nav xc, bet tomer...

http://www.tvnet.lv/sports/citi/velo/article.php?id=156467

Jā jā hokejā mēs arī reiz paņēmām super trenneri… un?

Katra izmaiņa būtu jāuztver labvēlīgi, līdz brīdim, kamēr izrādās pretēji. Ļoti iespējams, ka Kirsipū ir lielisks riteņbraucējs, bet, iespējams, viņš ir arī neslikts treneris. Tad jau redzēs.

Nu ja RBR tiks paņemti visi igauņi, kāds tad mums labums no tā būs?

Piekrītu . . .

MUMS jau arī sliktums nekāds. klasiskais - igauņi mums visur priekšā, mtb vai šoseja. arī pārnēsājamo telefonu viņiem vairāk.

Kā tad sliktums nav!? Naudiņa ta aizpeld kaimiņu trenēšanai.
Es vēl saprastu, ja 95% no komandas būtu MŪSU čaļi… tad jā… Trenerim, kā jau trenerim - samaksa ir vajadzīga…
Vieglatlētika, velo un citi tukstošdaļu sporta veidi prasa ilglaicīgu konstantu(vienas metodikas) treniņu… kā saka izaudzināt no pašas bērnības. Tas tev nav ne futbols, ne basketbols (etc), kur dominē taktika un trenerus var mainīt ikmēnesi.

Es domāju, ka RBR menedžments domā globālāk kā Latvijas-Igaunijas priekšrocības šinī darījumā. Svarīgākais ko komanda iegūst ir publicitāte, piesaistot šādu speciālistu. Nešaubīgi, ka šī ziņa nonāks arī citos velo pasaules medijos.

nu nu nu, RB jau nav nekaadas sporta rezerves vai tamlīdzīgi. rezultātu vajag TAGAD.

īstenībā jau viņš varētu būt viens no labākajiem arī uz riteņa, jo tartu uzvareeja, bet maimre bija 3. vietaa :)

Es jums abiem piekrītu, bet labums mums nav nekāds… labumu iegūst tikai RBR menegments. tas tā notiek visā pasaulē… diemžēl … viss tiek komercializēts. Nekas vairs nenotiek tikai labuma pēc.

Bet kas zin… moš mūsu LAT līderus pacels… vienīgais ko negribu, lai mūsu potenciālie līderi nebūtu melnstrādnieki.

Es tā arī nesapratu kādu labumu iepriekš rakstījušie grib gūt? Ja, piemēram, tiktu piesaistīta vēl lielāka nauda un vēl 10 stipri braucēji ar 3 treneriem un, piemēram, Brunnelu, priekšgalā, tad arī mēs te spriedelētu par labumu? RB ir atsevišķa un patstāvīga saimnieciska vienība, kura visu dara tā kā pati uzskata par vajadzīgu. Ja kādam liekas, ka RB ir pašvaldības vai izglītības iestāde,- tad “Rīga” - tas ir tikai sponsora nosaukums uz krekla un komandas nosaukumā.

Es gan domāju, ka tas ir ļoti liels ieguvums komandai, ļoti daudzos aspektos.

Bet vislabāk lai šo visu pakomentē Cello.

[quote=kacs]Es tā arī nesapratu kādu labumu iepriekš rakstījušie grib gūt? Ja, piemēram, tiktu piesaistīta vēl lielāka nauda un vēl 10 stipri braucēji ar 3 treneriem un, piemēram, Brunnelu, priekšgalā, tad arī mēs te spriedelētu par labumu? RB ir atsevišķa un patstāvīga saimnieciska vienība, kura visu dara tā kā pati uzskata par vajadzīgu. Ja kādam liekas, ka RB ir pašvaldības vai izglītības iestāde,- tad “Rīga” - tas ir tikai sponsora nosaukums uz krekla un komandas nosaukumā.

Es gan domāju, ka tas ir ļoti liels ieguvums komandai, ļoti daudzos aspektos.

Bet vislabāk lai šo visu pakomentē Cello.[/quote]
cello pagaidām tikai lasa…cerams ka būs vēl kāds jaunums…

Kancellara uz RBR, piemēram !? :D

Kancellara uz RBR, piemēram !? :D[/quote]
varbūt pēc gadiem…nezinu cik!

Kirsipu 2006-2007.g sezonu bija treneris un menedzeris Igaunu komandai “CFC Ruutmeter” un trene cik dzirdets loti labi (liela pieredze un respects)

Kancellara uz RBR, piemēram !? :D[/quote]
Gaidi vien kad pūcei aste ziedēs!

CFC nodibināja Kirsipuu draugs K.Vist kurš tirgo laminātus un vel ko citu arī Lv,jau n-tos gadus viņi ir čomi(arī Tomas,Jaan vecākais brālis) un vispār Igaunijā bijušie/esošie riteņbraucēji ir daudz saliedētāki/draudzīgāki!
pats Jaan K.tikai startēja zem šī kluba karoga,bet ar jaunatni nodarbojas citi cilvēki!
viena lieta visā šajā pasākumā (domāju RBR)ir trenēšana otra lieta laukuma pārziņa kas un kā notiek mačos,visu citu komandu direktori ir bijušie braucēji un vairāk vai mazāk zini uz ko viņi spiež savās komandās,jo ar daudziem Jaan kopā ir braucis,līdz ar to arī var plānot taktiku sacensībās.
Bet parasti jau lielāka interese ir par citu lauciņu ne savu…

A vote tev i jaunumi :)

http://www.esports.lv/ritenbrauksana/15102007-rietumu_banka-riga_apnemiga

Labi ka tā

tas ir tas, ko es teicu…

Tā kā pastiprinās, pārējiem tas neko būtiski nemaina… Janajiem LV čaliem iet gar degunu…

Ja jaunais LV čalis vēl nevar, tad kāda jēga ņemt? Varbūt jāsāk ar kāda zemāka līmeņa komandu? Tas, ka komanda pastiprinās, tas ir labi.