negriezhas

Neesmu nekads baigais tehnikas specs, bet nu kas tads gadas pirmo reizi-
aimugurejais rats griezhas ar loti lielu piepuli. no sakuma domaju, ka bremzes, bet nu secinaju, ka problema ir kur citur.
it ka nekadu citu defektu nav, bet gluzhi vienkarsi loti smagi griezhas.

kāda rumba? šeit neviens nav tik baigs tehnikas specs, lai attālināti noteiktu tavas rumbas ražotāju un modeli, piedevām atbildot uz jautājumu un palīdzot novērst grūto griešanos…

Kaut ko ārā jaucis esi?

ārā neko neesmu jaucis, un rumba ir shimano vian.

Atbrīvo konusus, gadās kad tie paši savelkas un tad ir līdzīgas sekas.

patiesībā rumbas gultņu daļa ir vienkārša padarīšana. ja nav bail no eļļas aiz nagiem, izjauc, iztīri, iesmērē, savelc konusus - un priecājies par megaietaupīto mīšanās spēku :D

paldies par padomiem!
:)

padomdevēji- atcerieties, ka ne jau visiem mājās mētājas tāda lieta kā speciālās konusu atslēgas.

Pāris minūtes japadarbojas ar šmirģeli un būs!;)
Ak jā…tikai šmirģeli jāiegādājas!

Kāda speciāla atslēga?!.. Ja pareizi atceros ar parato N°17 varēja visu izdarīt

tātad nepareizi atceries vai nepareizi dari.

Tiešām, ja rokas aug no pareizās vietas, ir dažādi alternatīvi rīki (piemēram, nosauktais šmirģelis) un garāža ar darba galdu, tad rumbu var izjaukt un salikt arī bez konusu atslēgām. Pats esmu tā darījis, brīvrumbu jaukšanu un salikšanu līdz pēdējai lodītei ieskaitot. Pie reizes ar rumbu, tā teikt.

nu ko jūs te ar demagoģiju nodarbojaties?
arī kosmosa kuģi pats var uztaisīt. talantīgākie iespējams iztiks ar garāžā esošajiem materiāliem, fleksi un āmuru.
fakts ir tāds, ka speciālas atslēgas ir vajadzīgas, vai tās tiek nopirktas, uztaisītas vai dzemdētas.

hehe :D speciālās VAJAG … savādāk cieš bērni, sieva, ģimene, apkārtējie - bez speciālajām atslēgām stresa tik daudz, ka tas nāk laukā, gribi to vai nē :D bez jokiem.
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=2202

Es arī īsti nesaprotu, kā dažs labs var savilkt kopā konusu ar ārējo uzgriezni bez konusa atslēgas…

Par konusa atslēgu der vecā labā padomju laika universālā velo atslēga - tā dzelzs plātnīte ar izštancētiem caurumiem. Gadās, ka dažiem konusiem tā ir mazliet par biezu, tad to bez ceremonēšanās vajag noslīpēt plānāku. Kad es biju 20+ gadus jaunāks, es to izdarīju ar kurpi ar mīkstu gumijas zoli uz betona plātnes… bet tagad jau daudziem šmirģeļi pieejami.

mūsdienu izlaistajai tehnofīliskajai jaunatnei (tai skaitā man) nav pa spēkiem saprast kaut ko tādu :)

vēl viens atjautības jautājums: ja rubmā (ar vaļējiem gultņiem) gulrņa bumbiņu izmērs ir 4,6mm, bet tā veikalā pieejamas tikai 5mm bumbiņasm vai var izlīdzēties? ģeometrijas skolotājas mācītais liek domāt ka šādi saliktas bumbiņas neveidos pilnu apli un paliks “lufte”, kā arī mainīsies pieskares punkts konusam, jo iekšējais diametrs būs mainījies.

Piesaku kļūdu labojumu- izrādās, ka man ir bijusi vecā plānā padomju universālā velo atslēga, kas no 14mm izvīlēta uz 15mm, tikai nekad nebiju uzskatījis par speciālo atslēgu. Štrumenti ir vajadzīgi, kaut vai paša radīti.

Tā ir cita lieta, Eduard:)
Izvīlēta un izslīpēta atslēga, lai tā derētu gultņa konusam, ir saucama par konusa atslēgu! Tai taču neviens neuzbāžas ar “Genuine key verification” kā piem. WinXP…

:D par xp…

un iespeejams, ka nemaz nedabuusi konusu iekshaa lai pa taa virsmu tie gultnji skrietu… pa mazu ieksheejais diametrs! ;)