Ir sākusies iepriekšēja pieteikšanās uz 3. posmu. Visus īsta MTB cienītājus aicinām izmēģināt spēkus pēdējo reizi šovasar, jo ar šo posmu tiks noslēgta Mazsalacas Novada Kausa 2011 izcīņa.
Trases apraksts un karte drīzumā tiks ievietots www.mnk.lv
Ir sākusies iepriekšēja pieteikšanās uz 3. posmu. Visus īsta MTB cienītājus aicinām izmēģināt spēkus pēdējo reizi šovasar, jo ar šo posmu tiks noslēgta Mazsalacas Novada Kausa 2011 izcīņa.
Trases apraksts un karte drīzumā tiks ievietots www.mnk.lv
jautājums pieredzējušiem velobraucējiem - bez īpašām diskusijām par pasākuma lietderību - ja būs piebeigts xrace iepriekšējā naktī [starts 22:00, ilgums 9-10h, t.sk. 50+km velo], ko darīt ar iesildīšanos pirms Mazsalacas? aizbraukt un kāpt uz velo, vai arī tomēr jāpabraukājas pirms starta? cik un kā?
Varbūt galvenais mēģināt līdz startam neaizmigt :))))))
Cepums par uzņēmību!
[quote=tjotja_sonja]Varbūt galvenais mēģināt līdz startam neaizmigt :))))))
Cepums par uzņēmību![/quote]
paldies, bet cepumus labāk lasīšu pēc tam ;) neaizmigt es neaizmigšu, par pārējo gan man zināmas šaubas…
Daina, nu kāda tur iesildīšanās… tāds piedzīvojums neprasa tik skrupulozu pieeju ;) Gan jau pirmajos km organisms sapratīs, kas par jokiem.
Ir iespēja īsumā iepazīties ar jauno trasi.
Līdz reģistrācijas beigām palikušas četras dienas, tādēļ aicinām visus pieteikties laicīgi.
jābrauc,laba trase
Līdz reģistrācijas beigām vēl 3 dienas.
Reģistrējamies laicīgi,lai sacensību dienā vairāk laika iesildīties un nav jāstāv rindā pie reģistrācijas.
Pieteikumi šeit: http://www.mnk.lv/registracija
Neko labāku nevar vēlēties. Trase tiešām laba.
Palikušas pēdējās stundas līdz reģistrācijas beigām.
Trase jau superiiga, bet nu tagad jaagaida bildes, jo bildetaji bija visaas malaas!
Atvainojamies, bet bildes būs drīzumā
Vai rezultāti pa distancēm pēc definīcijas neparedz arī to sakārtošanu laiku secībā, ne tikai grupu rezultātu sakraušanu vienu otrai blakus?
Nauch laikam runā par apļu laikiem… Man arī… :)
Bet trase bija laba. Prekš manis nedaudz par grūtu, bet patika pamocīties…
P.S. Varu tik apbrīnot velomenu, kas pēc gonkas vēl 100 km nominis aizmotorā…
Arī šajā posmā trase superīga. Man patika…
Trase bija superīga. Kalniņi ar izsaukuma zīmītēm arī labi, pa vienu sanāca nobraukt, pa otru pa pusei, bet pa trešo bija nereāli :)
Paldies par jaukajiem kausiem par posmiem un izcilo kausu kopvērtējumā. Ļoti skaisti. Pasākums ar ļoti daudz pozitīvām emocijām.
Lai veicas visiem arī turpmāk!
Ar nelielu nokavēšanos, bet ir pieejami foto no 3. posma
http://www.mnk.lv/galerija
Ko tik shvaki ar bildeem? Daudzaas labaas vietas bija fotografi,bet viena galerija tikai. :(
slikta redzes atmiņa? :)