zināms, ka MTB nav leetais sporta veids, taapeec mekleeju atsauciigus cilveekus, kas veeleetos nodarboties ar MTB sponsoreešanu 1 cilveekam.
ironiju pietaupiishu, jo situaacija ar sponsoreeshanu latvijaa driizaak ir beediiga nekaa smiekliiga. ja vien daudz sava laika nepavadi uz pjedestaaliem, uz baiso atbalstu neceri. iedos tev labaakajaa gadiijumaa maiku un brauc zem “komandas” vaarda.
pashka shobriid dala maikas ;) iespeeja buut zem FOCUS team.
[quote=fubar]ironiju pietaupiishu, jo situaacija ar sponsoreeshanu latvijaa driizaak ir beediiga nekaa smiekliiga. ja vien daudz sava laika nepavadi uz pjedestaaliem, uz baiso atbalstu neceri. iedos tev labaakajaa gadiijumaa maiku un brauc zem “komandas” vaarda.
pashka shobriid dala maikas ;) iespeeja buut zem FOCUS team.[/quote]
maikas par velti? =] un citi labumi?
nekaadu citu labumu, tikai maikas+prasiibas :(
un kaadas prasiibas?
No manas puses vari dabūt baiku pa lēto un gāzēt, ar ļoti mazām prasībām! :))
pastaasti kaut ko siikaak…
Ko te daudz stāstīt!?? Uzraxti man uz meilu, pastāsti, kas par fruktu esi, no kurienes, ko dari, ko gribi darīt, un tad es Tev uzraxtīšu, kas es par fruktu esmu un ko piedāvāju! Easy??!!
Zheel ka man vecums jau klaat, citaadi arii baiku pa leeto un gaazeet vareetu, FOX a mosh ir kada programma senioriem? :))
man laikam nobruka proga un mevaru tev aizsuutiit meilu…
Ui, man ir daudz programmu, bet šobrīd dodu priekšroku Latvijas zemnieku atbalstam Pušmucovas pagastā! :)
man laikam nobruka proga un mevaru tev aizsuutiit meilu…[/quote]
Saņēmu es veselus 2 meilus!
Man gan baiks ir, bet ir vajadzīga jēdzīga treniņprogramma :)
Tikai jautaajiens ir - vai 35 g.vecumā maz ir iespejams progress.
Jautājums, kas ir sasniegts?!! Teorētiski progress ir iespējams vienmēr!! :)))
man merķis ir iebraukt tautas klases simtniekaa shosezon, taa ka ljoti pieticiigi pagaidam. Kaut gan shogad jau bushu pirmajos senioros tad laikam jamerkee augstak ;)
Nu tad jau izskatās, ka atliek tik trenēties un kāpt uz augšu! :))
Lai veicas!!
katrs pats sev sponsors un noteicējs. ((:
jābrauc vairāk, driiz jau sola siltaku laiku :)
tagad ir ideaals laiks prieksh braukshanas…
Tagad ir ideals laiks distancu sleposhanai, bet es skrienu,dabushu siltos mokasinus - sakshu braukt ar baiku pamazaam.