Meklēju komandu (pārdodos par vēderetiesu)

Esmu palicis bez komandas:( (krīze sponsoram, un pārējos pārpirkušas citas vienības). Vienam pašam par sevi arī braukt nebūs interesanti…

Pārdodos par vēdertiesu, t.i. pietiks ja mani apģērbs, un sauks par savējo:)

Braucu SEB Tautas klasē (var arī nobraukt Sporta klasē), piedalos visos Sportlatos, visos Baložos, dažos Trekos, Vienības braucienā, Lietuvas L.T. maratonas kādā posmā, un vēl varu tur kur komanda nosūtīs …

Hmm varbūt man sevi arī izlikt izsolē?!?

Nu nebēdā vecīt. Ja neviens mūs neņems, tad taisīsim savējo Krīze Team :)

es šogad plānoju braukt tikai 12/24h, un vēlētos arī atrast “ēdināšanas/servisa pitstopu” (par kādu samaksu protams)

Esmu palicis bez komandas:( (krīze sponsoram, un pārējos pārpirkušas citas vienības). Vienam pašam par sevi arī braukt nebūs interesanti…

Man personīgi šitais domu gājiens ir kaut kas jauns, tipa - mačos braukt tāpēc, lai kāds apgērbj, jo citādi nav interesanti, turklāt vēl Tautas klasē. A Tu dzīvo arī ne pats priekš sevis ?

Nesaprotu tos sponsorus, kas dod bakšus tautas klases komandām un kas vēl brauc kautkur par beigām. Kāda tur ir atdeve no tās reklamas, ka kautkāds čalīts mīcās pa mežu, kurš to kreklu redz un kurš pēc tam pavelkās no tās reklāmas…

daudziem tie sponsori ir darba deveji, kuriem tagad nav liekas naudas / velmes maksat dalibu, taisit skaistu apgerbu utt.

Atdeve vairāk būs tehniku nevis kreklu, es piem. uz apģērbu vispār neskatos. Teiksim T*** fellis pa priekšu min, attiecīgi visi pirks T***-u :)

Vairāk izskātās pēc kautkādas naudas atmazgāšanas

Vajadzētu nolaisties uz zemes. Krīze nozīmē, kad katrs trennējas tik cik var un brauc un ar to ko var atļauties.XTR tautas klasē kā minimums ir takta izjūtas trūkums.

Ja kāds var atļauties un gūst pašapmierinājumu, lai tak brauc ar XTR kaut vai pēc piena.

Ko var iespringt uz to XTR?? Ko var ņemties? Kapēc tautas klasē nedrīkst braukt ar XTR. Gribu un braucu. Jā, varbūt braucējs nav nekāds ūber pro gāzējs, bet ričuks ir viņam kā bērns, kam viņš velta savu brīvo laiku, kā arī lielu daļu līdzekļu, un pēc tam pašam ir prieks, ka Tu esi uzbūvējis savu ričuku par labu/smuku braucamrīku. Kas tur ir peļams?

Un tautas braucējiem tā arī ir kā FOX saka,daudzas komandas atbalsta darba devējs - braucēji pārsvarā darbinieki. Tas ir viens no darbinieku motivācijas - saliedētības veidiem,arī reklāma sanāk kautkāda. Tiesa, ja uzņēmums var atļauties nosponsorēt ričukus un vēl pasūtīt formas, lēti tas nav, tapēc cepuri nost.

tieši tā, un tā viedojās apgrozījums veikalos, kāds saskatījās, nopērk… jo dārgāks, jo labāk veikalam.
Bet izskatās, ka ar lēto loģistiku un pareizu mārketingu jebkurš ārzemju i-veikals iekabina vietējo tirgotāju (lasi: sponsoru)

[quote=Forests Gamps]Esmu palicis bez komandas:( (krīze sponsoram, un pārējos pārpirkušas citas vienības). Vienam pašam par sevi arī braukt nebūs interesanti…

Man personīgi šitais domu gājiens ir kaut kas jauns, tipa - mačos braukt tāpēc, lai kāds apgērbj, jo citādi nav interesanti, turklāt vēl Tautas klasē. A Tu dzīvo arī ne pats priekš sevis ?[/quote]
Kādus piecus gadus atpakaļ, katrs arī brauca priekš sevis un tur tautas klasē piedalījās 300 dalībmieki, Domāju, ka uzņēmēji, firmas kas atbalstot šo sporta veidu ir pacēlūši šī sporta veida līmeni, Ir patīkami paskatīties no malas kādi uzņēmēji atbalsta šo veselīgo sporta veidu, Jā Forests Gamps tad ko tad tu piedalies sacensībās tad arī braukā viens pats pa mežu un tev tas būs ļoti interesanti,

Kāds līmenis tieši ir pacēlies?

Sportiskās aktivitātes limenis ir pacēlies ,

Es teiktu ka nevis līmenis pacelts bet vienkāŗši riteņbraukšana kā lielisks atpūtas veidz ir popularizēts. Komandā jau daudzi vēlas braukt tieši dēļ tās kopības sajūtas, lai nav vienam jābrauc… Ja man nebūtu domu biedru ar ko kopā braukt, pārrunāt, dalīties pieredzē, drošvien izvēlētos braukāt tāpat kā ikdienā pa vietējiem mežiem, bet svētdienas pavadītu kautkur citur, ar cita veida domumubiedriem…

Šī sporta veida līmeni ir pacēļuši nevis uzņēmēji, bet tas, ka to braucēju skaits visādu apstākļu dēļ (ekonomisku, cilvēku domāšanas, ieradumu maiņas u.t.t.) ir kļuvis lielāks un kur ir pieprasījums, tur ir piedāvājums, nevis otrādi. Es piedalos gan sacensībās, gan braucu viens pats pa mežu, bet motivācija sacensībām nekad nav bijusi tāda - braukt tad , ja ir komanda no kuras vismaz kreklu var dabūt.

…malacis …piekrītu…,lai jau visiem tiem kas sevi dēvē par ‘‘lielajiem braucējiem’’ būtu vēlme un varēšana/gribēšana kā mums ‘‘vidučiem’’…