Ir tāda ķecerīga doma šodien, t.i. trešdien pabraukāties pa zilajiem kalniem… domāju sākt kkur ap septiņiem vakarā nu un tā kādu 1-2h ripinātie jeb kamēr nosals :D.
Jā, redzu pa logu, ka Rīgā patreiz līst, bet principā jau nav sliktu laika apstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs :D …vismaz pagaidām birojā sēžot es tā domāju :)
Ja ir vēl kāds, kas domā līdzīgi :D tad padodad ziņu, vēlam uz mob.tel. 29177107 (Juris) jo nu kopistiski ar kādu ir daudz lielāka motivācija trenēties!! :) :)
Ogres Zilie kalni ir ļoti laba un no Rīgas netāla treniņu vieta - ja pašam šodiena nebūtu jau saplānota, būtu attesies ar visu ričuku no Rīgas, kā nekā senču pilsēta, un pa tiem kalniem bieži braukts - un braucu vēl joprojām. vislabāk nogāzt pilnā ručkā lejā pa 2. kalnu uz deviņstāveņu pusi - vot tas ir nasty tricks!! :))
…ja laiks būs +/- varētu rīt t.i. 2dien akal pabraukāties pa to pusi… laiks ap 19tiem tur. Ja neatrodas neviens “vietējais” :) ir man orientieristu karte, kurā var mēģināt saveidot kko līdzīgu aplim ar pēc iespējas vairākiem UP&DOWNiem :) Bet nu vietējie taciņu pārzinātāji ir welcomēti :)
Takās lenta vēl ir. Drīz nebūs.
Patiesībā variācijas braukšanai tur ir cik uziet. Pagājušā gada krosa un šīgada 24h trases ir tikai divas versijas par tēmu.
Nav aizaudzis? es kad pirms paaris dienaam tur braucu vietaam jelji takas atradu :/ varbuut shogad tur kaukaa savaadaak sataisiits? Nu eniivei es izbraucu un gandriiz nomiru :D Katraa zinjaa pietiek tik ljoti miit pedalajus a to jau pie 8kg esmu pazaudeejis :( jkaasaak audzet atpakalj
Vo vo Mateus - baidies, baidies no pedalju mishanas :) izzhusi vel ka es tagad… :D
par Ogres zilajiem kalniem varu teikt tikai labus vardus :) - abaas pusees ir shosejas taka jebkura gadijuma nezinataji uz tam var nokljut un tikt atpakalj uz Ogri. Pedejo reizi gan kad tur biju nodarbojamies ar ko lidzigu DH :D
Bet par ikshkiles karjeru trasi piekritu - tur izskatijas diezgan aizaudzis, varbut nebijam istajas takas? Atzimes bija tadas pablaavas oranzhas krasas plekji kruumos :D