Kam būtu interese piedalīties Rīgā organizētā nakts velobraucienā?
Doma izbraukt pa mežciema mežiem, izpētīt bunkuru pie Bābelītes ezera, tad uz mežaparku, vecmilgrāvis, vecāķi, ziemeļu mols. Maršrutā iekļaujam pēc iespējas visādus interesantus objektus, lai asākas izjūtas. Maršruts būs sastādīts, braukt varēs pēc gps.
Noteikta prasība - vecums virs 25, pietiekami spēcīgas gaismas, ķivere, brilles.
vakar bijām pie Bābelītes bunkura meklēt to kas tur paslēpts, bet satikām divus brašus brūno organisko šķidrumu lietotājus un nolēmām atbraukt citreiz :)
Tas, ka jābūt ķiverei un gaismām, liekas pašsaprotami. Bet kapēc vecums virs 25 ?! Baigā diskriminācija - visādi labumi (vēlēšanas, autovadītāja apliecība, XXX materiāli, alkohols u.t.t.) atļauti no 21 vai pat 18, bet lūk ar riteni izbraukties - tas jau nenobriedušai jaunieša psihei var būt pārāk smags pārbaudījums.
Laiks vēl nav ieplānots, gribas vispirms savākt domubiedrus :)
par vecuma diskrimināciju - gribas braukt kopā ar nobriedušiem cilvēkiem, kas jau visu ko gribējuši ir sev pierādījuši un ir pietiekami pieredzējuši, lai neiekultos ķezā dēļ nevajadzīgas bravurības. Galu galā tomēr brauksim nepazīstami cilvēki kopā…
Naktī ir diezgan specifiska un interesanta braukšana, pie nosacījuma, ka ir pietiekami spēcīgas gaismas (bez gaismām nav vērts sākt). Pazīstamas vietas šķiet nepazīstamas, sastopami eži un lapsas un dzimtajās trīs priedēs var aizmaldīties :)
Naktī ir diezgan specifiska un interesanta braukšana, pie nosacījuma, ka ir pietiekami spēcīgas gaismas (bez gaismām nav vērts sākt). Pazīstamas vietas šķiet nepazīstamas, sastopami eži un lapsas un dzimtajās trīs priedēs var aizmaldīties :)
Ielikšu aprakstu pie braucieniem.[/quote]
Bez gaismaam ir veel citaadaaka braukshana un ir arii veerts bez gaismaam saakt. rekomendeeju.
Vai gadījumā tas nav saistīts ar geocaching.com (pēc objektu saraksta skatoties)? Prasībām atbilstu, interese ir, bet konkrēti, kad būs piedāvājumā maršruts.
Naktiiis braukaaties ir varen forshi, vairaak gan praktizeets dziivojooot Riigaaa, kad ielas izgaismotas.
Ta kaaa lukturi vel nesmu iegadajies tad ripinaaties pa celjmalas smiltiim naktii ir skarbi/
Gadi ar biskiiit par lielu, 25 gadi izveleeti lai butu pietiekams IQ?
pirmā cilpa (līdz 7. km) ir pa mežciema apkārtni, ar domu, lai tie, kas pārdomā vai saprot, ka pa nakti tā lieta neiet, var viegli nokļūt atpakaļ sākumpunktā.
Posmu līdz mežaparkam nupat esmu izbraucis - pašam patīk, domāju būs interesanta.
Mežaparks-vecmilgrāvis šobrīd ir plānots vienkārši šķērsot - pagaidām man pieturas objekti nav zināmi, būšu pateicīgs par ieteikumiem.
Mangaļsalā ir papilnam bunkuri un nocietinājumi - tur būs ko darīt.
mola galā atpūta, ja būs iespēja - uzvāram tēju, un tad jau ceļs pa lielam mājup.
Kā jau teicu - būšu pateicīgs par ieteikumiem! airavs arī solīja piedalīties ar geocaching lietām.
Vai virve būs līdzi? Vismaz es (un visi Rīga Challenge 06 dalībnieki) Mangaļsalā esmu bijis tādā bunkurā, kur nokļūt var pa lūku un tad ~3m uz leju. Kur tas ir es konkrēti nezinu gan, bet varbūt atrodam, vai kāds zin ;)