Velokompis Sigma ar pulsa merisanas funkciju neker vairāk jostas signālu! Kas varētu būt par problēmu?
Uzskaitīšu, kas nav tam par iemeslu:
baterijas mainītas abiem loriņiem, gan uztvērējam, gan jostai
dabūta jauna josta, arī to neuztver mans sigmas velo kompis
josta strādām, jo man ir velotrenažieris uz kura tā josta tiek atrasta
Problēma ir tikai tajā ka šie abi komponenti nestrāda saliekot tos kopā! Kur meklēt problēmu, kur nest labot, man galīgi negribas izgrūzt vēl kādus 40Ls par pulsometru tagad!
Lai būtu kontakts,jaunās baterijas,pirms ievietošanas,notīru ar nullīti smilšpapīru,kontaktu,vietās.
Vēl pie elektriķa pārbaudi,jaunās,baterijas,spēku,cik no viņas nāk ārā.
[quote=WEF.spk] Lai būtu kontakts,jaunās baterijas,pirms ievietošanas,notīru ar nullīti smilšpapīru,kontaktu,vietās.
Vēl pie elektriķa pārbaudi,jaunās,baterijas,spēku,cik no viņas nāk ārā.[/quote]
Pulsometrs cilvēkam strādā, bet nerāda pulsu. Slīpēt nevajag, tad drīzāk ar spirtu notīrīt.
Update:
šodien izņēmu baterijas abiem loriņiem, jostai ieliku jaunu, visu ko varēja notīriju ar spirtu (labi ok, spirta nav, ar smaržām notīriju :) ) jēgas - 0, velokompis strada ok, jostu neuztver :( Bet točna zinu ka tā josta strādā!!! Ir slēgta pie cita uztvērēja.
Ir kāds kantoris kas labo velokompjus/pulsa jostas, vai ar tādiem štruntiem neviens nekrāmējas un man labāk iepirkt citu?
Man draudzenei bija ka pulsmetris rādija 20 sitienus vairāk, pēc garantījas samainīju(Suunto T1), pašam bija T4 un siksa čakarējās to rāda to nerāda, lētāk bija nomainīt siksnu.
Tev es domāju jārīkojas tā pat, jāsarēķina kas lētāk.
Otru hostu ari kompis netver, man ir/bija divas kadreiz! Sigmas neparojas, tas vienkarsi defaulta atrod signalu, nav tur pat opciju ka kautko varetu saparot, esmu krustu skersu izskatijis opcijas :(
Ehh, nopirksu kautkadu letuci pulsometru laikam ko uz stures stiprinat, gudraks nepaliksu savadak