Uzreiz pasaku , ka mani laikam par lameri var saukt, vāji komunicēju ar modernām ierīcēm, bet komunicēju. Pieredze, kad nomaldīšanās gadījumā dators ved atpakaļ ir mazliet citāda, divos gadījumos kad paļāvos šim piedāvājumam , tiku atvizināts uz starta punktu, varēju sākt no sākuma :), otra patīkama fīča , kad es atgriežos uz nospraustās līnijas, pirmais piedāvjājums ir braukt virzienā uz starta vietu, ne uz finišu( parasti Dzimtenē orientējos kur esmu un kur jābrauc). Manā gadījumā tas Garmins jau kaut ko pīkstina, pašizvēlētus straujus pagriezienus, laika apstākļu alertu, un braucot pa līniju apdzīvotās vietās pirms lieliem krustojumiem brīdina par virziena maiņu, un avārijas sirēna , nokrišanas gadījumā arī darbojas gandrīz vienmēr.
Garmina ieteikumiem ticēt nevar!!. Daudz ļoti krāsainas pieredzes)))) ir ļoti jāseko maršrutam lai nenolektu no tā
Ar Garmin navigāciju esmu ārzemēs nobraucis vairākus simtus km pēc kārtas. Ļoti ērti un bez problēmām. Laicīgi brīdina par virziena maiņām. Iebraucot krustojumos, tos izzīmē lielākus, lai var saprast, kur jābrauc. Vienu reizi bija tā, ka pabraucu garām lēzenam pagriezienam, Garmin nopīkstēja un piedāvāja pārrēķināt maršrutu. Atrumā sajaucu pogas un akceptēju. Te gan jābūt uzmanīgi, jo var pārrēķināt tā, ka aizvedīs ar lielu līkumu apkārt vai pa kārtīgu šoseju, vai kalnu pāreju. Es gan uzreiz apstājos, atvēru šo pašu maršrutu Strava telefonā, lai pārbaudītu kartē jocīgo krustojumu un salīdzinātu ar oriģinālo maršrutu. Atgriezos uz pareizā ceļa un Garmin pārrēķināja atpakaļ uz pareizo maršrutu. Labāk šādos gadījumos uzreiz nespiest pogu “pārrēķināt”, bet iepauzēt un pārliecināties kur labāk būt jābrauc.
neoponēšu, bet oponēšu
mūsu mešos , igauņu mežos , teleofonā neko atvērt nevar, jo nav interneta, garmins rotē pa ekrānu kā spriedzes filmās un vai rāda tukšu ekrānu :), nu pat šādi viszinājos pa kāpām rajonā kur Irbe ietek jūrā, lokators un citas smukas vietas , pagājšvasar Somijā ap Helsinkiem , mežos gan viss strādāja perfekti, arī vietās kur no strīpas nobraucu , ātri sakalulēja un atveda atpakaļ, vbienīgi viziens , atkriežoties uz takas jāzin, jānojauš.
Jālādē offline maršruts uz ierīci un būs oki. Katrā ziņā ar Komoot tas strādā labi, pierādījies ilgos braucienos, bet ar Garmin Edge offline mēģināju tikai kā iepriekš rakstīju, testa apli Rīgā. Arī kopumā bija ok uz ekrāna. Ar Garmin Connect offline navigāciju neesmu mēģinājis.
par oflainu , piekrītu , esmu Alpos tā braucis, jo tur internets joprojām sūdīgs, un senos laikos telefonu lietot bija dārgi, taču mājās gribas lietot pilnu paku, ja esmu samaksājis , baudīt visas pieslēguma priekšrocības
Izskatās, ka jaunais Edge 1050 būs tieši tas, ko gribēji, ar iebūvētu skaļruni priekš navigācijas https://www.cyclingnews.com/news/garmin-launch-the-new-edge-1050-computer-and-youll-be-able-to-buy-your-coffee-with-it/
Ir pieredze vēl tālajā 2018.gadā braucot 100 stundās apjārt Latvijai uzticēju sevis naviģēšanu Garminam, Garm8ns no lielākiem ceļiem totālos neceļos Igaunijā ieveda, piešķīlu gūgles tantes kartes un ātri sapratu, ja tā neies cauri, liekus ap 40km nobraucu bet nesjatoties uz nomaldīšanos tomēr iekļāvos laika limitā.