Fakts tāds, ka drīzumā nepieciešams uzbūvēt jaunu ratu komplektu disku bremzēm, un vēlētos noskaidrot viedokļus kāda veida rumbas tās labākās.
Īpaša interese ir par produktiem ar slēgtā tipa gultņiem (Novatec), nevis lodītēm (Deore). ChrisKing nav aktuāls.
[quote=Eduards]Fakts tāds, ka drīzumā nepieciešams uzbūvēt jaunu ratu komplektu disku bremzēm, un vēlētos noskaidrot viedokļus kāda veida rumbas tās labākās.
Īpaša interese ir par produktiem ar slēgtā tipa gultņiem (Novatec), nevis lodītēm (Deore). ChrisKing nav aktuāls.[/quote]
pārčeko forumu un atradīsi atbildes jo šī tēma jau cilāta!
Ok, bet varbūt vispār nemocīties ar ratu būvēšanu, un uzreiz paņemt jau gatavus? Manā variantā bez vēl šīm neizvēlētajām rumbām DT Revolution (vai Champion) spieķi un Mavic XC717Disc aploces.
Salīdzināšanai ar Mavic Crossride (sver tik pat cik augstāk minētais variants ar XT rumbām, vai par vieglāk) vai Mavic Crossland, vai [kaut kas cits].
REKLĀMA:
iesaku no manis nopirkt Syncros FL ratus un būsi laimīgs. Rumbas sver tik pat cik DT Hugi 240. Visas pārējās daļas arī izcilas. Melnā krāsā.
info: http://www.syncros.com/wheels.htm
Un nemaz nav dārgi! ;)
Pa cik apm. tie rati? Un vai var likt bezkamera riepas, un disku bremzes?
Nu Syncros FL rumbas vien maksā 150/200 dolārus katra.
Syncros FL rati melnā krāsā - 220Ls. Paredzēti DB. Riepas klasiskās, bet lai tiktu pie braukšans ar bezkameru - ir viens ļoti efektīvs risinājums!
Budžeta variants - Syncros kkāds rumbas, DT spieķi un Syncros DS23 aploki (gan balti, gan melni) - 130Ls
Paldies par info.
Par šo efektīvu risinājumu zinu, pazīstamie braucēji jau mēģināja, tomēr gonkām to diemžiel labāk nelietot, pastāv liels riska faktors.
[quote=Moniq]Paldies par info.
Par šo efektīvu risinājumu zinu, pazīstamie braucēji jau mēģināja, tomēr gonkām to diemžiel labāk nelietot, pastāv liels riska faktors.[/quote]
šo efektīvo risināju, par 99% esmu pārliecināts, LV neviens vēl nav mēģinājis. Un gonkās tas ir tik pat drošs (99,9%) kā ārpus tām! :)
Ja FOX domā to pašu ko Moniq, tad tas ir Tubeless system uz parastā rata ar parasto riepu, un tad nav taisnība ne vienam ne otram, Monikai nav taisnība par neuzticamību, bet FOX’am par to ka neviens nelieto, - lieto!, un jau sen, un vairāki man zināmi sportisti, pieredze arī ir. Skaļi savā pieredzē nedalās, jo nav īpaša iemesla / intereses no pārējiem. Es gan tuvākajā laikā esmu ieplānojis, pats priekš sevis, uzskicēt salīdzinošu testu starp kameru lietošanu, klasisko Tubeless (UST) un NoFlats / NoTubes bezkameru tech kad izmantoti tiek parasti rati, parasta riepa un tubeless system (kā to nosaukt vienā vārdā pat nezinu).
Eduardam - piedod par atkāpi no topika tēmas, pie tālākas didkusijas attīstības šajā virzienā tas jāpārnes uz citurieni.