Par to, kurš ko pārstāv?

Piesakoties gan Baložiem, gan Sportlatam, ir lauks, kur jāraksta, kādu brendu vai team pārstāv!
Kādi ir labumi, ja pārstāv kādu Brendu? Vai vispār ir labumi?
Ja ir labumi, tad kam ir jānotiek, lai pārstāvētu kādu brendu?

nu, tas jau pēc paša pārliecības. es nepārstāvu neko (jeb, minētajā laukā neko nerakstu), bet piem., viens mans paziņa pārstāv savu suni :) var pārstāvēt arī savu pilsētu vai ģimeni, vai vienalga ko, ko grib pārstāvēt. man liekas, ka tas lauks ir domāts komandām (gan jau tie, kas brauc komandās, kaut kādu labumu no tā saņem), bet to var izmantot arī citi, kuriem apziņa, ka tiek kaut kas pārstāvēts, rada pozitīvas emocijas - tas arī ir tas ieguvums. (pilnīgi noteikti zinu, ka tad, kad man būs sīcis, tad arī es kaut ko rakstīšu šajā lauciņā, lai varētu parādīt “redzi, te tētis un mūsu komanda”).

Ar komandas pārstāvniecību vis it kā skaidrs, ja jūties piederīgs piemēram Getliņu rušinātāju komandai vai Mazpisānu etilspirta vienībai, tad katrs var izpausties.
Ar brendiem ir savādāk. Sanāk tāda kā slēpta, un lēta reklāma. Šķiet arī SEB mačos prasa norādīt ar kāda brenda riteni brauc. Personīgi man interesēja statistikas pēc, un pagājušās sezonas SEB sarakstu ar Exceli nofiltrēju pēc brendiem, un radās kopaina kādi riteņi populāri. (ja kādam baigā interese, varu šei ierakstīt statistiku).

Ieraksti gan - interesee!

Un ja es uz rāmja uzzīmēšu Rossignol nosaukumu un ierakstīšu eilītē? :)
It is just for fun…

RAITER, intereses pēc ieraksti. Pēc novērojumiem, liekas, ka dominē Corrateki.

es lieku uz Classic

Merida ?

Nevienam nebūs liels pārsvars!
Bet pirmajā trijniekā jābūt SCOTTam :)

Mans minējums: dažādu salīdzinoši dārgu vai retu firmu velosipēdu īpašnieki droši vien biežāk norāda sava braucamā firmu, bet tādu parastāku - retāk.

Es ar nofiltrēju velo brendus.
Rezultāti no 2007.gada SEB MTB Maratona 1. posma. Tautas klase
95 Merida
75 Corratec
64 Trek
56 Scott
52 GT
52 Giant
49 ZZK
37 Cube
35 Focus
27 Rock Machine

12 Classic :)

Te tie,ka bija vairumā. Tomēr lielākā daļa braucēju sava velo brendu nenorāda.

velomen, abi aizšāvām garām :)

varbūt muļķīgs jautājums, bet pēc kā nosaka velo brendu? pēc rāmja?
tad jau tas ir rāmja brends nevis velo brends.

ja velo ir komplektēts pa daļām, kāda brenda tad tas ir?

[quote=dc]varbūt muļķīgs jautājums, bet pēc kā nosaka velo brendu? pēc rāmja?

ja velo ir komplektēts pa daļām, kāda brenda tad tas ir?[/quote]
Nju ja ieliek opelī BMW motoru,tad kā sauks auto marku…?
Ja velo rāmja trubas pats izliesi un sametināsi,tad tas būs salikts velo ar Tevis dotu vārdu, Bet visos citos gadījumos Tā lielā detaļa tomēr nosaka velo brendu. (pieraksti klāt Limited) :)

Starp citu, pieteikumā Valmieras maratonam (skriešana nevis velo) norāda čabatu marku!

Nu re, kamēr es nebiju pie tīkla, tikmēr Velomens pacentās:) Paldies :)
Es ņēmu SEBA pēdējo posmu, (cipari sanāca mazāki, un Meridas pārsvars pār Corratec bija vispār niecīgs) bet vietu izvietojums tāds pats. Kā jau kolēģis rakstīja, ļoti daudzi nenorāda savu riteņu marku (laikam nezina :):):) ).

Mani pašu izbrīnīja ka Corratec ir pasā augšgalā. Vispār biju gaidījis TREK kā līderi.
Vēl mani pārsteidza ka Scott, nenskatoties uz to ka ir salīdzinoši padārgs, izpelnījies pietiekoši lielu popularitāti (llaikam brends nosaka visu).

[quote=dc]varbūt muļķīgs jautājums, bet pēc kā nosaka velo brendu? pēc rāmja?
ja velo ir komplektēts pa daļām, kāda brenda tad tas ir?[/quote]
Tiešām būtu interesanti zināt cik % ir Shimano un cik Srami.

Un ko darīt, ja aizmugurē SRAM, bet priekšā Shimano? Vēl varbūt bremzes arī minēt? ;-) Neesmu gan manījis, ka pasaulē sarakstos minētu velosipēda (t.i. rāmja) zīmolu - ir komandas nosaukums. Ja ražotājs ņem tiešu dalību, tad tas tur arī parādā. Kā piemēram, Fuji Schwalbe.

:))) Nu tad raksta kā ir: Cube_S-lite/DeoreXT/SRAMxgen/AvidJuicy/Remerx/Shwalbe/Ritchey …utt līdz pat ķēdes lubrikantam :)