pāris jautājumi par ratiem

beidzot esmu salicis savu kruīzējamo aparātu xb3 Ukrainu un pirmo reizi izbraucot radās pāris jautājumi, jo nekad uz 28’’ neesmu vizinājies
1- uz riepas rakstīts ir max 5 bar, sapumpēju 4, bet liekas vēl mazliet pamīksta, cik Jūs pumpējiet?
2- man ir 25mm plati (ārējais izmērs.) diski, kuriem uzmontēju 700-32 28x1 1/4 riepiņu. pēc http://www.sheldonbrown.com/tire-sizing.html sanāk , ka riepa ir pa šauru. pirmajā braucienā nobraucu arī kādus 3 km pa grantenieku- it kā akmeņi nav saskrāpējuši disku. būs ok?
3- braucot ar mtb pa šosejas malu ir ļoti viegli noturēt taisnu virzienu pa balto līniju, bet ar šo Ukrainu visu laiku zīmēju līkni apmēram 15 cm amplitūdā. priekšējā dakšā ir bijusi mazliet liekta. šo problēmu norakstīt uz liekto dakšu vai uz šaurajām riepiņām?
4- šausmīgi čīkst sēdekļa atsperes, ir iespēja k-kā to novērst? tā jau komforts labu labais.

Paldies par Jūsu viedokli.

700-35 , pumpeeju 4 “Statoil” vieniibas :) (neatceros vai vinjiem tur baari vai atmosfeeras vai veel kas, ar tiem lielaakajiem cipariem) uz grants celjiem, mezhaa, vai piem SEBaa, lai miikstaaka braukshana 3 - 3,5

[quote=uvis]beidzot esmu salicis savu kruīzējamo aparātu xb3 Ukrainu un pirmo reizi izbraucot radās pāris jautājumi, jo nekad uz 28’’ neesmu vizinājies
1- uz riepas rakstīts ir max 5 bar, sapumpēju 4, bet liekas vēl mazliet pamīksta, cik Jūs pumpējiet?
2- man ir 25mm plati (ārējais izmērs.) diski, kuriem uzmontēju 700-32 28x1 1/4 riepiņu. pēc http://www.sheldonbrown.com/tire-sizing.html sanāk , ka riepa ir pa šauru. pirmajā braucienā nobraucu arī kādus 3 km pa grantenieku- it kā akmeņi nav saskrāpējuši disku. būs ok?
3- braucot ar mtb pa šosejas malu ir ļoti viegli noturēt taisnu virzienu pa balto līniju, bet ar šo Ukrainu visu laiku zīmēju līkni apmēram 15 cm amplitūdā. priekšējā dakšā ir bijusi mazliet liekta. šo problēmu norakstīt uz liekto dakšu vai uz šaurajām riepiņām?
4- šausmīgi čīkst sēdekļa atsperes, ir iespēja k-kā to novērst? tā jau komforts labu labais.

Paldies par Jūsu viedokli.[/quote]
Spiediens ir ok, riepa nav par šauru, stūrēšanas problēmas var izraisīt vairāki iemesli - par spēcīgu pievilti konusi, saliekta dakša/rāmis, ja ir 8stotnieks, vai riepa met.

riepa un rats ir jauns un nemet, es jau sameklēju citu dakšu, būs jāpaprovē, vai arī jābrauc vairāk par 20 km un vnk pie tā jāpierod.