Mezhaparks

atklaaju sev shii plekjiisha burviibu. ja taa pameklee, tur ir labulabaas trases.
luuk arii par to buus jautaajums. tur laikam kkaadi machi ir notikushies, uz kokiem balti punkti. runa iet par to gabalu, kas ir pashaa ezera krastaa, ziemelju virzienaa liidz galam, atduroties pret zalju seetu, un taalaak NW virzienaa atkal pret seetu, (laikam kkaada biezo oaaziite mezha viduu, kur atvilkt elpu no pleebejiem)
LUUK. tur ir labu labaa trasiite, bet kautkur taa iznaak uz asfalteeta celinja aaraa (saakaas un beidzaas uz asfalta) neticu ka tas ir pilns aplis, baigi iiss.
vai man kaads zinaataajs nevar apstaastiit, kur un vai vispaar ir kaads nebuut turpinaajums?

es varu padaliities savos atkaaljumos. ja brauc gar zaljo seetu N virzienaa, tad sanaak taada gara interesanta kaapu virkne labu gabalu, tad sasniedzot civilizaaciju, maucam SW un atkal paaris interesantas takas. apmeeram peec paaris km griezham uz W un atkal maucam uz civilizaaciju, tad S gar seetu, ir pavisam ok.

te laikam GPS ļoti noderēs :) Mežaparks ir liels

Mežaparkā katru gadu rudenī notiek daži krosi. Trase ir pietiekami atraktīva. Aplis ir ~3km. Gar ezeru sanāk tikai neliela daļa. Asfalts bija jāšķērso vismaz 2 reizes. Aprakstīt šo apli ir bezcerīgi, var tikai parādīt.

atziistaas, kursh tur braukalee? takas kondiicija noraada uz diezgan intensiivu trafiku.
vareetu kaadu vakaru uzmesties par asti ;)

nesen izbraucu pa to trasi. sākot no katringa trases līdz pašam ķīšezeram to izsekot ir salīdzinoši viegli (balti punkti uz kokiem), bet atpakaļ ceļā es tos marķētos kokus kaut kur pazaudēju. tādēļ arī man radies jautājums, vai aplis ir nomarķēts pilnā garumā?

Kādas vēl sētas? ;)
Nu es tur paretam aizbrauc kad nav ko darīt. Marķējums tur ir ļoti rets, ja neteiktu ka nav vispār… Varu tikai parādīt - izstāstīt tur nereāli… :}

vajadzētu kādu vakaru aizbraukt un normāli nomarķēt, lai visi redz

http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=107

tikai nesen atklāju, ka tur var izbraukt tādu smuku apli (nepilni 10 km), gandrīz tikai pa meža taciņām (asfalts minimāli). a tas zaļais žogs norobežo golfa laukumu (katrā ziņā vienreiz tur redzēju golferus:).

kad savedīšu kārtībā kāju, tad tiešām aizbraukšu “apķēpāt” kokus :)

Dzivoju netalu un sho trasi apmekleju regulari, shogad markejums ir mazliet atjauninats, bet aprkastit tiesham gruti, vispar visiem intersentim varu trasi paradit, aplis ap 5Km, 5. reizes jascherso asfalts un divi mazi asflata gabalin’i(pie ezera un pie…hm… WC :) )

Es tur braukāju katru dienu. Sacensības rīko pensionāri rudeņos, apļa garums ir ~3km. Sākums ir pie kartingu trases stūra 45 grādu leņķī pret ceļu. Trase ir diezgan labi redzama, nevajadzētu būt grūtībām šai sekot. Laikam 3x sanāk šķērsot asfaltu un tad izbrauc uz asfalta pie Ķīšezera. Jābrauc pa kreisi pa asfaltu zaļā žoga virzienā un pēc kādiem 50m ir kārtīgi iebraukts stāvs kalniņš uz leju. Pēc tam seko garš gabals bez īpašām iespējām kļūdīties, 2 lieli kalni, 2x jāšķērso asfaltu (taka turpinās tieši pretī). Pašās beigās pa asfaltēto laukumu garām tualetēm brauc pa kreiso pusi un tad parādās taciņa kalnā augšā uz sākuma punktu.

mežaparkā braucu jau kādus 5 gadus, bet tā ka vot zinu kā savu kabatu - vēl nevaru teikt. bet man ir varen glauna trase ap 6-7 km. un ja izbrauc kaadus 2-3 apļus ir labais. ja kādam ir interese - varu izrādīt - nu jejbogu labs gabals.

un tas aiz tā zaļā žoga ir OZO golfa laukums :)

Kāds nevēlas šovakar (15.07.10) Mežaparku izbraukt? Neesmu nekad braucis tur līdz ar to vajadzīgs kāds trasi zinošs.

Varētu šovakar 19:00. Satikšanās pie ZOO.

Der!

Ja sanāks, būšu.

Vasarā tik agri :-/ Ja ap 20ien kāds minas padodiet ziņu.

Paldies par Mežaparka izrādīšanu vakar!

Foršais čalis ar oranžo Merida.

Jā paldies par foršo braucienu!

Nepārāk ātrais chalis ar balto Drossiger :)