NYC drag

It kaa vecs, bet es neesmu redzejis so.

http://www.latvija.tv/watch.php?id=1837

Varēja līdz galam arī neaizripot! :)

Izskatās, ka tur tai mašīnu straumei kam arī ir zaļais, tā tikuntā ir propka, ka visi knapi velkas… :]
Bet nu tādā hodā maukt pavidu stāvošiem busiem :o jebkurā brīdī tak kāds primatus var izdomāt pāriet ielu busa aizsegā - kānekā visas mašīnas tak stāv! Tieši tā es sen agrāk vienam vecim ieliku kuņģi.

A, vēl patika tas tilc. Liekam labs miniens sanāk kad tiek augšā tādā tiltā kam līdz ūdenim savi 200m ;]

A vispār šitie tad arī ir tie perdeļi kā dēļ daudziem autovadītājiem rodas sliktais priekštac par velobraucējiem kā tādiem… Pac palogu ik pa laikam novēroju kadrus, kas vēsi mauc pa vienvirziena ceļu pretī mašīnām, ka vienā pusē plata ietve otrā pusē vēl platāka. Kropļi - zaru priekšējā ratā tādiem. Jakas pārsvarā tie ir tādi pelēki onkas (laikam tie nemirstīgie kašķeji) nevis sīči vai tīņi. Tas vienīgais priecē - janie nav tik glupi, kad tos vecos tur sabrauks, tad būs arī miers… cerams… un attieksme pret mums arī pamainīsies uz labo pusi.

Atceros, man kādreiz tāds viens nemirstīgais kašķejs izklājās uz ceļa priekšā, kad es pie auto stūres biju. Paspēju izvairīties un neuzbraukt viņam.

Dzeki biki par daudz atlaujas. Lai gan jaatziist, ka diezgan labi prot braukt.

Nesalīdzini viņu krustojumus ar mūsējiem :)
Pat ja tev ir galvenais ceļs, tik un tā pret tevi pāri mauc… diemžēl.

Vanšiniekam ar nav nevainas… korķa režīmā var pakaifot… vai tā pati šaurā 4x joslu Valdemāra iela :)

Nez vai Rīgā sanāktu tik krustojumus uz sarkanā pārbraukt ;)

Gribi pameiģināt? :D

Rīgā tie džeki jau būtu izvietoti pa palātām.