medicīniskais vazelīns

Kluci nelikšu, meģināšu dabūt vienīgi nedaudz platāku par RITCHEY PRO beņķi, ja vien iekļaujās +/- 100 gramos no esošā. Bet tam naudas man pagaidām nav :(

Jo mīkstāku man nevaig, jo tas tā saucamais man iepriekšējais klucis bija no name smags un ciets s**** kas par nelaimi bija tomēr nedaudz platāks.

Var ironizet pa tēmu…

bet nu ja arī NEprofi brauc virs 100km ik pa laikam un ar to pietiek(bonusā ar dažām niansēm) lai braukšana(vai sajūtas pēc braukšanas) kļūtu par ne visai patīkamām. Noteikti ir jēga painteresēties par tēmu, jo arī man pēc 60km nobraukšanas, pilnīgi normālās velo drēbēs, pārsteidza noberzumi, ko uz 50km nemanīja. Jā, tieši daži km sačakarē prātu tā kā maz neliekas.

Kluci nelikšu, meģināšu dabūt vienīgi nedaudz platāku par RITCHEY PRO beņķi, ja vien iekļaujās +/- 100 gramos no esošā. Bet tam naudas man pagaidām nav :(

Jo mīkstāku man nevaig, jo tas tā saucamais man iepriekšējais klucis bija no name smags un ciets s**** kas par nelaimi bija tomēr nedaudz platāks.[/quote]
Nesaprotu - kāpēc neliksi ‘kluci’? Nav ērts? :D Jeb visa problēma iekš ‘no name’ fakta? :D Piedod, bet smaidu Tu spēj izraisīt. :)

Jo mīkstāku man nevaig, jo tas tā saucamais man iepriekšējais klucis bija no name smags un ciets s**** kas par nelaimi bija tomēr nedaudz platāks.[/quote]
Nesaprotu - kāpēc neliksi ‘kluci’? Nav ērts? :D Jeb visa problēma iekš ‘no name’ fakta? :D Piedod, bet smaidu Tu spēj izraisīt. :)[/quote]

Jo tas klucis svēra ne vien vairāk kā 700 gramu, bet ir sen kā izmests vēstures mēslainē. Un ērts ari nebija, turklāt gribās, jau ka tas "draugs’’ izskatās pienācīgi :p

[quote=DzintarsP][quote=suominen][quote=DzintarsP]

Nesaprotu - kāpēc neliksi ‘kluci’? Nav ērts? :D Jeb visa problēma iekš ‘no name’ fakta? :D Piedod, bet smaidu Tu spēj izraisīt. :)[/quote]

Jo tas klucis svēra ne vien vairāk kā 700 gramu, bet ir sen kā izmests vēstures mēslainē. Un ērts ari nebija, turklāt gribās, jau ka tas "draugs’’ izskatās pienācīgi :p[/quote]Kāds sakars ikdienas braukšanai ar gramiem un izskatu? :D Ja vecais nebija ērts, tad kā Tu sauc jauno, kurš noberž tavus vaigus un bumbas? :D
Nu tiešām cilvēki ir smieklīgi. :)

apsveicu, esi ieberzies (gan pārnestā gan burtiskā nozīmē) beņķī, kas nav piemērots tavai pakaļai. es pagājušo sezonu pa 2 mēnešiem nomainīju 3 beņķus. un arī vēl pēdējais nav līdz galam iztestēts uz garajām distancēm… tā kā nekādas smēres tur nepalīdzēs… fakts jau ir tieši beršanā nevis vazelīnā

Assos smērs pārdesmit bundžas ir zamšos sasmērētas tāpēc slavēju!cena 10Ls
Otra uz paša pakaļas pārbaudīta smēre bija Beļģijā aptiekā pasūtīta,kuru lietoja riteņbraucēji un arī jātnieki zirgiem,jo ar sedliem izrādās ka zirgam ādu gadās noberzt.Ja ir mega vēlme to smēru pasūtīt tad varu painteresēties(bundža ap 300g.),cenu gan neatceros.

Assos smērs pārdesmit bundžas ir zamšos sasmērētas tāpēc slavēju!cena 10Ls
Otra uz paša pakaļas pārbaudīta smēre bija Beļģijā aptiekā pasūtīta,kuru lietoja riteņbraucēji un arī jātnieki zirgiem,jo ar sedliem izrādās ka zirgam ādu gadās noberzt.Ja ir mega vēlme to smēru pasūtīt tad varu painteresēties(bundža ap 300g.),cenu gan neatceros.[/quote]

Laikam jau bus sakumā jāeksperimentē ar beņķiem :(
Tauta laikam ir pārliecinājusi ;)

vismaz ZZK man ļāva mainīt nopirktu sēdekli, kurš man īsti nederēja

Cik ilgs laiks pagāja, un ceks ar diezvai man palicis pie rokas, lai gan ar pardeveju kurš man notirgoja ir samera labas attiecibas.

Bieži vien normāli sēdekļi ar normāli šauriem purniem kļūst par “sliktajiem”, ja:

1. Rīvēšana patiesībā sākas dēļ ādas svīšanas, kur vairāk vainīgas ir bikses, mazāk sēdekļa materiāls (ja vien tas nav tūristu puff-beņķis)
  2. Ir vēlēšanās kratīties (ar baiku ne pa asfaltu) garu gabalu ar beņķi daudz augstāku par stūri.

[quote=Ansis]Bieži vien normāli sēdekļi ar normāli šauriem purniem kļūst par “sliktajiem”, ja:

1. Rīvēšana patiesībā sākas dēļ ādas svīšanas, kur vairāk vainīgas ir bikses, mazāk sēdekļa materiāls (ja vien tas nav tūristu puff-beņķis)
  2. Ir vēlēšanās kratīties (ar baiku ne pa asfaltu) garu gabalu ar beņķi daudz augstāku par stūri.[/quote]

par 1. - to es pats pamanīju, ka rīvēšanās sākas kad iesvīstu :(
par 2.- Diemžēl, ja es sēdekli nolaižu zemāk, tad vispār nav iespējams braukt, un tas, ka stūre man ir kādus 4 cm zemāka par sēdekli man nemaz netraucē braukt arī pa mežu. Kā tas būs praksē un kādus rezultātus dos redzēšu Baložu velokrossā ( ja būs nauda dalībai un aizbraukšanai).
Katrā ziņā likt jaunu dakšu ar garāku stabuli un vēl entos speiserus negribās.

4 cm nav daudz. Problēma, ka kājstarpe saņem visus sitienus no ceļa negludumiem ar šauro sēdekļa purnu, sākas no kādu 8…10 cm starpības.

nav tā, ka brauc windstopper biksēs? es te biju izminis ar windstopper jaku +15 grādos un sēņotāja režīmā diezgan iesvīdu…

Nē, nu jau braucu īsajā formā ja gais t ir 12 grādi, ja ir vēsāks tad uzmetu virsū roku un kāju sildītājus ( sintētiskā vilna).