Nissan trase tika izveidota ar labāko Smiltenes MTB spēku iesaisti priekš īstajiem faniem. Domāju ka viena no interesantākajām. Dalībnieki gan pieteikušies ne visai daudz. Kā tad īsti ir, trase par grūtu, vai datums par vēlu ? 2009. gadā gribam daudz ko no šīs trases iekļaut SEB Smiltrenes posmā. Tagad esam neizpratnē, kur palikuši vienkāršo trašu kritizētāji ? Līdzīga aina bija Igaunijā. Kad runāju ar orgiem iezīmējās līdzīga tendence - taisiet sarežģītākas trases, bet kad jābrauc neviena vairs nav. Visi jau internetā nobraukuši. Ceru, ka izraisīšu diskusiju. Vēl varam šo to saīsināt.
- oktobrī ir Haanja 100/150
Visu sezonu jau ir braukts, tagad vairs nav iekšā tā gāzēt, ņemot vērā to, ka gaisa temperatūra varētu būt salīdzinoši zema.
Un dalības maksa arī nav tā mazākā.
Kas attiecas uz apmeklētību, varam izdalīt sekojošus braucēju klāsterus:
- SEB tautas braucēji: viņiem sezona beidzas ar pēdējo posmu SEB un gaisa temp. zem +15C. Bez tam šaubos, ka viņiem Nissan Cup starptautiskais koncepts ir skaidrs un pievilcīgs.
- Baložu velokrosa braucēji: viņiem sestdien pēdējais/izšķirošais posms.
- Sportlat braucēji: viņiem sestdien pēdējais 16. posms.
- Haanja 100/150 - viens no interesantākajiem braucieniem Baltijā. Uz šo brauks relatīvi ierobežots skaits cilvēku, bet, visticamāk, ja ne Haanja, viņi būtu Smiltenē.
[quote=FOX]Visu sezonu jau ir braukts, tagad vairs nav iekšā tā gāzēt, ņemot vērā to, ka gaisa temperatūra varētu būt salīdzinoši zema.
Un dalības maksa arī nav tā mazākā.[/quote]
tad nu gan argumenti :)
dalības maksa par pāris latiem augstāka kā SEBā un arī laiks solās būt samērā ok
[quote=Grey]Kas attiecas uz apmeklētību, varam izdalīt sekojošus braucēju klāsterus:
- SEB tautas braucēji: viņiem sezona beidzas ar pēdējo posmu SEB un gaisa temp. zem +15C. Bez tam šaubos, ka viņiem Nissan Cup starptautiskais koncepts ir skaidrs un pievilcīgs.
…[/quote]
personīgi zinu vairākus SEB tautas klases braucējus, kas ir pieteikušies un ar nepacietību gaida dalību šajā maratonā (tautas klasē)
Es arī tādus zinu. Bet cik tādu ir procentuāli no visa SEB T apjoma? 5-10%?
ja nebūtu Haanja, tad es arī pieteiktos Smiltenē.
Nē, nu var jau pēc Haanjas atbraukt un uztaisīt atkatku īsajā distancē, bet tad pie finiša gan vajadzēs ātros ar garo piedurkņu kreklu…
Kad lasīju nolikumu, bija uzsvērts, ka tās ir komandu sacensības. Var piedalīties arī individuāli, bet tomēr. Kā arī, kā jau Grey raksta, tās tomēr ir starptautiskas sacensības. Tas viss ir tā… nopietni. :)
Turklāt Smiltenē šogad jau biju uz Philips MTB maratona posmu, tāpēc apmēram zinu, kā tur ir, un to, ka tur būs grūti – Smiltenē ir MTB.
Nu jā, un sestdien būšu Baložos.
Ja Nissan MTB Cup posms būtu tuvāk vasarai, tas noteikti būtu apmeklētāks, bet tagad, kā izskatās, ir vairākas sakritības, kuru dēļ daudzi uz turieni neaizbrauks.
Nevajag domāt, ka tas ir tikai sarežģītās trases dēļ (mani arī var pieskaitīt pie tiem augšminētajiem kritizētājiem).
