Pavasara treniņnometne Eiropas dienvidos/Āfrikā/Turcijā

Inese no Japiņa aģentūras par šo tēmu man rakstīja:
…mazliet plašāk par 14.februāra braucienu – droši vien saprotamāk būs, ja apstāstīšu, kā mums gāja šajā februārī. Par treneri bija Vitālijs Smirnovs, viņš Ēģiptē ir nodzīvojis 3 gadus un labi pārzin vietas un ceļus. Katru rītu tika organizētas rīta rosmes, un iepriekšējā dienā – plāns treniņam nākamā dienā. Pamatā treniņš bija pakārtots Ivandas Eidukas spējām. Tad savācās ap 20 cilvēkiem, bet daļa nolēma atpūsties, daļai sanāca nemaz neizpakot riteņus ;), bet tā intensīvi grupas treniņos piedalījās ap 7 cilvēkiem. Intensitāte bija dažāda, tā kā nākamās dienas plāns būs zināms iepriekšējā, tad varēs izlemt vai braukt vai palikt pludmalē vai arī doties kādā ekskursijā.

Riteni var ņemt līdzi, par to atsevišķi jāmaksā nebūs, tikai jāpabrīdina. Jābūt speciālajā velo somā.

Izmaksas: tas atkarīgs no izvēlētās viesnīcas kategorijas, ēšanas reižu skaita un personu skaita istabiņā. Bet par piemēru ir tā: vienam cilvēkam divvietīgā numuriņā ar brokastīm un vakariņām (pēc personīgās pieredzes zinu, ka pusdienas diezko neprasās) – jau ar mūsu piedāvāto atlaidi – ir 462 Ls plus 12 Ls vīza.

…nu tad braucam vai nē? …arī es vēl domāju…

Katrā ziņā izdevīgāk ir ņemt AI all included, nekā katru dienu atsevišķi maksāt par pusdienām. Pusdienas ēst gan gribēsies, vienīgi var sanākt ilgāk braukt treniņu un nokavēt pusdienlaiku. Tad izdevīgāk protams ir HB.

cello, vai ir jau kādi konkrēti plāni un jaunumi Bergamo treniņnometnes sakarā?

Varbūt kādam ir interese marta beigas un aprīļa sākumu pavadīt Vidusjūras krastos Spānijā ? Pie reizes varētu pavizināties ar velo . Lēnām organizējas grupiņa šādam pasākumam.

anlen, kādā veidā var uzzināt ko vairāk par šo pasākumu?
ja kas, info var sūtīt uz martins_lejins@inbox.lv

Aizsūtīju e-pastu.

Šī iespēja interesē arī man. Būtu labi, ja varētu iepazīties ar precīzāku pasākuma plānu. Info var sūtīt uz e-pastu

sīkāks info laukums11@inbox.lv