noname rumbas. mainīt vai nē?

Sveiki,

pirms gada iegādājos http://zzk.lv/lat/produkti/?cat=44&id=591 šitādu brīnumu… un virsū kā jau saprotams stāv vēl joprojām kaut kādas nezināmas izcelsmes rumbas. Līdz šim viss bija puslīdz normāli, kad tagad sāku pamanīt faktu, ka braucot pa retam no priekšējās rumbas nāk tāds neliels krakšķiens. Apgāžot velo kājām gaisā un paripinot priekšējo riteni var diezgan konkrēti dzirdēt krakšķus un vibrācijas. Laikam jau arī aizmugurējai būs tas pats.

Tad nu jautājums - vai man kaut ko dos braukšanas ziņā normālākas rumbas? Jeb palikt pie vecajām un piebeigt tās līdz galam?

Piebeigt rumbas līdz galam un palikt pusceļa, nekurienes vidū? Nomainot rumbas pašam būs patīkamāka braukšana, vai esi gatavs ekonomēt uz sava komforta rēķina?

Piebeidz! Man arī tā bija , bet man bija jau korpusa sieniņas izrautas :D

izjauc, iztīri un sasmērē ar gultņu smēri :)

varbūt vēl gadu novilks :)

Viennozīmīgi jāmaina rumbas uz tādām kurām ir rupnieciskie gultņi (piem. Novatec).
Braukšanā atšķirība ir milzīga!!!

p.s. netērē laiku un ar šīm rumbām nekrāmējies.

Un ja mainīt rumbas, tad uz kādām būtu labāk? Gribētos, uzzināt konkrētu modeli vai cenu kategoriju, kurā skatīties. Ričuks tiek ekspluatēts vidēji bieži un tiek braukts gan pa asfaltu, gan arī gāzts pa mežu.

novatec uz slēgtajiem gultņiem
14 un 24ls
uz v bremzēm
tās protams ir veikala cenas