Lielā svara atšķirība bija galvenais iemesls, kādēļ man neradās vēlme tādas lietot.
Kolēģis stāstīja, ka aukstā laikā, kādu brīdi pastāvot uz vietas, šķidrums kamerā satek uz leju un sabiezē. Atsākot braukšanu, riteni nedaudz mētā, kamēr šķidrums izlīdzinās.
Pēc vairākiem mīkstajiem esmu sācis nu jau kādu gadu izmantot šādu brīnumu aizmugurē. Svars tiešām ir nedaudz lielāks. Aukstā laikā ir nedaudz jautrāk braukt pēc pastāvēšanas, bet citādi svara starpību tik ļoti nejūt.
Par to vai tas pasākusm tiešām darbojas, grūti teikt nav nācies pārbaudīt, jeb es to vnk neesmu manījis :)
mani tādai kamerai , lai atskrūvetu ventīli, nākas ar plaķenēm to darīt, jo tas šķidrums laikam ir saķepis vītnē. Ja tas jādara uz ceļa, tad lielas ziepes :(
Varbūt tad ir vērts vienkārši pāriet uz kādu no-tubes sistēmu? Svars tādā veidā nepalielinās. Šķidrums sīku caurumu aizvilkšanai ir un strādā. Un pēc manas pieredzes ventīli ciet toč nelīmē :)
Jo man arī reiz bija tāda kamera. Smaga. Un kad itkā nedaudz caursitu kameru (knapi 1mm caurms) nekas nekur nepalīdzēja, gaiss izgāja domāju tikpatfixi kā parastai kamerai. Redz, ja ir kemera, lielākā problēma ir snakebite. Pat ja tas šķidrums ārējo caurumu aizlīmē, tad iekšējo caurumu viņš nevar aizlīmēt, jo braucot šķidrums centrfūgojas riepas ārmalā. Ar bezkameru variantu, caursitot var dabūt tikai vienu caurumu, ko tad var cerēt ka šķidrums aizlīmēs.
Varu teikt, ka No-Flats ir tas kameras ar auto ventili. Cena 6 Lati. Tad ir vel viens risinajums! Nemam schwalbe kam eras, izskruvejam ventili, ielejam No-Flats skjidrumu un braucam drosi.
Schwalbe tapec, ka nezinu citas, kuram (ar sporta ventili), var izskruvet to ventili ara un ieliet skidrumu. skidums maksa 9,95 par pus litru (skiet, ka tomer bija litrs)
šodien pirmo reizi reāli dzīvē pierādījās ka šis variants strādā, tikko dušoju velo vannā un ievēroju kā riepai sānos ir tāds kā receklis, pakasot to nost atklājās, ka zem tā ir izrauta ~1-2mm plata rieva kas ir aizlīmējusies ar šķidrumu!
iesaku visiem kam ir tubeless aploki un gribas ieekonomēt uz UST riepu svara