Vai ir kādi ieteikumi, kas būtu labākais variants, ņemot vērā cenu un aprīkojumu? Gribētos, lai būtu pēc iespējas labāki pārslēdzēji.
bērnu velo reti kuriem ir labāks aprīkojums par touring, ja gribas un vajag ko labāku, jātaisa upgrade pašrocīgi vai arī jāsūta no ārzemēm gatavs velo par bargu naudu :)
Es neiesaku pirkt riteni 24’’ ratiem ar krutu aprīkojumu, jo bērns izaugs un kur tad liksiet to velo?
Kā bērns tuvojas 1.50m augumam, tā var pirkt jau 26’’ ratiem.
Kad es augu, man jau 5 gadu vecumā bija MTB ritens ar 26’’ ratiem un ne to zemāko rāmi, knapi zemi varēju aizsniegt.
emils, kā bērns izaugs … bet tie ir ~3 gadi! cik ilgi tavuprāt vidusmēra praktiskais latvietis brauc ar vienu un to pašu pieaugušo velo? :)
Mums patīk braukt ar velosipēdu un gribam, lai bērnam ir ērti.
26" būs pa lielu, jo bērnam pirmo gadu būs grūti braukt. Esmu redzējis, kā bērni mocās ar lieliem velosipēdiem.
Man gribas, lai bērns var pabarukāt ne tikai pa pagalmu, bet var arī doties mums līdzi 10 - 20 km izbraucienos. Zinu, ka pēc 3 gadiem būs ričuks jāmaina un ar to rēķinos. Esmu gatavs investēt līdz Ls 250. Vai kāds var kaut ko ieteikt no pieredzes? Paskatījos, ka piedāvājums nav liels. Ir mazliet Merida, ir Cube. Varbūt vēl kaut kas? Vai kāds ir mēģinājis velosipēdus ar bulgāru rāmi, bet labu aprīkojumu?
veloprofs.lv vajadzētu jau būt atvestiem 24" velo, nez kā dabā ir
10…20km izbrauciens ir pa spēkam arī 5gadniekiem ar 16" velo;) ātrumi protams nav tādi kā pieaugušajiem :D
vari palasīt šo te tēmu: http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=16278
[quote=A.]
26" būs pa lielu…[/quote]
Riteņa lielumu nenosaka ratu, bet gan rāmja izmērs.
Ja ir iedvesma būvēties (pasūtīt), var pameklēt mazu rāmīti un piekombinēt klāt, ko sirds vēlas. Ja ne, tad jau laikam ietu pie Foxa (Veloprofā) un ņemtu gatavu.
[quote=novērotājs]
Riteņa lielumu nenosaka ratu, bet gan rāmja izmērs.
.[/quote]
Neskatoties uz to ratu izmērs ir viens no parametriem ar ko sākt 20" 24" 26" 29" u.c. īpaši jau bērniem.
Šķiet, pērn te tika tirgots 13" rāmis priekš 26" ratiem. Ir taču būtiska starpība, vai ņemt tādu, vai, teiksim, vectēva riteni ar 21" rāmi. Tas nekas, ka abiem 26" rati.
Nu varbūt Latvijā mazāk dzirdēts brends, bet lasot ārzemju lapās atsauksmes, šķiet, ka ar ģeometriju viss ir labi. Un aprīkojums arī labs priekš tās cenas.
http://veloatlaides.lv/brnu/211-pells-razzer-replica-24.html
radio2, tas labais aprīkojums būtu kāds?
Nu nez vai 280 Ls par velo ar Turney/Suntour aprīkojumu ir laba cena… :/
Nu Acera pārslēdzējs jau nu ir pietiekoši labs.