PHILIPS MTB Maratons 2009

smiltenes trases apskate notiks 4.maijā. Starts 12.00 no smiltenes autotrases.

Šodien, piesakoties sacensībām, jūsu mājas lapā bija rakstīts, ka norēķināties internetā nevar, bet to varēs izdarīt uz vietas. Ja esmu iepriekš reģistrējies mājas lapā, tad sacensību dienā prasīs paaugstināto dalības maksu vai nē?

nē, maksa būs normāla tiem kuri pieteiksies internetā un būs starta sarakstā. Pārējiem būs tā kā piesakoties uz vietas.

Vai piesakoties uz visiem posmiem ir atlaide? Arī uz visiem XC.

P.S. Es saprotu, ka tā jau ir slimība, bet kaut kā nevar izslimot.

jā, ir atlaide. pieteikšanās programma pati visu sarēķina.

Vakar cilvēki 50 esot vizinājušies Smiltenes trasē, kādas atsauksmes ?

man patika kartinga trase

Es apskaužu Smilteniešus (ne es viens tāds), ka viņiem ir tik daudz kalnainas taciņas pie pašām namdurvīm. Kaifs pilnīgākais!

Vakar nesanāca pievienoties trases apskatei…Tāpec daži jautājumi: vai trase ir tāda pati kā pagājušogad? Varbūt ir karte? Un vai jau ir nomarķēta, ka var izbraukt bez pavadoņa?

Ir izmaiņas. Karte neplīdzēs. Nomarķeta ir. Bez pavadoņa neizbrauksi .

Kāds tad ir apļa garums?

Kā jau iepriekš minēju, trase nav tāda pati kā pagājušogad. Protams pamatā ir tas pats, taču ir arī “svaigi” posmi. Patreiz ir marķējuma lentas, lai varētu saprast virzienus, taču pilnīgi bez priekšzināšanām varētu arī nomaldīties. Grants posmus saskaitīju 3 gab., katrs pa 2,5 km, pēdējais varbūt nedaudz garāks, taču nemanāmi paliek aizvien šaurāks un šaurāks. Trasē ir pilnīgi visu veidu segumi, taču pārsvarā ar skujām klātas dažāda kalibra taciņas un mazie meža celiņi. Uz trases apskati bija sapulcējušies tiešām necerēti daudz entuziastu un pēc brauciena dzirdēju atdzinīgu novērtējumu. To droši var saukt par MTB!!!

p.s. apļa garums 50 km.

Pa šonedēļu kāds zinošs pavadonis neplāno izbraukt trasi? Kāds bariņš varētu pievienoties!

Varētu, bet maksas pakalpojums :)

Ko tas maksās:)

Ginch- ja brauksi, no kurienes startē?

Bauskas tumšais 0,5 no katra :) kurjeram kā konkurentam gan dārgāk sanāks ! ja ne ievedīsism mežos un atstāsim …

Cēsis

Bauskas tumšais…ok:)