ir kāds lietojis šos te pedāļus?
pēc skata izskatās tīri labi un izturīgi, ir jēga tādus ņemt PD-M520 vietā? tās PD-M520 uzlikas ir dikti neērtas ikdienas braukšanai dēļ sava šauruma
ir kāds lietojis šos te pedāļus?
pēc skata izskatās tīri labi un izturīgi, ir jēga tādus ņemt PD-M520 vietā? tās PD-M520 uzlikas ir dikti neērtas ikdienas braukšanai dēļ sava šauruma
Ar spd pedāļiem un parastām kedām esmu 170Km dienā nobraucis, nomiris neesmu. Ja tik ļoti gribas to platformu, var taču nopirkt platformas pedāļus par 5Ls un pārskrūvēt, pusminūtes darbs.
es droši vien nomirtu 170km dienā nobraucot :D
skrūvēties jau var, bet slinkums :)
[quote=gaga]es droši vien nomirtu 170km dienā nobraucot :D
skrūvēties jau var, bet slinkums :)[/quote]
sazinies ar foruma lietotāju Zaļais
viņam ir riktīgas uzlikas klipšu pedāļiem ( dzelzs) kas iestiprinās tāpat kā kurpe, paprasi kur viņš pirka! Un varbūt varēs kādu bildi atsūtīt!
tad jau teorētiski var paņemt alumīnija gabalu, pieskrūvēt klāt klipšus un būs gatava uzlika?
Ja rokas aug pareizi vai māki uz papīra uzzīmēt ko vēlies, tad vari izgatavot pati vai pasūtīt autoservisos/metālapstrādes uzņēmumos!
ja nu tomēr kāds ir lietojis sākumā linkā minētos pedāļus, gribētu dzirdēt atsauksmes
Lietoju Taisni tādus. Par brīnumu viņi turas diezgan labi un ikdienas braukšanai ļoti labi, gonkās gan tu nepabrauksi un ziemā kad bieži dabūn izāķēt kāju tad visai ērti nav atkal skatīties kura puse pedālim. Pirmos pāris mēnešus viņam arī darbojas tā funkcija ka klipsis iet pedālim pa augšu pēc tam ir kā trāpās :D Priekš pilsētas vienīgais mīnuss ir krustojumi bet principā ar laiku pieradīsi neatāķēt kājas.
P.S. Nu jau kādi 3 gadi laikam ir norbaukti.