"Nisan " ir jauns produkts kuram jāpārliecina par savu dzīvotspēju. Mūsu komanda piedalījās gan Igaunijas, gan Somijas posmos.( šis bija visapmeklētakais posms, pārsvarā gan somi ) Trases visur bija interesantas un Smiltenes trase ne ar ko naatpaliek, tā ir veidota ar izdomu iekļaujot tehniskus nobraucienus, kāpumus. Par to saīsināšanu ir garām , ne tur tā vaina slēpjas, tā tautu nepievilināsiet, jo šo trasi arī var izbraukt normāls ierindas braucējs. Vēlais datums varētu ietekmēt braucēju skaitu, kā arī masu pasākumi SEB un Elions ar kuriem visi jau ir apraduši un piedalās automātiski, jo tās ir pārbaudītas vērtības. Cik man zināms vēlais datums bija domāts lai piedalītos visi mūsu elites braucēju pēc Pč, kaut gan nolikums paredz, ka viņus nevar iekļaut nevienā komandā ? tad jautājums vai viņi brauks ? pašā sakumā jau šis pasākums tika tendēts uz profesionālo komandu braucējiem un tad nu ar nav brīnums, kad tauta ignorē šo pasākumu. Vēl viens no posmiem pārklājās ar Apes pasākumu. tāka vēl viens no iemesliem varētu būt pārblīvetais kalendārs. jau sen ir novērots ka pavasarī brauc vairāk braucēju, bet rudenī jau mazāk, jo sezona sanāk ļoti gara sākot no maija līdz oktobrim, katru nedēlas nogali, tā ka arī baterijas normālam cilvēkam var nosēsties. Bet ja šis projekts izdzīvos, nākošgad varētu palielināties interese, jo balvas labas, trases labas .
1.Nissan MTB Cup ir jauns produkts, par kuru potenciālie braucēji sezonas sākumā neko nezināja( reklāma daudz par maz )…mēs noriskējām un esam sajūsmā par Igaunijas un Somijas trasēm:)…prologu gan finanšu taupīšanas nolūkā nebrauktu otrreiz, jo jēgas no tā šogad nebija( netiek skaitīts kopvērtējumā ) …varbūt piešķirt tam nākošgad jēgu…?!:)
2.Trases ir ok, kā jau minēju!! Salīdzināšanai braucu amatieru gabalus ~40km un laiks gan Somijā, gan Igaunijā ~2h, kur SEBā tikai ~1h10 min. Ja grib kaifot vairāk var braukt garos, nav problēmu, bet vēl neesmu tik izvirtis, pietiek ar maziņo:))
3.DATUMS ir daudz par vēlu…situācija - sēžu visu dienu ofisā līdz 18.00, vasarā aizjožu mājās un no 7iem līdz 9iem vai 10iem braucu, ka prieks pa man normālu temperatūru un gaismu…tā ir pagājusi visa mana vasara ~5 mēneši līdz Vienības braucienam, kurš tad pa lielam arī noslēdz sezonu, kā tāda “Rudens ražas novākšanas balle”!!..izpumpējies un noskrējies visu vasaru - nav vairs nekāda prieka līst no mājas ārā +7 grādos ar riteni( zinu, jo lienu un gatavojos Smiltenei:)) )…cita lieta, ka jau februārī trīci pie visām miesām pie domas, ka drīz, drīz atkal varēs braukt…:)))…80% varētu būt līdzīgi no tiem,kas piedalās vispār kādās gonkās!!!..
Ceru, ka neko nesaīsināsiet, nesamazīnāsiet, nenovienkāršosiet utt., bet pievienosiet nākošgad Lietuvu un , varbūt pavilsiet beigus posmus tuvāk vasarai:)…uz tikšanos Smiltenē.
