NEW SRAM X.O 2010MY group

Jaunumi no SRAM:
http://yy.lv/download.php?f=23979
parole- X.O

Sviests, tagad jau ricuku detalam bus ka apgerbiem, nezincik krasas. Naks pircejs uz veikalu - vai jums nav tads pats tikai zala krasa! :)

Drēbes mēs arī velkam krāsainas, kāpēc gan vel detaļas nevarētu būt krāsainas, telefoni sen vairs nav tikai melni! Daudziem (-ām) :) krāsa ir primārais

Nav vis sviests. Daudzas tehniskas lietas vienā cenu līmenī pa lielam darbojas līdzīgi vai vienādi, un tad jau atšķirība var būt tikai dizainā, kas attiecīgi kļūst par svarīgāko kritēriju izvēles izdarīšanas brīdī. Man, piemēram, patīk, ka lieta darbojas nevainojami, un izskatās tieši tā, kā es vēlos. It sevišķi tas attiecas uz tām lietām, kas ikdienā jālieto daudz un bieži.
SRAMs dēļ šī trika būs tikai ieguvējs.

man patīk!

Tak sen jau alternatīvie detaļu ražotāji tiem, kas ap laimas pulksteni brauc striitu, ražo krāsainas detaļas…

Pircējam parastajam tas būs tik vēlviens čakarīgs nosacījums, kas jāņem vērā. Ja pirksi superveikalā, kur viss ir, tad attiecīgi piemaksāsi par 4x lielāku noliktavas turēšanu. Bet vairumā gadījumu var nākties aplauzties - detaļa ir, bet citā krāsā kā gribētos. Vai, atrodi lētāko piedāvājumu un izrādās apakšbikšu rōzā :|
Un vēl, jo spilgtāka krāsa, jo labāk acīs lēks švīkas. Melnā un nekrāsotais alumīnijs tomēr vispraktiskākais. Alumīnijam viss pofig, bet melno var piekrāsot, kaut ar spirta flomīti, lai vari parādīties cilvēkos :D

Sskkiet, ka uz tiem kas piekraaso ar melno flomiiti detallas (un kurpju ssnnores gludina peec mazgaasanas ) ssii “novitaate” neattiecas :D

man laikam līkas rokas :)
kā to failu var dabūt vaļā, es ar grib redzēt tos smukos krāsainos loriņus???

Kas tas par failu? Tas ir viirus?

tam failam beigās jāpieraksta “.doc” (bez pēdiņām)

Tas ir normāls MS word dokuments, bez viņu iditificējošā .doc beigās

Sramam gan laikam bija sērija “iks punkts nulle” Parole gan ir “iks punkts O-burts”

P.S. Mans prāts gan neaizdomājās, ka daži drošvien šo paroli nevis ieraksta bet kopē un ar šādīem sīkumiem nesaskaras:-)

Word :)

Neapšaubāmi, kaut kas īpašs.

Nebiju gadījies ieraudzīt kaut ko tādu!

forši, ka lillā krāsa atgriezusies xc modē