !
Vilkas pilkas nebaisos … nebaisos … nebaisos :))
Ir pieejama trases karte šeit: http://trek-team.lv/images/kartes/Smiltene-karte.png
Ja ir vēlme izdrukāt tad var lietot šo: http://trek-team.lv/images/kartes/Smiltene-karte.pdf
Kāds ir trases segums? Orienteeties uz cieto vai miksto dakshu?
Segums ir līdzīgs Cēsis-Valmiera posmiem mežā, taču reljefs ir izteiktāks.