Te tāda, no cita LV foruma “sticky” pie pārdošanas sadaļas… Domāju, ka šo vajadzētu pieņemt kā vispārpieņemtu normu un beigt vienreiz pied**st citu lietotāju pārdošanas topikus un pieņemt kā normu šādu lietotāju banošanu… Besī lasīt tos palagus ar bezjēdzīgu, tukšu burtu rindām. Lūdzu pievēršat uzmanību vārdu salikumam “common sense”!!!
Commercial and/or company ads will be deleted. (contact Admins)
No SPAM in topics!!! (includes stuff like, “I can sell cheaper”)
Place a new topic for each item you want to sell!
Price negotiations only on PMs.
Questions regarding product, can be posted in the topic.
Ads without initial pricing will not be accepted.
Regardless of the above mentioned not obeying the rules and “common sense” user which is violating or disregarding site policy will be banned for 1 month on the first abuse attempt. Second abuse will cause PERMANENT BAN without ANY warnings!!!
Par pārdevēja pusi viss skaidrs, neiespringst un neķer kreņķi, bet mani kā pircēju uzvelk bezjēdzīgi piespamoti topiki, kuriem jāizburās cauri. Domāju, ka neesmu vienīgais tāds.
Sen neesmu 200sx.lv forumā, bet tagad paņēmu, izlases kārtībā 6-7 sludinājumus - nav tur tādas nekārtības kā šeit mēdz pavilkties. http://200sx.lv/forum/viewforum.php?f=11
Foruma spēks ir iekš community. Ir kāds, kas grib pārdot, bet nezina, cik prasīt; ir kāds, kas grib pirkt, bet nezina, kā cenu noteikt - nu tad arī viņi satiekas un ar community spēku atrisina problēmas.
Piemēri neskaitāmi, kad cilvēks nepaskatās cik lietas maksā, un ieliek preci par kosmosu.
Ja negribas saņemt komentārus saviem sludinājumiem - lūdzu, ss.lv
Te tomēr ir forums, nevis sludinājumu portāls, un foruma jēga un spēks ir diskusijās. Arī par un ap pārdodamajām/pērkamajām lietām. Man kaut kā netraucē tie komenti, arī pašam citur kaut ko tirgojot/pērkot.
[quote=Chris_B]Par pārdevēja pusi viss skaidrs, neiespringst un neķer kreņķi, bet mani kā pircēju uzvelk bezjēdzīgi piespamoti topiki, kuriem jāizburās cauri. Domāju, ka neesmu vienīgais tāds.
[/quote]
Lasi tikai 1. postu ar mantu sarakstu un neuzvelcies. Internetā, tāpat kā maķītī, nevajadzētu ēst visu, ko priekšā noliek…
Tatad, ja man ir 10 mantas un man vajag tos pardot, bus javeido 10 topikus?
Ja es gribu nomest cenu par 1Ls, man ari javeido tpiku pa jaunu?
Bet lietotu apģerbu tirgonim, Taurenim būs jasaruna ar Adminu, cik viņam piķi piemaksāt, lai būtu atļauts posteties??
[quote=bypyhgyk]Tatad, ja man ir 10 mantas un man vajag tos pardot, bus javeido 10 topikus?
Ja es gribu nomest cenu par 1Ls, man ari javeido tpiku pa jaunu?
Bet lietotu apģerbu tirgonim, Taurenim būs jasaruna ar Adminu, cik viņam piķi piemaksāt, lai būtu atļauts posteties??[/quote]
pirmajā postā jau norādīju uz “common sense”… punkts
Cilvēks cenšas ieviest kārtību pārdošanas sadaļā. Tas ir ļoti labi, ka kāds par to domā un arī iesaka ko darīt.
Tik kārtības nebūs, kamēr tas netiks paskaidrots valsts valodā :)
Šis gan tika apspriests citā diskusijā, kur komentāri ir “most welcome”, jo tur cilvēks prasīja konsultāciju :) Nesāksim demogoģiju, runa ir par normāliem pārdošanas topikiem, kurus citi bez mazākas intereses uz pirkšanu piespamo, tas sludinājums ar 600 LVL čainu ir viens no milijona un iespēja, ka kāds xc.lv reģistrēts lietotājs to ieliks pārdošanas sadaļā ir…? :)
ja sākam meklēt blusas, tad papēti ierakstus Foruma sadaļā, vai tiešām visi ievietotie ieraksti ir atbilstoši? :) Un pēc būtības, šeit tomēr derētu spams/viedoklis par pārdošanas topiku kultūru un iespējamo drazaino ierakstu izskaušanu…
Bija tāds teiciens par cūkām, ka cūkas (šajā gad., forums :)) ir tik netīras cik slinki/netīri ir to saimnieki (šajā gad., lietotāji) - to varētu attiecināt uz drazošanu pārdošanas sludinājumos, tur bieži ir viedoklis/spams bez seguma - tikai ieraksts, ieraksta pēc. Sorry par salīdzinājumu, tas nav domāts ne uz vienu personīgi, vienkārši atcerējos trāpīgu salīdzinājumu :)
Spamošana bez pievienotās vērtības (informācijas) pārdošanas tēmās patiešām notiek. Ja reiz šobrīd tas nav sakārtots, tad acīmredzot kādam sabiedriskā kārtā jāuzņemas moderatora gods kārtot attiecīgās tēmas.
Nu tad aiz neko darīt paspamošu es arī…
Vai godājamajam autoram kaut ko neizdevās pārdot/nopirkt, ka ir šāda reakcija?
Apskatot pēdējo pāris mēnešu pārdošanas sludinājumus, pārliecinoši lielākajai daļai vispār ir tikai viens ieraksts. Kuri tad ir tie pieķēzītie sludinājumi? Varbūt kādu piemēru?
Kādreiz zem sludinājuma esošās diskusijas var pagrābt kādu noderīgu informāciju. Ja, lasot diskusiju, saprotu, ka ir tukša salmu kulšana, tad to vairak neskatos un nelasu. Vienkārši.