Jāmin tik, nav ko raustīties, uzvelc ko siltāku un nejutīsi to aukstumu.
ai… jau velo ieziemoju (nomainiiju pedaaljus :) ), bet nemiers valda! gribaas izbraukt, tik skatiijos daliibnieku listi - maz!
tak ļoti labi! Varēs tā ar baudu, bez sasprindzinājuma izbraukt cerams ļoti jauku trasīti … atcerēties un izmēģināt visu sezonas laikā apgūto braukšanas tehniku … pie tam skaidri zinot, ka pietiek tikai finišēt un ja nu ne pirmā vieta, tad vismaz kāda no vietām uz goda pjedestāla ir garantēta !!! Tā ka velc tik to velo ārā :)
es kā amatieris sporta distancē , kurš nebrauc šogad SEB sacīkstes no sava skatu punkta varu pateikt tā -vasara ir ļoti īsa un ne velo sportistam ir gana daudz citu izaicinājumu kā pavadīt nedēļas nogales , tāpēc domāju ka daudzi vienkārši izvēlas vienu , divus seriālus vai vienkārši atsevišķas sacīkstes , jo uz visām fiziski laika nepietiek , arī es šogad braucu Sportlat kausu un atsevišķas sacīkstes ko rīko Trek , biju vienā igauņu pasākumā , mani vēlais rudenis nebiedē , principā esmu gatavs braukt cauru gadu , tātad lasām atsauksmes no jaunām sacensībām un ja tās ir pozitīvas mēģinām tās apmeklēt un pamēģināt
tāpat es domāju ka īsti smagu trašu braukt gribētāju pie mums ir krietni maz , lai cik piekliegts arī nebūtu forums
man jau liekas, ka tautas mazāk tieši vēlā datuma dēļ. pats gan brauktu, ja veselība atļautu (šoreiz ar veselību ir domāta tieši veselība, nevis varēšana un gribēšana).
vel jau ari fin.situacija musu valsti spele ne mazu lomu. lai piem no kurzemes aizbrauktu lidz smiltenei un atpakal+dalibas maksa kopa kaukur ap 50Ls aizripo… a ja brauc uz gonkam regulari tas diezgan iesit robu budzhetaa…
priv.stavokli ir komandu brauceji un tie kas spej satilpt vairaki viena auto tiem ari izmaksas mazakas.
bet cik lasiju Nissan jau tiek pozicionetas ka komandu sacensibas!
es piemēram būtu piedalījies, bet jābrauc no Kurzemes un tad sanāk viss kopā tie 50 Ls. Ja būtu tuvāk noteikti būtu piedalījies.
Man domāt ka lielākā problēma ir nevis grūtumā, bet gan jaunā vārdā! Daudzi es domāju baidās arī no vārda Nissan nosaukumā (domāts tas ka tas ir kopējs ar PČ).
Par iepriekšējiem diviem posmiem ir dzirdētas tikai labas lietas un Smiltene ir “pārbaudīts” pasākums tā kā garlaicīgi nebūs. Man nez kāpēc nelikās ka šī gonka ir vairāk vērsta uz komandām, bet tas protams mans subj.,viedoklis. Katrā ziņā sākumā pieteicos kā individuālais braucējs.
- skopajam apmeklējumam protams Sportlat pēdējais posms resp.,kopvērtējums, Haanja 100/150, kas jau ir nepirmo gadu un vēl Baloži.
Piekrītu viedoklim ka ir vairāk sakritību vai neveiksmīgu likumsakarību kāpēc gonka varētu būt mazapmeklēta. Un domāju ka grūto trašu piekritēji nemaz nav tik maz -var paskatīties cik mūsējie šaus uz Haanju un cik ir braukuši TRM, kas gan nav grūts bet tikai garš…
Citiem vārdiem sakot arī Japiņa kungam kādreiz pasākums var būt mazapmeklēts, jo tas tomēr nav seb’s. Tipiskiem svētdienas braucējiem, kas sastāda 2/3 no kopējā sebinieku kontingenta šādi mači, šādā laikā šķiet nepievilcīgi.
Ja arī es būtu pieskaitāms pie augstāk minētajiem, tagad paskatoties ārā pa logu nospriestu ka man veselība ir dārgāka un man 7dienas dienā ir citas labas lietas ko darīt nevis ķert iesnas un gripu Smiltenē…
Bet mēs pārējie jau neesam normāli :)
Jā, slimi un neārstējami…
šitā gonka ir jālaiž vai tur kas,paši vēlāk kodīsiet nagos par neizmantoto iespēju,jo līdz maijam vai cik tālu.it īpaši jau tad ja atkal nebūs normāla ziema:(