Sen nebiju pa to braucis, un lūk, šovakar brauciens pa to beidzās ar pārsistu riepu un nobrāztu elkoni… Idioti pātvada būvētāji (Gaujas, ķīšezera un Vairoga krustojums) vienā mierā pašā tumšākajā vietā zem pārvada šķersām veloceliņam saliek betona apmales, un dodas gulēt…
Tad, lūk, šovakar, kad bija jau tumšs, un gaismas meklēt bija slinkums, jo jāpabrauc tikai kādi daži simti metru pa tumšo zonu, dabūju lidot pāri šīm konstrukcijām, jo tumsā nevelna tās nevar redzēt, un izskatījās, ka ceļš iet kā agrāk- pa taisno, bet nē, tagad tas strauji griež pa kreisi, zem tramvaja, un tālāk iet velns zina kur, tumsā tā arī nevarēju saprast…
Esiet šajā vietā uzmanīgi, un vispār, nevajag tumsā bez gaismas braukt, vismaz man šovakar tāda pārliecība radās …
zem tā paša pārvada tikai nedaudz tālāk, posmā no mežparka uz sarkandaugavu, zem tilta pilnīgajā tumsā uz braucamās daļas ir izzāģēts kautkas mistisks,vilkām ar vienu čali, abiem diski noskanēja ka maz neliekas, kameras veselas,aizm aplokam bukte un stūre(dropbar) izkustējās no vietas :) nākamjā paciņā kas mauca aiz mums bija taspats,tikai tur gan kāds dabūja arī mīksto.
Sasudzet tiesa nevar?
Kgan no epizodiska gadijuma jega laikam nav…
[quote=waldis]… tumsā tā arī nevarēju saprast…
, un vispār, nevajag tumsā bez gaismas braukt, vismaz man šovakar tāda pārliecība radās …[/quote]
Šie vārdi arī izsaka visu. Padomā, apgaismojies un esi uzmanīgs!
[quote=Velomens][quote=waldis]… tumsā tā arī nevarēju saprast…
, un vispār, nevajag tumsā bez gaismas braukt, vismaz man šovakar tāda pārliecība radās …[/quote]
Šie vārdi arī izsaka visu. Padomā, apgaismojies un esi uzmanīgs![/quote]
Šovakar apskatīju to vietu vēlreiz… Domāju, ka nebūšu pēdējais, kas tur lidos…
Neko nevar redzēt ne tikai dēļtumsas, bet žilbina preimbraucošo mašīnu gaismas, un velolukturis tur ne īpaši palīdzēs…
Tas ir atvairbrusas…
Debili ir ne buvetaji, bet projektetaji!! Ka ir uzrasets, ta mes ari buvejam.
Raksti sudzibu uz rigas domi.
Un protams ka tuvakaja laika tur tiks uzstadits stabs ar apgaismojumu. Kad?? Zvani un prasi- Rīgas gaismai.
[quote=bypyhgyk]Tas ir atvairbrusas…
Debili ir ne buvetaji, bet projektetaji!! Ka ir uzrasets, ta mes ari buvejam.
Raksti sudzibu uz rigas domi.[/quote]
Protams, arī projektētāji nav bez vainas… Bet kam jānodrošina drošība darbu izpildes laikā? Iela nokrāmēta visa ar atstarotājiem un lukturiem, bet uz veloceļa tikai visādi dzelži un betona gabali tumsā …
ja mēs būtu amerikā, sen varētu piedzīt miljonu… bet nu tā kā bauc bez lukturiem pats vainīgs. šeit vienīgi kolektīvā sūdzība līdzēs.
Vai kāds man palīdzēs uzražot nelielu grāmatiņu “101 iemesls, kāpēc neizmantot veloceliņus”?
Tā ir lamata neapdomīgajiem. Profilaktisks pasākums! ;)