Es tik domāju, ka štrunts par tiem 1000km samuldētajiem, bet nu pēc piena točna nav braukts un 2 SEBos nav iespējams tā aizkakāt velo un vēl rāmi salauzt. Izklausās drīzāk, ka ir jāts sacensībās uz nebēdu. Arī ķēde un kasete pēc 1000 mierīgiem kilometriem un 2 SEBiem būtu tīri labā izstiepuma/nodiluma kondīcijā.
Morāle ir arī tāda, ka mēs varētu dižo pārdevēju ik pa laikam pačakarēt - sarunāt tikšanos kādā vietā, uz kuru viņam tālu jābrauc un tad… necelt telefonu.
ja nekopj ķēdi, tad 1000km vēsi viņu nojāt. mazgājot 1-2x nedēļā ar ultraskaņu un eļļojot ar smoove man turas knapi 800km pie sausa laika, ja nekopj, 1000km tur ir kapi pilnīgi, ja vien nebrauc pa šoseju.
A nevarētu būt tā, ka pārdevējs vienkārši atstāsta to, ko viņam teica cilvēks, no kura viņš to velo dabūja, nu, par tiem kilometriem un velo stāvokli? Nevis apzināti meloja…
par km jau pirmajā ēpastā rakstīja , tāpat kā sludinājumā kas augstāk minēts šobrīd atrodas ss’ā. Un to ka dēls nezin kāds ir fātera ričuks , kuri kopā braukā un ņemas ar riteņu/detaļu tirgošanu…nu ta nevar būt
Ka tik tur nav padziļināta sadarbība ar veloprofu.Tiek tirgoti SUPi,tagad ss tiek tirgots SUPs,kuram īpašnieks pat nezin izlaiduma gadu.Vienu dienu raksta ,ka 2019,nākamajā ,ka 2018.Tas ir ,veikalam tiek atgriezts vecais (nojātais)ritenis.lai veikalam nebūtu jaremontē un jāuzņemas jeb kādas saistības, uz andeli atdod privātajam,no kura neko neizprasīsi.
Es kad meklēju velo arī šim rakstiju: stāstija, ka esot samainījis šito pret savu šosejnieku un iepriekšējais īpašnieks esot stāstijis par tiem minētajiem 500km (dokumenti veiksmīgi kaut kur pazuduši). Bildes redzot pārliecinājos, ka braukts vairāk, bet katra protams mes braucam savādāk…
Neviens no mums nav pasargāts no slēptajiem defektiem ,pērkot it sevišķi tehniku
arī es tirgoju savu FELTU ar remontētu karbona rāmi tregera . Piedāvājumā es arī konkrēti norādu kur remontēts. Ja velo ir lietots tev ir jāsaprot ka agri vai vēlu būs kaut kas jāremontē pat ja esi tikko izgājis apskati visu iztīrijis viss forši pārdevi. Nākamajā dienā sāk kustēties gultņi . Vainīgs pārdevējs vai pircējs ?
Šajā gadījumā es piekrītu autoram , tik liela nekainība nav pieļaujama
Tas “braukts 500km, 1 SEB” ir žanra klasika, man tā cilvēks no veikala pārdeva “demo” riteni ar ko nobraukts viens SEB un braukāts ap veikalu. Mājas pēc sīkākas apskates varēja secināt ka tas bijis komandas ritenis, par laimi bez slēptiem defektiem, vien ar nolietojuma pazīmēm.
Butu japievieno precizaks info, lai neizskatas pec nepamatota apvainojuma[/quote]
Nu mana pieredze ar neLaimigo ir precīzi tāda. Decembrī pasūtiju velo, kuru solīja uz Jan beigām. Velo joprojām nav piegādats.
Komunikācija praktiski nekāda, tās dažas reizes, kad izbāž galvu no smiltīm, kaut ko sasola, bet nepiepildās. Tagad jau ilgāku laiku neatbild uz nevienu emailu, sms, zvanu. Strausa taktika.
Butu japievieno precizaks info, lai neizskatas pec nepamatota apvainojuma[/quote]
Nu mana pieredze ar neLaimigo ir precīzi tāda. Decembrī pasūtiju velo, kuru solīja uz Jan beigām. Velo joprojām nav piegādats.
Komunikācija praktiski nekāda, tās dažas reizes, kad izbāž galvu no smiltīm, kaut ko sasola, bet nepiepildās. Tagad jau ilgāku laiku neatbild uz nevienu emailu, sms, zvanu. Strausa taktika.[/quote]
Čoms arī pasūtīja Orbea,nogaidīja 2 mēneši un nekā,tipa vēl 2vi jāpagaida…
Komunikācija praktiski nekāda, tās dažas reizes, kad izbāž galvu no smiltīm, kaut ko sasola, bet nepiepildās. Tagad jau ilgāku laiku neatbild uz nevienu emailu, sms, zvanu. Strausa taktika.[/quote]
Čoms arī pasūtīja Orbea,nogaidīja 2 mēneši un nekā,tipa vēl 2vi jāpagaida…[/quote]
YES, es arī Jūsu klubiņā. Pēdējais e-pasts februārī, ka drīz jau būšot, bet nekā. :-(
Kas noticis neviens nezin, es velo pasutiju oktobri, ja nekludos, dabuju janvara beigas, viss bij ok, pec tam vel sutiju upgrade komponentes, viss bij vienkarshi perfekti. Kas tagad noticis neviens nezin, visam jau ir savs iemesls, ko zina tikai pats Laimigais, nemeginu attaisnot nevienaa briidi, zhel ka ir shada situacija un tik daudz velomili ir nokluvushi par situacijai kilniekiem.