Rock Shox Tora 302 / lokauts / 100 mm gājiens.
Minoties stāvus un kustinot velo no labās uz kreiso, priekšējais rats skatas klāt bremžu klučiem (v-brakes) a.k.a strīķējās no vienas puses uz otru. Pamēģināju ar roku pakustināt pr. ratu un skaidrs, ka rumba tā nav un rats ir pieskrūvēts pamatīgi…kustas paši dakšas stieņi, kurus bez grūtībām var saspiest tuvāk vai palauzt uz āru, bet protams, ka atlaižot tos tiek atgūta iepriekšējā forma.
Vai tā tam ir jābūt?
ōd
Dakšas vaina tā visticamāk nav, kad rats ir iespīlēts, tad dakšas zarus nekādīgi saspiest nevar! Iesvējams, ka kārtīgi nav novilkts centra saspiedējs, bet visticamāk elastīgs ir pats rats (spieķu daļā) un viņš zem slodzes padodās. Pārbaudīt to var vienkārši - ar roku paspied aploku uz vienu vai otru pusi un redzēsi, ka viņš staigā par ~3-5mm. Risinājums - kārtīgi iespieķot ratu, pārvilkt visus spieķus rats kļūs stingāks un tik daudz vairs nestaigās…
Tā var daļēji būt dakšas vaina. Es agrāk lietoju distrofisku Manitou Mars dakšu, kurai bija tā pati vaina. Nekādi nespēju panākt, lai nestrīķējas asākos pagriezienos.
No šī negatrīvā efekta pilnībā izvairīties nav man nav izdevies, ja nu vienīgi disku breemzes…
Neliela sānkustība tādai dakšai ir normāla parādība. Izvēlies optimālu vidusceļu starp priekšējo bremžu kluču tuvumu aplokam un tajā pašā laikā pietiekamu tālumu, lai strīķēšanās notiktu tikai pie ļoti lielas velo šūpošanas.
tā nav tikai dakša, bet gan dakšas+ rata elastības kopdarbs.
savācās pa sīkumiem. es vēl neesmu braucis ar nevienu dakšu (kurai ir v-breiki virsū), kam tā nebūtu.
Paldies!
Tad jau viss kārtībā!
ōd