Esmu jaucis rumbas ar parastajiem gultņiem, smērējis u.t.t. Mājās stāv speciāli šim paredzēta smēre.
Bet lieta tāda, ka ir man viens šosejas kaļoss ar novatec rumbu aizmugurē, kura praktiski negriežas. Negribu uz aklo jaukt ārā rumbu ar slēgtajiem gultņiem. Vai kāds zin kur šīm rumbām var nopirkt JAUNUS gultņus?
FAG gulņu veicītī būs šādi gultņi.
It firma kurā strādāju arī apkalpo vienu gultņu veikalu, būs jāapjautājas.
Tāk, Arkādijs brauc prom. Damn, kurš vēl varētu tikt galā ar to nolāpīto rumbu?
eeee… tu pats? pārējā Rīgas iedzīvotāju daļa, kas šobrīd nedzer un nepīpē kapronu?
p.s. ja galīgi švaki, ved man.
Tiko pārjaucu rumbu ar slēgtajiem gultņiem! Nekā sarežģīta tur nav, tā kā darīju to pirmo reizi visu lenām izpetīju (stresa nav), vienīgā aizķeršanās bija divi gultņu sprostgredzeni kuru atmūķēšanai vajadzēja iegādāt speciālas stangas… Visu pārējo var paveikt mājas virtuvē, galvenais notīrīt katru detaļu perfekti! Man izdevās 3 no 4 gultņiem uzmontēt bez āmura palīdzības ar rokām.
Šodien ar naučnuju metodu izjaucu aizmugurējo rumbu. paliku pie tā, ka līdz gultņu gradzenam nevar tikt, ja nav noņemta brīvrumba. Bled.
Tik lielas seškantes arī pie rokas izskatās ka nav. Moš kautkur jāizvelk. Ja to dabūtu ārā, tad jau ideāli.
Starpcitu, Gint, tev nav šāds aizmugurējā pārslēdzēja turētājs?
http://www.derailleurhanger.com/images/derailleur_hanger_giant_27028.jpg
ui, nav gan. tas ir kas, Cannondale?
kaut kur redzēju līdzīgu pārdošanā.
Fits GIANT '02-'03 TCR/OCR and ONCE Team.
pasties Veloservisā, tur liekas ka arī redzēju.
Tur nav :/
Gultņi ir - “6000-2RS”
Par gultņiem viss skaidrs, parīt apzvanīšu tuvākos gultņu veikalus, un ja nu galīgi nekur nebūs, tad ebayā 10gab gultņi ar visu piegādi maksā zem 10Ls.
[quote=Kasparz]Tur nav :/
Gultņi ir - “6000-2RS”
Par gultņiem viss skaidrs, parīt apzvanīšu tuvākos gultņu veikalus, un ja nu galīgi nekur nebūs, tad ebayā 10gab gultņi ar visu piegādi maksā zem 10Ls.[/quote]
Lai iegādātos gultņus nav nepieciešams speciāls kods (katrs ražotājs raksta sev vien zināmu šifru) pilnīgi pietiek ar trīs izmēriem - ārējais un iekšējais diametrs un platums.
tieši tā kā saka Kārlis, vai vēl vienkāršāk- viens gultnis uz veikalu līdzi.
vari nestresot, FAGā būs.