ok. paldies par info. mēģināšu aizkratīties līdz VEF šonedēļ. Velo draudzīgs veicis ?:)
ok. paldies par info. mēģināšu aizkratīties līdz VEF šonedēļ. Velo draudzīgs veicis ?:)[/quote]
Jā, var nākt iekšā ar visu velo.
Iejaucos sarunā, bet tādus pedāļus ļoti reti kurš sacensību braucējs izmanto. Neesmu pētījis, kāpēc, bet tomēr - statistikai ir spēks :)
Averza tieši ir labi, ka iejaucies:) Es vēl 100% neesmu nosvēries uz M785 vēl ir otrs variants tiek M780. Nevaru saprast cik liela ir tā starpība tieši braucot.
Averza tieši ir labi, ka iejaucies:) Es vēl 100% neesmu nosvēries uz M785 vēl ir otrs variants tiek M780. Nevaru saprast cik liela ir tā starpība tieši braucot.[/quote]
man jau liekas ka viss easy …vairak delžu vairka kur dubļiem ieķerties. Ja ir kurpes ar pietiekami cietu zoli, tad nekads papildus atbalsta laukums nav vajadžīgs, ja ir tūristenes, tad gan laikam 785 būs labāki/atbilstošāki.
Es atvainojos, bet pie XT pedāļiem nepiestāv lūkoties Chain kurpes… :)
Kūku jau noēdāt? :) Vertikālā paplašināšanās liek domāt, ka būs vairāk preču uz vietas - tas labi, jo pa ziemu nākšu mērīt nākamās sezonas velomantas :D
Kāpēc Mysport veikalā ir tāds bardaks ar apavu izmēriem? Mavic apaviem nez kāpēc UK izmēri, tas pats Adidas un Salomon skriešanas apaviem. Asics apaviem vispār US izmēri. Kāpēc nevar normāli, likt EU izmērus?
man gan šķiet, ka izmērus us, uk, ua vai qa, uz apaviem norāda ražotājs, nevis veikals?
vairāk nekā 20 gadus regulāri pērku basketbola apavus, esmu pazīstams ar dažādiem zīmoliem, dažāda lieluma UK, dažāda lieluma US (atkarībā no ražotāja), bet esmu pilnīgs analfabēts EU izmēros :D:D arī savas Mavic velokurpes izvēlos pēc UK izmēra!
manuprāt, vairāk nekā elementāri
Uz apavu birkas taču visi šie izmēri ir norādīti. Ja ir tāda nepieciešamība uzrādīt citu valstu izmērus, tos var pielikt paralēli EU izmēram.
ir Jums 700x32 priekš asfalta riepas? Paldies par atbildi jau iepriekš.
700x32 šobrīd nav.
Vai ir plānots kāds ekstra sūtījums PELLS velosipēdiem, gaidīju bet tā arī nesagaidīju, kad parādīsies LADYBIRD 16".
Man tas sāpīgs jautājums, par cik “GLIBU LOZĀ!” :)
[quote=dodge]Vai ir plānots kāds ekstra sūtījums PELLS velosipēdiem, gaidīju bet tā arī nesagaidīju, kad parādīsies LADYBIRD 16".
Man tas sāpīgs jautājums, par cik “GLIBU LOZĀ!” :)[/quote]
Diemžēl Ladybird 16" šovasar vairs nebūs pieejams. Izpārdots.
Par bardaku to nosaukt nevar, jo konkrētie ražotāji izmērus norāda tieši šādi.
Jebkurā gadījumā apavu izmēru izvēles tabula, jau kādu laiku ir mūsu darbu sarakstā. Tuvākajā laikā varēsiet izvēlēties apavus arī pēc EU izmēru skalas.
Ja ir vēl kādi ieteikumi vai komentāri par mūsu mājas lapu lūdzu sūtiet tos uz info@my-sport.lv lai varam tos ņemt vērā un iespēju robežās uzlabot.
Pilnīgi tāda sajūta ka septembris aiz loga! :D
Kāda jēga tirgot tik lēti?
nāk ziema
un kam ir tie -75% ? :)
sarunāts!:)