Merida kā noniecinātais brends. Kāpēc ?

Tad uzkačā bazīti un tikai tad apliec manis mīļo brendu…
Duraks jebkuru rami var salauzt,…un vispar ,…stulba tēma,…nav ko mums te kašķi meklet.

Kurjers un Andersons iet pa naža asmeni :) Gaisā ož pēc lauzta karbona :) Jūtu ka tiks vicinātas stutes, un karbons lūzīs brakšķēdams… :)

Ar Aspms nejokojiet - Cēsīs komandas biedrs (trasē krītot) iespieda Austrim pirkstus riteņa spieķos. Austrim pirksti veseli (droši ka karbona) , spieķi gan ne (un spieķi nebija no Meridas) :)

Kā jau iepriekš šeit bija rakstīts, tad jokam par Meridām var likt vienādības zīmi ar jokiem par Opeli.
Merida ir tieši tik pat velosipēds kā vairums citu brendu velosipēdi ar saviem plusiem un mīnusiem.

Uzskatu, ka šī tēma ir sevi izsmēlusi un savas taisnības pierādīšanas mēģinājumi (lasi kašķēšanās) šeit ir pilnīgi lieki.
Ps. Pēc dažām dienām šī bezjēdzīgā tēma tiks dzēsta no foruma.

Nelūzt tas ar ko nebrauc

bet bija jautri , paldies par viedokļiem ! :)

Man personīgi atbaida brenda nosaukums “superior”. Asociējas ar mazvērtības kompleksiem. Nu kaut kā tā, bet par gaumi nestrīdos. [Runa tikai par nosaukumu, nevis kvalitāti vai tml… Nerājiet, lūdzu, mani stipri!]

*aspms? Citu brendu ričukiem šāda tipa biudes internetā neparādās?

P.s. Tēmu nevajadzētu dzēst. Varbūt vnk slēgt. Man noderēja. Nākotnē varbūt arī citiem noderēs.

+1!

Nelūzt tas ar ko vārgi brauc :D

meitenes arī kautko salauž?

Sāksim ar to, ka pareizi iemācīsimies rakstīt attiecīgajam vietniekvārdam atbilstošo darbības vārda “nelūzt” formu ;)

Kaska, ar meridu tās bildītes ir vissmieklīgākās, tāpēc ar citiem brendiem retāk ir sastopamas.

Reiz senos laikos kā pirmo ričuku arī es nopirku Merida Kalahari 580. Toreiz vēl pa 210Ls. Pēc salieķa laukos, šis šķita kā sapnis.
Nobraucu tieši 9 sezonas, no kurām pēdējās divas arī sacenēs. Tā kā sacenes paķēra un nolēmu piedalīties arī turpmāk, sapratu, ka tad vajag ko nopietnāku. Varbūt ne brenda, bet tieši aprīkojuma un ģeometrijas ziņā. Tagad jau esmu sacensībās ar jaunu velo.
Ar Meridu ikdienā braukāties nebija nekādas vainas. Tika braukts arī daudzdienu velopārgājienos un nekādu problēmu priekš attiecīgā aprīkojuma. Šo gadu laikā gan pamazām tika nomainīts pilnīgi viss, izņemot rāmi, stūri un sēdekli.

+10 :DDDDDDDDDDDD

Šad tad gadās.

Merida launches world’s lightest production bike

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest-news/merida-launches-worlds-lightest-production-bike-171066#m4B1Ez3q8VD4R070.01

Haters gonna hate…

[quote=IAeroI]Merida launches world’s lightest production bike

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest-news/merida-launches-worlds-lightest-production-bike-171066#m4B1Ez3q8VD4R070.01

Haters gonna hate…[/quote]

Tikai iepriekšējais titula turētājs savam rāmim dod mūža garantiju, kas ultravieglai produkcijai nav mazsvarīgi.

aizmugurējās bremzes interesantā vietā novietotas :)

diezgan “stone age” paņēmiens…

A kapēc bez liesmām? Tā jau pa gabalu var sajaukt ar kādu Hong Fu vai Deng Fu :D

[quote=FOX][quote=IAeroI]Merida launches world’s lightest production bike

Haters gonna hate…[/quote]

Tikai iepriekšējais titula turētājs savam rāmim dod mūža garantiju, kas ultravieglai produkcijai nav mazsvarīgi.[/quote]

Ko nozīmē mūža garantija? Ka tas nekad, nekad nesalūzīs?