Olimpiāde Pekinā

ASV vadonis uz sava Top Fuel 110 jau esot notestējis Pekinas MTB trasītes fragmentus…

Laikam baigais gāzējs, ja jau REBA, nevis SID, kā visiem mirstīgajiem :)

Par politiku šeit.

Izskatās jau nopietni, tikai paliek jautājums uz ko šis ir spējīgs:)

nu gan jau uz tadu pashu akrobatisku triku, ka mushu pashu rigas samurajs Aksis. tak dazi mediji vestija, ka shi bija pirma reize kopsh kruminja kungs kapa uz sava velo pec smaga kritiena shoruden savaa fazendaa Teksasaa.

nee bija jau kaut kad vasaraa arii mochiijis

briinos kaa shim nav “custom” paint job “starz and stipez” ,kaads baltais eerglis pa pus raami un uzraksts “MTB force 1” 8)
nu vismaz dreebiites attieciigas… galiigi peec kruuminja neizskataas.

uzraxts united states of america gan ir virsū. tipa valsts īpašums laikam :D

mana jaunā aizraušānās:

uz TREK:

uz citiem velo:

un nobeigumā alibi par to kāpēc nokrita:

“We were flying - When you ride hard on a mountain bike, sometimes you fall, otherwise you’re not riding hard.”

viedi vārdi :P

Nu tagad ir skaidrs, ja nekrīti, tad Tu brauc pārāk mīksti. 8)

p.s. ja kas fulitim ir k-kāds custom krasojums, katalogā tāds nav, un ģerbonis arī ir virsū. Moška fubars var iefiltrēties par baltā nama velomehāniķi?

no chance, tur jau noteikti puse no “al keda” shobriid meegjina iefiltreeties 8)
visiem falshie CV pa 5 lapaam, Tour de France team mehaanikjis ir pats melnaakais amats, kaads tajos ar vismazaakajiem burinjiem piemineets.
visi taa vien gaida, kad varees Kruuminjam salikt kantainas bumbinjas gulnjos vai iezaagjeet klanjus 8)

es laikam esmu lēna- man aizgāja par ko ir runa ;)
bet nomaskējies šams toč ir. viņam ar` vairāki treki ira?