Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā 04.05.2017.

Jā protams bezmaksas :D No ritdienas 10eur, otrdienas 15eur, trešdienas 20eur, starta dienā 30

Jā protams bezmaksas :D No ritdienas 10eur, otrdienas 15eur, trešdienas 20eur, starta dienā 30[/quote]
Kur tu shadu info atradi ? es piemeram vispar neko nevaru atrast par sho pasakumu

Jā protams bezmaksas :D No ritdienas 10eur, otrdienas 15eur, trešdienas 20eur, starta dienā 30[/quote]
Kur tu shadu info atradi ? es piemeram vispar neko nevaru atrast par sho pasakumu[/quote]

Tas bija fantāzijas lidojums

[quote=Ritenis33][quote=horizon][quote=mikis2222]
Kur tu shadu info atradi ? es piemeram vispar neko nevaru atrast par sho pasakumu[/quote]

Tas bija fantāzijas lidojums[/quote]

Pagaidām var piereģistrēties par pliku paldies, t.i. - bez maksas.

Nu man, piemēram, vienalga, ka tik gonka notiek. :D Skriešanas svēki šogad jau ar bij par brīvu vai ne tā?

Bij. Jūrmalas domē pie varas esošie aprēķinājuši, ka uz dalības maksām zaudē mazāk, nekā vāc sabiedrības atbalstu un stiprina savu varu.
Pustrakais bebrs no Lielupes atkal bija atpeldējis uz jūru uz Majoriem un noskatījās skrējienu.

Piereģistrējos meitu un sevi viss bezmaksas :)

Tad jau pēc pareizas loģikas vajadzētu būt tā, ka, ja sači haļavnie, tauta vairāk. Vienīgi cik nu tautas var sagrābt pa deviņām dienām? Varbūt arī labāk, tīrāka braukšana būs. :/

Pagājušo gadu ar bija pa brīvu. SMS.lv sponsorē kopā ar Jūrmalas domi. Es domāju ka pa šīm dienām savāksies tauta kanutik.

Pērn nebija par brīvu velomaratons. Pirmajā koridorī top 100 pērnā gada. Un kur pērnā gada, visi sporta distances dalībnieki stāvēs? Un no 101v kā?

Kas tas par cirku šogad notiek ar šito gonku? Nepietiek ar to, ka pēdējā brīdī izziņo, dalības maksas nav, distances garums pat pamatskolniekiem liksies smieklīgs, plus vēl viss notiks pa apli, kur pirmajām grupām neizbēgami nāksies apdzīt beigu gala “tūristus”, kas rada tikai papildu risku. :/

Kurš te raudāja par tehnisko startu? Gan jau ka to dabūsiet, ja tautai tā izprieca paredzama divos apļos (parasti tad vismaz agrāk tā bija).

Gribat sacensības? Brauciet Vivus,seb utt. Sitais vairāk kā pleiras brauciens

Kopš kura laika Sebs un vivus ir šosejas sacensības?

Vipapļu treniņš pat bez dalības maksas. Galā vēl putru vai makaronus dabūsi. Galvenais pret šo pasākumu tā arī attiekties un stulbībās neiesaistīties. :)

Kopš kura laika VIPļi ir bez maksas?

Tieši tā, nav jau, šis ir.

Šitajā jāizbrauc ar SIXTbaiku :D

Ņemsi un vēl novinnēsi arī ar Sixtu :D :D Un uz otru Jurmalas tautas braucienu ar ko dosies - 1988 gada ,ereliukas 8 , ;) :D ?