Atgādinam, ka iepriekšējā pieteikšanās turpinās līdz šodienas 21:00
Jautājums vai ja es aizskaitu bankas pārskaitijumu pēc tiem 21:00 tad es skaitos reģistrējies vai nē?
Jā, mums svarīgi, lai līdz sacensību dienai esam saņēmuši apmaksu. Ja nemaksā no Swedbank, tad lūdzu paņem līdzi maksājuma uzdevumu, lai nav lieka stresa par to vai ir veikts maksājums.
Sveiki, meklēju ar ko tikt uz My sport 2.posmu. Braucu garo distanci. Protams, par degvielas piemetīšu!
Patika viss.Trase intresanta tehniska.
[quote=Lauris P.]Ir izveidota jauna taka ar nobraucienu pirms finiša, kur varēs pārbaudīt savas lejā braukšanas iemaņas.
[/quote]
Pārbaudiju. Iemaņu ir ļoti maz. Savas ķļūdas dēļ paņēmu pāri stūrei ar visām tām izrietošajām sekām, tā teikt iebraucu sūnās :D Vismaz to izdarīju pirms starta, lai gonkas laikā neatkārtotu.
Manā skatijumā ļoti nežēlīgs nobrauciens, grūtākais ko es līdz šim esmu redzējis trasēs. Stāvs, daudz koku, viss sūnās un mazos celmiņos.
Viss patika, kā parasti.
Labais!
Ļoti patika!
seb vairs nepatīk :)
Trase baigi foršā, ļoti patika. Nobraucieni bija baigi intresanti un tehniski vienīgi domāju ka nepieredzējušākiem braucējiem bija kā bija ar tiem nobraucieniem.
Bija labi. Gan lieliem, gan maziem.
Viss bija forši!
īpašs paldies par kvalitatīvo, perfekto velo mazgātuvi!
turiet buru :)
Paldies! Trase ļoti patika.
Gan jau tas nobrauciens ar laiku “iestrādāsies”.
Liels paldies organizatoriem, lielisks pasākums, trase ļoti interesanta - lai arī grūti, patika. Pāris nobraucienos bija jānokāpj - ir, kur augt :)
Otrajā aplī, mežā braucot gandrīz vienatnē, mani pārbiedēja alnis, kurš skrēja pretī pa krūmiem gar pašu ceļu (zināju, ka viņi ir lieli, bet nu tuvumā pavisam bailīgi). Pēc aļņa satrauktās uzvedības sapratu, ka laikam es ar viņu nobiedēju. Labi, ka mūsu ceļi īsti tomēr nekrustojās. Pēc tam arī nobraucieni vairs nelikās tik biedējoši :)
Kaut bija grūti bet viss patika,paldies Laurim un KO.Man arī gadijās pirms starta tajā nobraucienā uzmest kūleni bet viss kārtībā,gonkā pat nobraucu.Vienu nevaru saprast vai tad lielākai daļai MTB braucēju tik ļoti patīk SEBa grantenes ka tik maz dalībnieku piedalās.
Vai varat iedomāties kāda patreiz šeit būtu sacelta jezga, ja tā būtu bijusi SEB sacīkste un pirms tiem nobraucieniem nebūtu svilpavnieku! Viss bija pa smuko, grūti saprast vai šī vai 13 gada bija grūtāka … Laika apstākļi ideāli, ūdens ezerā veldzējošs, desa garšīga!
Super, paldies Laurim un co. Manuprāt trases konfigurācija visbaudāmākā, kāda Pļaviņās ir bijusi. Nobrauciens absolūts saldais ēdiens, vairāk tādus.
Pirmo reizi dzīvē “stūmos” lejā :D …pārējais super…uz 9.
Ja visu ceļu mājup prātā tiek pārcilātas trases “odziņas” un paša sniegums, tad jāsaka, ka pasākums bijis godam! :) Finiša !!! nobrauciens gan sildoties, gan distancē radīja pārliecību par kūleņošanas spējām. Nezinu, vai tā ir ātrāk, bet noteikti tā ir sava veida jautrība – sūnas tak mīkstas. :)
Ja neskaita diezgan daudz magnētiskus kokus… :D
Bet jā, dops godam. Grūti pateikt, iespējams viens no grūtākajiem posmiem starp visiem pašmāju seriāliem. Anyway, tehniskākais stabili. Patika. Lauris - malacis.
jaa… viens no posmiem, ko nedriksteja sogad izlaist.